Olisin halunnut

keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2012

Ihana Milma kertoi jokin aika sitten blogissaan, kuinka hänen orkideansa alkoi tekemään uutta vauvaa, keikiä. Arvatkaa vaan olenko mäkin tutkaillut tuon postauksen lukemisen jälkeen meidän orkideaa tarkemmin kuin koskaan. Mäkin haluun keikejä :D Eräs päivä olin ihan ihmeissäni, kun orkidean molemmista kukkaoksista kasvamassa jotain. Odottelin, millaiseksi se muotoutuu..


kuvat: Janet

No eipähän näytä yhtään samalta kuin Milman orkidean keiki. Eli en vieläkään saanut vauvoja :( Uudet kukkavanat mitä ilmeisimmin ja kivahan niitäkin on saada. Jos sitten joskus meillekin tulee keikejä :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Joo uudet kukkavanat mutta kivahan sekin on koska muuten uudessa kukkimisessa olisi saattanut vierähtää helposti vaikka vuosi :) Meidän toinen keiki on jo melko iso mutta se toinen joka on siellä ihan latvassa ei oikeen jaksa. Vetääkö toi aikaisemmassa kohdassa oleva keiki sitten kaikki voimat siltä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanahan se tosiaan on saada uudet kukkavanatkin, mut olisin mielelläni sellaisen keikinkin ottanut ;) mut tosiaan ehkä sit joskus. Mut mulla on kyllä kukkinut tuo isompi orkidea vähän päästä, alle puol vuotta edellisestä ja taas. Olen sitä kyllä rakkaudella hoitanut kun iskältä saatiin se tuparilahjaks :)
   Voi että, toivotaan, että ylempikin jaksaa sinnitellä ja isontua :)

   Poista