Projekti: Takapiha

sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2012

Tänään se sitten alkoi, projekti takapiha. Meillä siis oli käynyt tuholaismyyrä tekemässä kuoppia, syömässä mun kukkia ja saanut nurmikon kuolemaan monesta kohtaa. Nyt sitten olisi tarkoitus saada uusi ja tuuhea nurmikko, sekä muutenkin viihtyisä piha.
Kuolleen näköistä, eikö? Nuo kaksi puskaa ovat häirinneet mua muutosta asti ja nyt sit oli niidenkin aika hävitä meidän pihamaalta. Noiden kesähuoneen edustalla olevien kivien funktiotakaan mä en koskaan ymmärtänyt. Eli nekin pois ja tilalle tulee sitten ne istutuslaatikot, en malta odottaa.


Ostettiin yhteensä 20 noita Biolanin 45 litran multasäkkejä ja neljä GreenCaren puutarhamulta 50 litran säkkejä. Biolanit menee pihamaalle ja GreenCaret istutuslaatikoihin. Ja lannoitukseen tuollaista kanankakka ja merilevän sekoitusta ja tietenkin kalkkia.Niin lähti puska ja pieni apurikin oli auttamassa ja välillä jaloissa pyörimässä. Tare on kyllä nauttinut pihahommista paljon. Nyt sille sitte iski väsy ja vetelee hirsiä tässä sohvalla.

kuvat: Janet

Harmillisesti vaan meillä loppui multa kesken, joten huomenissa vaan kauppaan ostamaan lisää. Puhuttiinkin Niksun kanssa, et vappuna kun on vapaata niin voidaan hyvin jatkaa touhuamista. Nyt kuitenkin kun on sunnuntai niin kiva olisi hetki levätäkin. Näyttää todella kivalta ja jotenkin uudelta, kun pisti uutta multaa. Toivotaan vaan, että saataisi nyt ihana nurmikko. Ja niitä istutuslaatikoita taidan odottaa eniten :D

Ja samalla mua on häirinnyt tänään päänsärky taas kerran. Joten nyt kohta ruokaa ääntä kohti ja sitten rauhassa loppuilta. Mukavaa sunnutai iltaa myös teille :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Teidän projekti on lähtenyt rytinällä käyntiin, tulee varmasti hieno piha <3 :) Mukavaa Vappua teille!

    VastaaPoista