Lauantain saldo

sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2012

Ei suostunut vatsatauti jättämään meidän perhetämme sitten helpolla. Nyt tuo ukko kulta nukkuu sohvalla omaa pahaa oloaan pois. Heräsin aamulla kuudelta kauheaan ääneen ja vessastahan se tuli, raukka joutui oksentamaan. Eikä edes ole krapulaa, vaikka eilen tuumailin juoman hippaloissa maistuvan. N oli pysynyt ihan vaan kuskin hommissa ja loppu illasta vienyt ne örveltävät työkaverit koteihinsa. Ja vähän jälkeen 11 hän olikin jo kotona. Nyt sit kiusana tuo hiton tauti ja kuume. Mun vatsa on paljon parempi kuin eilen, muttei sekään vielä täydessä kunnossa. On hiton sitkeä tauti :/ Toivotaan, et N pääsis helpommalla. Mä hoivaan parhaani mukaan.

Eilen siis tosiaan käytiin äitin kans kiertelemässä kirppareilla ja kaupoilla muutenkin ja tässä niitä löytöjä.


Emotionista nappasin mukaan Klippoteketin kuivashampoon, 4,90€. Sain vihdoin siis palautettua äitille häneltä lainaamani putelin. Ja sain hajotettua taas yhdet aurinkolasit, joskin jo aikaa sitten, siellä ratsastuksessa ja nyt sit vihdoin sain hommattua Robbarista uudet, 5€.


Kirpparilta tein oikein mukavan summan löytöjä. Sovituskopissa hihittelin yksinäni, kun sinne viemäni vaatteet olivatkin sopivia ja niin kivoja. Ensimmäisenä ehkä kaikista löydöistäni se lempparein, henkseliminihame. Aivan mahtava ja suloinen. Ja jos noihin henkseleihin kyllästyy niin ne saa irti, kun napeilla ovat. Aivan uuden veroinen ja hintaa oli vain 4€


En voinut jättää suloista mansikkapaitaa pöydälle huutamaan uutta kotia, sillä toi on mun mielestä niin suloinen. Aivan ihana kesän lörttöpaita, vaikka rannalle menoon :) Hinta 2€. Harmaat housutkin hyvässä kunnossa ja nekin oli vain 3€. Pöydässä oli vaikka millä mitalla kivoja housuja, mutta eräs tyttö kerkesi siihen ennen mua ja kahmaisi kaikki mukaan sovitukseen. Harmillisesti hän kyllä kaikki palauttikin, mutten sitten enää jaksanut vaivautua penkomaan niitä uudelleen.


Sit tää mamma löys kiva bilepaidan. Nyt sit vaan jotkut kekkerit, et pääsen tätä käyttämään :D Mäkun en siis ikinä missään edes käy. Mut en voinut vastustaa tätä...


Tässä oli niin kiva avoin selkä ja hinta vain 4€, et sama se vaikkei heti käyttöön tulisikaan. Onhan tuo söpö.


Ja melko harmaa voittoisella linjalla mennään ja kivan laukunkin löysin. Ihan kun mulla ei olis niitä tarpeeks jo ennestään, mut tuollainen harmaa puuttui mun kokoelmista kokonaan. Tuossa on molemmin puolin tuollaiset vinot vetskarit, eli kaksi taskuakin. Hintaa tälläkin vain 2€. Tuonne mahtuu sopivasti mun jättilompakko, puhelin, avaimet ja jotain muuta sälää.

kuvat: Janet

Tätä meikkisettiä pussissa kerkesin hipalata mein kirppiksellä jo moneen otteeseen, mutta aina jätin sen kuitenkin pöytään odottamaan hakijaansa. Nyt sit vihdoin päätin napata sen mukaani, sillä pöytään oli tuotu lappu, "Kaikki -50%". En pystynyt enää jättämään näitä, sillä uusiakin ovat ja hintaa oli vain 2,50€. En siis kovasti köyhtynyt tästäkään.

Mitäs tykkäsitte tämänkertaisista ostoksista? Oliko ihan huti ostoja?

Nyt kaikille mukavaa loppu sunnuntaita <3 Mä meen hoivaa tuota rakasta ja katsotaan josko illalla jaksaisi katsoa vaikka leffaa :)

You Might Also Like

0 kommenttia