Kissa ja koira kamuja

tiistaina, maaliskuuta 27, 2012

Mä haluuuuuun nukkumaan! En ymmärrä miten mulle taas tuli tämmönen kauhea väsymys, eilen oli myös, vaikka olen nukkunut ihan hyvät yöunetkin. Vaikuttaakohan kellojen siirto muka näin kovin? Mä oon ihan valmis hautautumaan vällyjen väliin ja nousta vasta sitten, kun kesä on tullut. Mut pakkohan se on jaksaa, ei auta itku markkinoilla.

Serkkuni olivat saaneet toiselta serkultamme pienen kissanpennun jo hyvän aikaa sitten ja pääsin tutustumaan tuohon suloisuuteen viikonloppuna. Hopsu taitanee tällä hetkellä olla noin puol vuotta vanha ja villi ku mikä :D Mä välillä katoin ihan kauhuissani, kun se tarttui kynsin ja hampain kiinni serkkuni käteen "leikkiäkseen". Noitten "leikkien" takia mä varmaan kissoja vähän pelkäänkin. Mulla on sattunut jo muutamaankin otteeseen huono kohtaaminen kissojen kanssa. Kuulemma nämä kissat olivat aina olleet ennalta arvaamattomia ja mä sain kokea tuta niiltä. Kuitenkin tästä pelosta melko hyvin ylipäässeenä uskallan jo silitellä ottaa kissoja syliinkin, mutta noita "leikkejä" mä kammoksun edelleen.Suloinenhan tuo pikkunen on :) Ja mun kissakuume senkin kasvaa. Mieskin on ennen ollut enemmän kissaihminen entä koira, mutta kuulemma hänestäkin on kuoriutunut koiraihminen. Mulla on yks kissarotu ylitse muiden, jonka ihan ehdottomasti haluan joskus hankkia. Sitä päivää siis odotellessa :)
kuvat: Janet

Heidän sekarotuinen Ressu täyttää myös jo 7-vuotta. Tämä hassu hauva rakastui N:n ihan suunnattomasti ja yritti saada petileikkeihinsä mukaan ;D Yölläkin tosiaan piti vahtia ja käydä haistelemassa jopa pari itkuvinkunaa päästää. Niihin mä aina heräilinkin. On se rakkaus niin vaikeeta :D

Oletteko te kissa- tai koiraihmisiä vai voiko teidän mielestänne edes kategorisoida ihmisiä näin? Vai voisiko sitten olla vaikka pupu- tai käärmeihmisiäkin? Mä taidan olla vaan eläinihminen, voisin ottaa kotiini eläintarhan.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Tollaset "leikit" ei olekkaan yhtään ok edes, pennulle pitäisi opettaa heti pienenä että ihmisen käden kanssa ei painita. Se onkin sitten melko kiva kun iso kissa yhtäkkiä tarraa kynsin hampain käteen kiinni ja vielä jonkun vieraan. Pennun kanssahan se on kivaa vielä kun kissan voimat on pienemmät. Opetetaanhan koiranpennullekkin että ei saa näykkiä vai onkohan olemassa joku joka ei olis opettanut ? Mä en ikinä ole tajunnut miksi ihmisten mielestä kissa eroaa jotenkin näissä ja monissa muissa asioissa koirasta. Kissan voi opettaa tavoille, kissa on viisas eläin se oppii helposti olemaan rapimatta ihmisiä ja huonekaluja, se oppii mihin ei saa mennä ja mitä ei saa tehdä. Metodin on ehkä vähän eri mutta moni kissa tajuaa jopa nopeammin kuin koira kun oikein opettaa. Noh niin tulipas taas avauduttua :D

  Mä oon kissa ja koira ihminen :D Ja eläinihminen kaikinpuolin mut jos on pakko valita niin ehkä kissa sit kuitenkin.

  Ja hei, paljastahan mulle mikä se kissarotu on ? Mä haluuuun tietää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on tässä vaiheessa pakko myöntää, että mäkin olen joskus luullut, ettei kissaa voi opettaa. Kuitenkin "sivistyneesti" eläviä kissoja on tullut vastaan, joten pakkohan niidenkin on oppia jotakin. Mutta onhan kissat voimakastahtoisempia kuin koirat. Koirat on kuitenkin kesytetty ihmistä palvelemaan, kun kissa taas enneminkin seuralaiseksi. Mut varmana oppii kissat myös, nehän on hirmu fiksuja elukoita! Ja tosiaan pitää opettaakin, ettei käsiin saa käydä kiinni, mutta voin sanoa, etten itsekään oikein tiedä mikä olisi se oikea tapa kissalle ilmaista, ettei niin saa tehdä. Koiran koulutuksen suhteen kuitenkin olen "oppinut", et olisin varmaan ihan hukassa kissan kanssa. Mut ihanaa, tällaisia avautumisia saa ja pitääkin ehdottomasti antaa tulla :)

   Hihii, pitäisköhän tehdä ihan oma postauksensa siitä rodusta ;) No päästän sut jännityksestä, se on Bengalinkissa. Mä menetin sydämeni rodulle eräillä lemmikkimessuilla ja siitä lähtien olen miettinyt sellaisen ostoa. :) ♥

   Poista
 2. Täällä ilmottautuu kissa ja koira ihminen, haluisin myös kisun kotiimme mutta S ei jostain syystä kauheesti tykkää;)
  On muuten synttäreille tulo vähän vaarassa kun Luksu on kuumeessa:(
  Katellaan viel lähemmin....
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tienny et säkin tykkäät kissoista :O Miksköhän veikka ei tykkää? Oliskohan kenties samoista syistä ku mullakin joskus. Mut puhut tarpeeks pitkään nii kyl sit heltyy ;)
   Voi Lusku pien ♥ Kyllä teillä nyt noita pöpölöitä on ollut ihan riittämiin! Katellaan sit joo lähempämä :) Tervehtymisiä paljon ♥

   Poista
  2. Siis mullahan on ollu kissa kun vielä asuin kotosalla...
   -Skeit-

   Poista
  3. Ja mä en edes tiennyt :O Tästä keskutellaan vielä ;)

   Poista
 3. Meillähän on yksi koira sekä kaksi kissaa kotosalla, joten ollaan miehen kanssa kumpikin kissa- ja koiraihmisiä :) Itse tykkään kuitenkin hitusen enemmän koirista, kun taas mies tykkää hitusen enemmän kissoista. Tasapuolisuuden nimissä olisikin reilua että meillä olisi myös se toinen koira ;) katsellaan nyt miten asiat kehittyy.. ehkä jonain päivänä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanaa, että tasapuolisuuden vuoksi teillä on molempia :) Sitä samaa täälläkin haaveilen, ehkä jonain päivänä ;)

   Poista