Kasvopesua

keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2012

Öh...olo on ku jyrän alle jääneellä. Samantien sain takaisin jo voitetut univelat, nukuttaa ihan mieltsisti. Pakkohan se oli nousta, työt kutsui ja näitä olisikin paljon, ei vaan huvittais yhtään tehdä. Ja eihän tuo pelkkä väsymys riitä vaan niskakin huutelee lepoa. Taisin palelluttaa heppavaelluksella niskani, sillä maanantai aamusta lähtien ei päätä ole pystynyt kääntämään oikealle ollenkaan. Vihlaisi aina hirveesti kun käänsi. Nyt on vihlominen hävinnyt, mutta tasainen särky tuli. Eilinen sauna rentoutti kyllä vähäsen, muttei kuitenkaan tarpeeksi. Sain tähän hierontaakin jo, mutta eipä auttanna. Hitsiläinen, tää jumitus ei oo kivaa.


Kasvoissa ei tapahtunut kummempaa muutosta Nivean Clean Deeper- pesuaineella. Se oli ihan kiva käyttää ja kasvot tuntuivat puhtaalta, mutta mustapäät eivät vähentyneet (ainakaan mun silmissä) ja muitakin epäpuhtauksia tuli. Ja mähän tosiaan pesen kasvot aamuin illoin, yön annan olla ilman mitään tököttejä, mutta aamupesun jälkeen rasvaan kasvot kosteusvoiteella. Clean Deeper oli ihan jees siis, mutta ei innoittanut kuitenkaan ostamaan toista putelia. Olen nyt koettanyt etsiä sekä Milman että Heidin suosittelemaa ACOn Spotless?-sarjan tuotteita, mutta vielä mistään en ole niitä löytänyt. Tiiä sit etsinkö väärällä nimellä, mutta olen kyllä lukenut niitä purkkien kylkiä aika tehokkaasti. Kolme eri apteekkia käännetty ympäri tuotteiden toivossa, mut ei näissä peräkylän apteekeissa ole ollut. Pitänee tutkailla seuraavalla kerralla jostain isommasta. Nivea teki kuitenkin uhkaavasti loppuaan, joten jotain oli keksittävä. Ei muuta ku Robbarin hyllyille tutkimusmatkalle.

kuva: Janet

Tällä kertaa kokeiluun pääsi Neutrogenan Daily scrub. Kuorivat pallurat ovat tässä tuotteessa paljon miellyttävämmät entä Niveassa. Kuin hienoa hiekkaa ja tuntuu kasvoilla mukavalta. Tämäkään ei kuivata kasvojani pahasti ja meni kyllä heittämällä ohi Nivean. Olen kylläkin pessyt tällä vasta lauantaista lähtien, eikä kasvoillani ainakaan vielä ole näkynyt muutosta suuntaan jos toiseenkaan, mutta tuolla koostumuksella voin jo harkita toisen tuubin hankintaa. Daily Scrub lupaa mustapäiden vähentymistä ja estoa jopa 3 viikon ajan. Mä olen kovasti suunnitellut kuvien ottamista, että näkisi muutoksen paremmin, mutta ne eivät kyllä olisi mitenkään julkaisukelpoisia... huh hei ku meinaan itsekin yrjötä naamaani katsoessa, ettei niitä voi esille laittaa. Mut et olisi jotain konkreettista vertailukuvaa itselle edes.

Mut nyt siis koklaillaan ahkerasti Neurtoa ja kovasti toivotaan, et se auttais. :) Edelleen niitä suosituksia saa laittaa, jos olette tehneet hyviä havaintoja ;)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Höh, no on jännä jos ei sitä ACO:a löydy, kun meidänkin tuppukylän apteekista löytyy :/ Tässä linkki ACO:n sivuille niin näät putelin kuvan :) http://www.aconordic.fi/products/4846/21506/21394/19230/aco_spotless_daily_purifying_toner.aspx
  Tuota Neutrogena-sarjaa minulla on sellainen voide, joka vähentää punoitusta ja mitähän kaikkea sen piti tehdä sekä kasvorasva, mutta se rasva ei käynyt yhtään minulle, kun minulla on niin kuivat kasvot. Toivottavasti löytäisit jostain tuota ACOa ja pääsisit testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta linkistä! Helpottaa huomattavasti etsinnöissä, kun tietää mitä hakee :D Ja nyt kun nimikin on varmasti selvillä. On kyllä kumma kun ei sitä mistään löydy. Pitänee käydä kysäsemässä meidän apteekista josko voisivat ihan tilata niin vois lopettaa nää etsinnöt. Ärsyttää kun ei ole löytynyt.
   Mä en olekaan kokeillut Neutrolta tätä ennen kuin jotain naamiota, mut silloin en jaksanut tehdä sitä päivittäin joten lopputulos tuotteen toimivuudesta jäi avonaiseksi. Mut toivotaan et ACOa vihdoin löytyis :)

   Poista
 2. Täytyyhän sitä ACOa nyt löytyä :D Ihme juttu kyllä ja tosta linkistä tosiaan nyt näät mitä etsit mutta olisit sä varmaan jo löytänyt jos olisi ollut kun aika isolla se siinä pullossa lukee kuitenkin.

  Netrogenaa mäkin oon joskus kokeillut mutta en muista että se olisi ollut mitenkään tajuttoman ihmeellistä mutta ei kyllä huonoakaan. Ihan kelpo kamaa muistaakseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Mullakin on mennyt ihan hermo kun mistään ei oo löytyny. Mut nyt ainakin tiiä miltä puteli näyttää ja tuollaista ei tosiaan ole tullut vastaan. Mä aijon ehdottomasti käydä sanomassa mein apteekkiin että tilaavat tuota!

   Okei, hyvä tietää nii en odottele mitää maata mullistavia muutoksia :D Josko sellaisia edes tähän naamaan voi saadakaan. Kyllä tuo ukko on sanonut, että kasvot näyttää paljon paremmilta :)

   Poista
 3. En ole itse käynyt katsomassa, mut kokeiles käydä kurkistamassa apteekkituotteet.fi osoitteesta, se on nimensä mukaisesti apteekkituotteiden verkkokauppa. Jotain Acoa sieltä kyllä löytyy, sen verran tiedän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin! Hitsi, oon monet kerrat lukenu tuosta sivustosta, mutta unohtanut sen tyystin. Pitääkin käydä tutkailemassa tarjontaa, kiitos! :)

   Poista