Matka fiiliksiä

perjantaina, maaliskuuta 23, 2012

Tosin mun matka fiilistely kohdistuu ihan vaan tähän koto Suomeen, eikä mihinkään lämpimään etelänmaahan kuten viimeaikoina monista blogeista on saanut lukea. Vaikka matka ei ole pitkä, semmosen 300 kilsaa ja 3 tuntia on mulla fiilikset korkealla. Ihanaa automatkailua tiedossa ja mies kun ajaa niin mä saan nostaa jalat vaikka kojelaudalle :D Pitkästä aikaa näen rakkaita sukulaisiani, päästään miehen kanssa hetkeksi pois omasta arjesta ja pääsen rentoutumaan ihan eri tavalla. Olemme siis menossa äitini siskon tykö, minun tätini tai siis tarkemmin ottaen kummitätini perheen luo. Näen siis ihania serkkujani ja nuorimmainen heistähän on minun kummilapseni. Tätä perhettä pidän itselleni kuin toisena perheenä. Olen viettänyt heidän luonaan kaikki kesät pikkulikasta asti ja kaikki neljä serkkuani tuntuu ihan omilta siskoilta ja veljeltä. He ovat mulle ihan äärimmäisen rakkaita, niinkuin koko sukuni. Suvustani muuten tulossa hieman tarkempaa tietoa sitten kun joskus pääsen haasteessa sinne asti :D. Mä vaan pahoin pelkään, että tänä viikonloppuna saan kiloja varmaan kerrytettyä sen sata lisää, sillä kummitätini tekee niiin hyvää ruokaa ja heillä syödään useasti. On aamupalaa, lounasta, kahvittelua vähän väliä toki itsetehtyjen herkkujen kera ja tietty iltapalaa. Ja siellä ei vaan voi olla syömättä, kun ne ruoat ovat niin hyviä! Olen monta kertaa sanonut, että heidän pitäisi pistää oma catering/kahvila-firma pystyyn ja varmasti menestyisi. Vesi kielellä jo kirjoittelen tätä. Toisaalta toivon, ettei herkkuja olis niin paljon ;) Mut tärkeintä päästä vaan olemaan heidän kanssaan ja taidan metsästää sisäisen lapsenikin, jos muksut vaikka pyytää leikkiin mukaan :)Olin eilen taasen tallilla ja voi mikä ihana ilma olikaan. Meillä oli lämpöä +6 ja päätin lähteä ratsastelemaan rennoin mielein. Ensin polle meni niin upeasti, kun pitkästä aikaa talven jäljiltä kokeiltiin kouluratsastusta, mutta mä tympäännyin nopeasti siinä jäisellä kentällä ratsasteluun, et päätin lähteä köpöttelemään pitkin tietä. Alku matka meni ihan hyvin, mutta hetken päästä polle tuli säikyksi, tiiä sit mitä pieniä virhreitä miehiä se näki ja alkoi käppäillä vähän turhan lähellä ojaa. Mä vaan naureskelin siellä selässä ja ykskaks humps, me oltiin ojassa. Sillä samaisella sekuntilla polle jo ponkaisi itsensä sieltä pois ja oltiin takas tiellä. Olin hetken ihan hämmentynyt tapahtuneesta ja ihmettelin kuinka olin pysynyt edes siellä selässä, liimapeppu kunniaan ;). Eipä muuten sen jälkeen enää polle törttöillyt :D Tais raukka itsekin säikähtää, kun humpsahdettiin sinne lumiseen ojaan. Pienen kävelyn ja tarkastelun jälkeen polle oli onneksi kuitenkin kunnossa, tosin mun peukalo ei. Olin onnistunut täräyttämään sen suoraan satulaan ja tälläkin hetkellä se on kipeä! Ei siis onneksi muuten käynyt kuinkaan, mut hassu tapahtuma se oli.


kuvat: weheartit.com

Ja kuten huomattavissa, on punainen lanka tässä tekstissä puuttuu totaalisesti, matka ja perjantaifiilis tän aiheuuttaa ja jottei tästä tulis enää yhtään sekavampi niin mä haluan toivottaa teille ihanaa viikonloppua! Mitä luultavimmin mä en koneelle ole koko viikonloppuna tulossa, sillä aion nauttia olostani täysin rinnoin.

Onkos teillä tiedossa mitä kivaa tekemistä?


Ja hei, vielä sellaista kysymys/ilmoitus asiaa, että pidän PartyLite kutsut maanantaina 9.4. klo 18:00 ettepäi, et jos joku haluaa tulla nii vielä mahtuu joukkoon mukavaan :) Tarkempia tietoja saa sitten sähköpostitse ;)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oikein mukavaa matkaa teille ja hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Karoliina: Voi kiitos ihana :) <3

  VastaaPoista
 3. Hauskaa viikonloppua, kuulostaa todella ihanalta tavalta viettää sitä :) Kaikki matkat on aina kivoja oli ne sitten lähelle tai kauas ! Tahtoo myös mutta ainoastaan sunnuntai kun on vapaata niin mihinkäs lähdet :D

  VastaaPoista
 4. Milma: Kiitos, ja kivaa meillä olikin ♥ Koitahan säki saada joskus viikonloppu vapaaksi, et pääsette pikku matkalle :)

  VastaaPoista