Liikunnat vko 9

maanantaina, maaliskuuta 05, 2012

Yh, maanantai. Varmaan tiedättekin, ettei ole mun lempipäivä viikosta. Mutta mikäs sen ihanampaa, kun aurinko nousee pilvettömälle taivaalle ja on valoisaa. Tuo -14 asteen pakkanen ei tosin saa mitään plussapisteitä. Ja harmittaa, kun näin upea päivä pitää vietää lähes kokonaan sisätiloissa.

Kuvituksena toimii viikonloppuna otetut harjoittelu kuvat. Tai siis parasta mitä osaan ottaa :D
Ma: Zumba 1h
Ti: Lumityöt 1h
Ke: Sali 1h 15min ja lenkki 1h
To: Tallityöt 1h ja ratsastus 45 min
Pe: Lenkki 1h
La: Tallityöt 1h ja ratsastus 1h
Su: - (siivouspäivä)


kuvat: Janet

Viikko meni melko huonosti salin osalta. Mulla alkoi tiistaina lumitöiden jälkeen särkeä alaselkää (jota särkee vieläkin vähän), enkä sen vuoksi oikein uskaltanut mennä salille rehkimään enää keskiviikon jälkeen. Hulavannekin on unohtunut kaappiin :/  Pikkuhiljaa alkaa kylläkin lenkit taas maistumaan, kun tuo ilma on niin ihana. Oikein odotan kesää ja lenkkipolkuja :) Tä'llä viikolla koitetaan vetää kovat treenit ja herkkulakko on kovasti kovasti mietinnässä. Tai pitäisköhän vähentää edes yhteen päivään viikossa? Onnistuisikohan?

Ihanaa viikonalkua ♥

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Ihana tuo haukotuskuva! <3 Miten oletkin sattunut juuri parhaimpaan aikaan kuvailemaan. =D

  Voisin lähteä tuohon herkkulakkoon mukaan. Aika vaikeaahan se varmaan olisi. Nimim. Kävin eilen hakemassa kympin pussin irtokarkkeja. ;)

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Kiitos ♥ Mä olin oikeesti makoilemassa lattialla jokusen tovin ja kokeilin kamerasta eri asetuksia. Tais Taren mielestä olla tylsää kun haukotuskuvia tuli melko monta (joskin kaikki ei tosiaankaan ihan onnistuneita :D).

  Hitsi, pitäisköhän pistää ihan haastetta pystyyn ja alkaa oikeasti lakkoon..? Toisaalta kyllä houkuttelis tulla sun kans tyhjentää namupussia ;D Irtikset on parhaita :D

  VastaaPoista
 3. Hui kun teillä on kylmä siellä, miten voi olla ? Täällä on ihan plussaa ...

  Hienoja kuvia oot ottanut ja hei se herkkulakko ! Hyvin se menee, mäkin oon onnistunut siinä kerta viikossa hommassa. Alku on aina hankalaa ja minä jos kuka oon oikea herkkuhirmu ja onnistuin silti :D

  VastaaPoista
 4. Milma: No sanos muuta! :O Kyllä se taas päiväksi varmaan lämpenee, mut oli älyttömän kylmä yö :/

  Voi kiitos ♥ Mä nyt tsemppaan itseäni tässä herkkulakkoon ja kun kaapeista on tyhjennetty herkut parempiin suihin, niin ainakin vähennän herkut siihen yhteen päivään. Mä vaan tartten kovan tsempin nyt tähän. Ja asiaahan ei tosi helpota se, kun tiedossa on synttäreitä ja niistä herkuista en luovu :D

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia <3 Niin söpö! <3

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia! :)
  Mä nyt ensimmäisen viikon sinnittelin (niinjanäin) ilman herkkuja, ja viinkoppuna sitten herkuttelin oikein kunnolla :D En tiedä onko tästäkään mitään hyötyä, mutta kokonaan en kuitenkaan halua itseltäni herkkuja kieltää. Elämä on välillä niin kurjaa muutenkin joten miksi itse sitä vielä tietentahtoen lisätä :D Toisilla se tosin toimii ihan ettei mitään, mutta ei kyllä toimisi minulla..

  VastaaPoista
 7. maisamiisa: Voi kiitos <3
  Mä kans pelkään, että herkkulakko tulee olemaan mulle vaikea. Ja onko se tosiaan sit ihan fiksua jos yhtenä päivänä mättää herkkuja ihan liikaakin. Pitänee silti kokeilla, eihän sitä ennen tiiä :)

  VastaaPoista