Otoksia

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2012

Mulla jäi kauhea ikävä veljen lapsia, kun kävimme heillä eilen kyläilemässä ja niin tais jäädä tuolle mun ukollekin. Höpötys oli melkoinen mun ihanasta kummitytöstä kotimatkalla ja mikä ihana yllätys olikaan, kun hän ei enää yhtään vierastanut Nnää. Syliin mentiin tosi reippaasti ja jopa omatoimisesti mentiin ottaa kädestä kiinni ja viemään katsomaan juttuja <3 Ja veljenpoikani höpötteli niin reippaasti kaikkia juttuja ja viihtyi hyvin tätin sylissä. Voi miten ikävä heitä jäikään ja niin myös veljeäni ja hänen ihanaa avovaimoa <3 Taas kerran voin vaan ihmetellä, kuinka mua on siunattu ihanilla ihmisillä ympärilläni. En siis eilen enää tohtinut tulla kirjoittelemaan mitään.


Tänään käytiinkin äiskän kanssa reippailemassa heti aamusta (hitsi siinä tais ollakin koko viikon liikunnat...) ja loppu päivän olenkin sitten katsellut meidän valokuvia ja hieman yrittänyt järjestellä niitä. Ei siis mitään järin mainittavaa tekemistä, mut mun oli pakko tulla teillekin näyttämään pari kivaa otosta :)
kuvat: Janet & N

Tosi paljon löytyi ihania kuvia kovalevyn kätköistä ja niitä ei niin kivoja kuvia. Löytyi kuvaa jopa itsestäni melkein suurimmillani ja pienimmilläni. Sen pienemmän kropan ottaisin mielelläni takaisin, mut jotenki nää kilot ovat vaan löytäneet tiensä takas tähän kroppaan,. Voisko joku vaikka ottaa tän mun makeanhimon :D Mut joo, mä taidan lähtee jatkaa tätä tekemättömyyttä ja päpätän hiljaa mielessäni huomenna alkavaa uutta viikkoa :/

Ihanaa sunnuntain jatkoa teille ihanille <3

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Hienon näköinen on kyllä tuo teidän herra :)Kuka hän mahtaa olla sukujaan? :)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Voi kiitos <3 En tiedä yhtään onko kasvattaja kovinkaan tuttu, sillä hän kasvatti enimmäkseen whippettejä ja nainen oli jäämässä jo eläkkeelle, mutta Jakias kennelistä poitsumme on. Isä joku valio Kleinwesen Pin Tin Tin ja kovin on Tare isäänsä tullutkin. Yhden kuvan jopa netistä löytää. :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon kovasti yrittänyt olla päpättämättä ( ihana sana btw) sitä alkavaa viikkoa mut kyllähän toi taas väkisinkin vähän mielessä kummittelee ...

  Niin ja ihania kuvia, tuli hyvälle mielelle näistä :)

  VastaaPoista
 4. No jep, en ole kyseisestä kennelistä ennen kuullut, nyt kuulin :)

  VastaaPoista
 5. maisamiisa: Voi kiitos ♥

  Milma: Mä kuulin sanan "anopiltani" :D Siitä lähtien jäänyt omaan käyttöön ku on niin kiva sana :)
  Ja voi kiitos ♥ Kiva jos tulit hyvälle mielelle :)

  Heidi: Joo, ei tosiaan mikään kovin tunnettu kenneli ja nainen oli jo silloin eläkeiässä kun Tare ostettiin, etten tiedä onko hällä ees mitää toimintaa enää.

  VastaaPoista
 6. Makeanhimo on kyllä niin vaikea taltuttaa! Kun on ollut pari viikkoa ilman, sitä ei tule enää sitä kamalaa pakkomiellettä, mutta jos erehdyt yhtenä päivänä karkkia syömään, niin sitä himon loppua saa odottaa taas seuraavat 2 viikkoa. =/

  Aivan ihana, kun pikkuinen selvästi hymyilee <3

  VastaaPoista
 7. RagDoll: No niin on! Olen myös huomannut tuon kahden viikon rajan, siitä kun selviää niin sit on helpompaa, mutta jos otat yhden namin nii pätee siihen "annat pikkusormen, se vie koko käden". Pitäis siis pysytellä kaukana niistä!

  Meidän Tare on kyllä tosi ilmeikäs. Välillä siitä näkee kun se miettii kovasti :D Tuossa hymy tosiaan iso :D <3

  VastaaPoista