Tilaajalahja

perjantaina, maaliskuuta 02, 2012

Tilasin jokunen aika sitten Kotivinkkiä kahdeksan numeroa, kun oli niin kiva tarjous. Lehdet hintaan 24,90€ ja tilaajalahjaksi vuoden 2012 Cityshoppari, Luhdan laukku ja Lumenen Blueberry curl ripsari. Eihän tuollaista tarjousta vaan voinut ohittaa ja mä oon muutenkin niin tykästynyt Kotivinkkiin. Siellä on ihania reseptejä ja kivoja juttuja.

kuva: Janet

Laukku pääs heti käyttöön. Se on sopivan kokoinen työlaukuksi. Cityshoppariin oon tutustunut ja kyllä sieltä löytyi vaikka mitä kivoja alennuksia käytettäväksi. Ripsaria en ole vielä kokeillut, mutta kiva saada jotain uutta testattavaksi. Mä olen vähän nuuka ostamaan kokeiluun uusia ripsareita, kun useimmat on ollu pettymyksiä. Mut tällästä kivaa perjantaille :)

Erittäin ihanaa alkavaa viikonloppua! Kyllähän se viikko taas hurahti ihan vauhdikkaasti ja taas pääsee lepäilee. Mitään ihmeempiä suunnitelmia ei ollakkaan tehty, et jos mentäis ihan extempore touhuilulla tää viikonloppu. Tai sit van kotona nököttäessä. Mut onhan sekin kivaa! Mitäs kivaa teillä on tiedossa?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Toi laukku on ihana! Oon varmaa törmänny samaan tarjoukseen ja kovasti laukku houkutteli, mutta sain hillittyä itseni, mulle kun tulee kodin kuvalehti vielä varmaan ikuisuuden..

  Kivaa viikonloppua teille! Toivottavasti aurinkokin näyttäytyisi :)

  VastaaPoista
 2. maisamiisa: nyt voin kyllä rehellisesti myöntää,e ttä muo houkutteli enemmän lehti siinä tarjouksessa, entä nuo tilaajalahjat. Vaikkakin ihan äärimmäisen kiva lisä nuo oli :) Mä päätin, etten enää ala minkään lehden kestotilaajaksi, vaan tilailen aina kun tulee tuollaisia kivoa tarjouksia. 7päivää lehteä tuli tilattua...no vuosia ja sen kun lopetin päätin samalla tämmösen tavan. ja jos jotain lehtiä haluaa joskus lukea niin saahan kaupasta irtonumeroina :)
  Kiitos ♥ Aurinkoa kaivataan!

  VastaaPoista
 3. Uudet ripsarit on jostain syystä aina pettymys :D Välillä sitä hairahtuu yhden putkilon verran kokeilemaan jotain uutta, se on huono ja ei kun takas vanhaan ...

  VastaaPoista
 4. Milma: No niimpä! :D Mistäköhän johtuu? Vaikka ihan saa varmasti on olemassa parempiakin ripsareita mitä mä esimerkiks käytän. Vai onko se sit vaan sitä mihin on tottunu...

  VastaaPoista