Talvitöppöset

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2012

Nyt ei suinkaan kyse ole mun talvitöppösistä vaan erään karvakuonoseni, joka nähtävästi tälle talvelle kasvatti kunnon lämpösuojan :Dkuvat: Janet

Ollaan miehen kanssa naureskeltu tuolle karvamäärälle pienen pojan tassuissa. Mut eikö oo suloset :D

On ollu niin upea aurinkoinen keli, et ollaan miehen kans harjoiteltu kuvaamista. Jotain ihan kivoja kuvia ollaankin onnistuttu ottamaan, mut voi herranjestas, kun kuvaaminenkin voi olla vaikeeta. On säätöjä monen moisia ja se että saisit kuvista sellaset kuin kuvittelet, ei olekaan niin yksinkertaista kuin liipasimen painamista. Harjoittelua siis riittää ja paljon.

Ja kuinkas ollakkaan. Ihananainen päänsärky tuli taas eilen...jep, mä olin jo kympiltä nukkumassa. Vieläkään se ei oo kokonaan menny ohi, mut pystynpähän jo elämään. On tää sit niin kivaa.

Mä taidan liittyä ukkoni seuraan tuonne takapihalle napsimaan harjoituskuvia...vaikka naapureista ;)

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Hahaha, ihanat karvatassut!! :) Just äsken kattelin meidän Pojun tassuja kanssa ja naureskelin, kun on kanssa karvat sinne talven varalle kasvattanut, mutta ei kyllä vedä vertoja teidän herran tossuille, hauskat :)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Hih :D Voi näitä meijän hauvoja <3 Mut noi on kyllä hauskat :D

  VastaaPoista
 3. Voiiiii mitkä tassut <3

  Tiedätkö mulla on nyt ollut myös parisen viikkoa päänsärkyä ja jatkuu edelleen. Ei mitään järjetöntä mutta koko ajan ja rasituksesta pahenevaa niin on jäänyt liikunnat vähille. Migreeniä tää ei kyllä musta ole ellei se sitten oo jotenkin muuttanut muotoaan. Kohta lähden kyllä auringonpaisteen kunniaksi edes vähän kävelemään tonne ulos, jospa se vähän auttaisi.

  VastaaPoista
 4. Milma: Eiks ookki hauskat :D
  Mä luulen, et jotain pientä influenssaa saattaa olla ja se purkautuu päänsärkynä. Koska äitilläkin oli muutaman päivän päänsärky ja hiljaa jomottelee ja välillä kovempaa. Mä luulen tän olevan joku pöpö. Tai mulla saattaa kyllä eilinen pääkipu johtua ihan vain juminiskoista.
  Keli on kyllä kuin morsian, upea :)

  VastaaPoista
 5. Nii ja laitahan niitä kuvia sitten esille! ;)

  VastaaPoista
 6. maisamiisa: Eikö ookki :D Mä oon hihitelly noille jo pidemmän aikaa, mut pakkohan mun oli teillekin näyttää :D
  Ja voinhan mä pistää vaikka näkeehän niistä kuinka amatööri oon :D

  VastaaPoista
 7. Voooi miten söpöt tassukaiset :) <3

  VastaaPoista
 8. Karoliina: No niin on <3 Onneks ei sentäs itelle kasva tuollasia varvasvälikarvoja :D

  VastaaPoista