Kaks ilon aihetta

sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2012

Tänään olen iloinnut kahdesta asiasta ihan hitsin paljon :)

Ensinnäkin noi pretty.fi:stä ostamani siveltimet, ihan parhaat <3 Mä hihkuin yksikseni vessassa meikatessani, kun siveltimet toimii kuin unelmat :) Katselin eilen illalla Saara Sarvaksen meikkivideoita ja päätin tänään yrittää itse yhtä niistä. Mä tykkään Saarasta tosi paljon ja hänen videot on huippuja :) Eli tätä videota yritin kovasti apinoida ja saada tehtyä samanmoinen meikki. Näillä amatööritaidoillani olen kyllä ihan ylpeä lopputuloksesta, mutta noilla uusilla siveltimillä työskentely oli kyllä mahtavaa! Jos teitä yhtään himottaa uudet siveltimet niin suosittelen näiden ostoa ehdottomasti.

Mä en ymmärrä miksi mun toinen kulma on ylempänä ja se nousee muutenkin automaattisesti aina ylös :D Haluaisin saada tuon toisenkin ylöspäin. Mutta sanokaas te onnistuinko yhtään? Jos tää ei ihan Saaran videon kaltainen ole, niin kyllä mä silti tähän oon tyytyväinen.

Toinen asia mistä oon tosi iloinen on se, että tuo mun ukko kulta sai tuon moottoripyöränsä tänä aamuna käyntiin. Ne irtonaiset palikat ja osat mitä oon nähny, eli siis koko moottori palasina, oon niin ihmeissäni kuinka se taas kehrää jopa paremmin kuin aiemmin. Nyt on moottori kunnossa ja ongelma osa on korjattu. Älkää kertoko mun ukolle, mut kyllä munki mopokärpänen surisee kovaa, et haluisin jo ajelee :)

kuvat: Janet

Tuo savu mikä kuvassa näkyy tulee pakosarjaan kiinnitetystä lämpöeristeestä. Eli liimat vaan palaa. Eli kesää odotetaan meillä entistäkin kovemmin :)

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Loistavasti onnistuit! =)
  On kyllä kauniit silmät.

  VastaaPoista
 2. Hienosti olet onnistunut meikissä! Olet taitava, itse olen niin tumpelo silmämeikin tekijä, että jätän useimmiten tekemättä :D Vaikka harjoitteluhan sen mestarin tekeekin.

  VastaaPoista
 3. Heidi: Kiitos <3 Meikkaaminen on mun intohimo ja lapsesta saakka olen meikkaillut :) Harjoitus tosiaan tekee mestarin, sitä mäkin kovasti teen :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis meikki! :) Ei sulla ois antaa vinkkiä sellasesta kabuki-siveltimestä? Et mikä ois hyvä?

  VastaaPoista
 5. Milma: Voi kiitos ihana :) <3

  Viivi: Kiitos paljon <3 Mulla on itsellä ollut vain Hennesiltä ostettu "kabuki" eikä valitettavasti ole siis oikein kokemusta muista. :/ Mutta kannattaa noita meikki blogeja kurkkailla sillä niistä varmasti löytää hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää :)) Mä himoitsen kanssa uusia siveltimiä, täytyypä tsekata nuo... :)

  VastaaPoista
 7. Heh, mietiskelin muuten pitkään, että noista "silmäkuvista" tulee mieleen joku toinen ihminen ja nyt keksin yhtäkkiä kuka ;D Keira Knightley :)

  VastaaPoista
 8. bonnie: Kiitos :) Kannattaa kurkata, josko on vielä jäljellä. Noi oli tosi pitkään loppuunmyytynä prettyltä. Onneksi niitä kuitenkin tuli taas lisää :)

  Heidi: Et oo tosissas :D Hih :) Kiitoksia vaan :)

  VastaaPoista