Liikunnat vko 11

maanantaina, maaliskuuta 19, 2012

Huh ja hei vaan teillekin :)
Miten järkyttävän kiireinen aamu mulla on ollut. En muista milloin olisin tällaisella kiireellä saanut heti aamusta asti painaa. Ei sillä, aloitin päivän heräämällä ennen kellon soittoa ja kävin reippailemassa normaalia pidemmän lenkin. Mieli virkistyi, joskin ärsyyntyminen alkoi nousta pintaan, kun keli muuttui aika radikaalisti. Mitä toi töhnä on mitä tulee taivaalta, häh?! Ei käy, ei ei ja ei! Missä se ihana kevät aurinko nyt on, joka sulattaa tota jouluaattona kaipaamaamme valkeaa juttua. Päpä päpä päpä.

Mut aiheenahan siis tänään olis noi viime viikon liikunnat. Saanko jättää julkaisematta? Tai voitaisko edes kuvitella, et koko viikko meni yhtä hyvin kuin maanantai ja sunnuntaí? Ei sillä, viime viikon lusmuilu antoi kyllä entistä enemmän motivaatiota taasen liikkumiselle ja huomasin, et toi vapaa viikko teki hyvää. Sai levätä okeasti kunnolla ja mielikin lepäsi.Ma: Tallityöt 1h ja ratsastus 45min
Ti: -
Ke: Kävely 30min
To: Hula 10min
Pe: -
La: -
Su: Reipas kävelylenkki aamulla 1h 25min ja 9,5km /Illalla kävely 20 min 2kmPiiskaan itseäni huonosti liikutusta viikosta. Tuo sunnuntain lenkki oli ihan vahingossa noin pitkä. Kierreltiin äitin kanssa ympäri ämpäri (kännykän liikkunta sovellus on kyllä huippu) ja lenkki olikin paljon pitempi mitä osattiin odottaa. Mut ilma oli niiiiiin ihana! Aurinko paistoi, linnut lauloi ja oli ihanan lämmintä...toisin kuin nyt.

Kuvia kuitenkin viikonlopun meikeistä ja uudet housut in action.
Kevään ensimmäinen kärpänen bongattu eilen :)

kuvat: Janet

Enkä malta odottaa taaskaan perjantaihin, nyt kun vielä tiemme käy kohti Itä-Suomea :)

Ihanaa viikonalkua teille :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi, ihanat meikit taas !

    Ja hyvä välillä vähän relata noiden liikuntojenkin kanssa,saa uutta puhtia. Vaikka tiedän kyllä sen huonon omantunnon joka siitä seuraa. Mulla on myös jäänyt nyt vähän vähemmälle työkiireiden takia ja sekös ottaa päähän ja vähän jopa masentaa.

    VastaaPoista
  2. Milma: Voi kiitos ihana ♥

    Kiitos, vähensit mun omantunnon tuskia! Tosiaan liikkumattomuudesta jää ihan karsea morkkis ja tuntee olevansa ihan huono ihminen. Ja tosiaan saa mielen jopa masentumaan. Onneksi on tuollaisia ihania, jotka sanovat kuitenkin sen olevan ihan ok, et pitää vapaata. Samat sanat siis sulle ;)

    VastaaPoista