Puhtaat kasvot

keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2012

NRJ:llä on aina keskiviikkoisin protestipäivä. Mä ajattelin kuulkaas pistää oman korteni kekoon ja pistää omat protestini jakoon.

• Mikä ihmeen -20 astetta?! Ei tällaisia pakkasia enää kestä, ku kerkes tottumaan siihen nollakeliin.
• Miksi pitää särkeä, jos ei päätä niin sit selkää. Tää alaselkä on nyt kiukutellu mulle jo viikon ja pahenee vaan. Eikä toki siinä kaikki, kyllähän toi päänjomotus taas antaa itsestään merkkiä
• Mikä ihme mua herättelee öisin? Nukahdan nykyisin paremmin kuin koskaan aiemmin, mut kahen jälkeen alan heräilemään ja nukun todella levottomasti. Vilkuilen kelloa vähän väliä, et joko pitää nousta. Sit olenkin uupunut.
• Miten voi olla niin hankalaa aina keksiä päivän ruoka? Olen eilisestä asti taas pohtinut, et mitä tänään syötäisiin. Vieläkään en ole keksinyt.


No johan helpotti :D


Sit ihan siihen oikeeseen asiaan. Mulla loppui eilen illalla kokeiluun ostamani Herbinan Clear Line kasvopesuaine ja toivoinkin tältä suuria. Hyväksi havaitsemani Herbinan vihreä Marja Spa kasvopesu antoi tälle melkoisen pohjan. Ei päihittänyt Clear Line ei. Olin jopa kovin pettynyt tuohon. Purkissa lukee, että tämä olisi suunnattu epäpuhtaalle iholle ja toivoinkin tämän tekevän hyvää mun kasvoille, ketunleivät. Mun kasvot tuli entistä näppyiläisemmäksi ja tuntuu, et mustapäätkin lisääntyi. Tää on melko rankkaa itsetunnolle, sillä aknesta kärsineenä vähäisetkin finnien lisääntymiset naamassa aiheuttaa mulle harmaita hiuksia. Ajattelin sen alkuksi johtuvan vain siitä, kun tuli uusi tuote, mutta tätä jatkui koko purkin käytön ajan. Mun kasvoilleni tuo ei siis sopinut. Aamuin illoin pesin ja viikottain kuorin, mutta iho ei tullut paremmaksi. Tätä en siis jatkossa tule enää ostamaan. Viime viikolla tarkastelinkin Robbarin hyllyiltä uutta kasvopesuainetta kokeiluun. Nyt osittain hinnan ja purkin tekstien perusteella kokeiluun lähti Nivean Pure Effect Clean Deeper, auttaa ehkäisemään finnejä ja mustapäitä. Toivottavasti tämä olisi mun kasvojen pelastava tuote. Tänä aamuna ensimmäistä kertaa pesin tuolla ja pientä miinusta on kyllä heti annettava. En tykännyt aineen hajusta. Mieleen tuli vanhemman naisen elttaantunut hajuvesi (huom. mulla jomotti päätä, että haju saattoi siksikin tuntua oudolle) mutta muuten tuote tuntui kivalta. Kuorivat rakeet tuntui hyvältä kasvoilla ja tosiaan, ihan kuin olisi tullut syväpesu. Tän kokeilua nyt sit jatketaan ja toivotaan, että tällä saisi parannusta kasvoille.

kuvat: Janet

Kosmetologille meno mietinnässä kovasti, sillä haluaisin saada kasvoille jonkun tosi tosi syväpyhdistuksen joka tekis munkin kasvoista silkkisen. Ehkä tää on vain toiveajattelua. Olen kyllä kateellinen teille siloposkille ja myönnänkin sen. :D

Sit kommenttiboksi laulamaan teidän protesteja ja suosikki kasvopesuaineita :)

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Mulla on ollut pitkään käytössä apteekista saatava ACO:n Spotless kasvovesi ja ihan ihan oikeasti ne mustapäät vähenee. Sillointällöin kun ostan jotain muuta jostain pakottavasta syystä mustapäät lisääntyy ihan selvästi joten voisin ainakin suositella tota tuotetta. Siinä ei kyllä ole mitään ihanaa tuoksua vaan sellainen ....vaikea edes kuvailla, tehokas tuoksu :D mut anyway, hyvää kamaa on.

  Tää protestipäivä olis muuten tosi hyvä totetuttaa joka viikkon, pääsee avautumaan. Mulla ei tänään ole mitään protestoitavaa kyllä. Aurinko paistaa, mittari näyttää nollaa, kävin shoppailemassa, vapaapäiväkin on. No ainut mitä voisin hieman protestoida on huominen ja loppuviikko töissä.

  VastaaPoista
 2. Milma: Miten mä voinkaan olla niin pöljä, etten ole muistanut, että apteekista vois saada kans hyviä tuotteita... :D Meniskö tää vain blondeuden piikkiin? ;D
  Kiitos hei vinkistä. Seuraavana palkkapäivänä tieni viekin apteekkiin tutkimaan tarjontaa. Taidan kyllä katsoa jotain ihan pesuainettakin kasvoveden lisäksi.

  Ja vois kyl tosiaan joka viikko pitää protestipäivän. Pääsis purkamaan sen hetkiset ahdistukset ja sit voiskin hyvillä mielin jättää ne pois mielestä :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa käytössä tuota Milmankin käyttämää Aco:n kasvovettä ja se on hyvä! Hillitsee ainakin mulla myös finnien tulemista, tälläinen aknesta kärsinyt iho kun on.

  VastaaPoista
 4. Heidi: No nyt jo kaks suositusta nii pakko käydä ostamassa :D Mut tosi kiva kuullä jos se on hyvä. Jos se sit auttais tähänki naamaan :)

  VastaaPoista
 5. Acolla on tossa samassa spotless sarjassa pesuainekin, sitä en ole kokeillut mut uskoakseni se on varmaan ihan yhtä hyvää.

  VastaaPoista
 6. Mulla on ACO Face-sarjan puhdistusemulsio, joka kosteuttaa ja herkän ihon hoitovoide. Naamani on näppyihin taipuvainen ja pitkään nassussani onkin ollut jotain pikkusta näppylää aika paljon. Ohimoilla ja otsassa. Lähden nyt tasapainottamaan ja kosteuttamaan ihoa, finninenkin iho kaipaa kosteutta ettei ala sisäisesti sitten itse kosteuttamaan itseään eli sehän meinaisi lisää finnejä. Sitten jos haluaa muuta kokeilla, niin suosittelen Lushin Fresh Farmacy saippuaa. Toimi mulla ainakin kuin junan vessa. :D Hätätapauksessa apteekista saa myös Acnicyliä, josta kantsii ottaa putsari sekä hoitovoide.

  VastaaPoista
 7. Inanaa: Kiitos paljon vinkeistä :) Tuota Lushin saippuaa tekisi mieli kyllä kokeilla ja tuota ACOa olen nyt etsiskellyt, mutta vielä ei ole osunut kohdille ei Face- eikä Spotless-sarjaa. Eihän täällä mein kylässä saati nääpurikunnassa tuollasii löydy. Pitää päästä johonkin isompaan apteekkiin. Acnisyliäkään en oo koskaan kokeillut. Pitää oikeasti kokeilla noita apteekin tuotteita :) Ja tosiaan, kosteutuksestakin pitää huolehtia :)

  VastaaPoista