Paituli

perjantaina, huhtikuuta 13, 2012

Jihaa, kyllä viikkojen pitäisi aina kulua näin nopeasti, kuten tämäkin viikko on tehnyt! Mulle kelpasi erittäin hyvin tällaiset neljän päivän työviikot, palkkaahan ei tietty sain yhtää vähentää :D Eli taas on perjantai, ja mikä perjantai? Taas on se surullisen kuuluisa huonon onnen perjantai 13. Onneksi ei ole mulla näkynyt ainakaan vielä missään ja toivottavasti ei näykään. Jos teille tapahtuu kommelluksia, niin tulkaahan kertomaan :)

Palataas viime lauantaihin, kun kävimme Melin kanssa kiertämässä vähän kirppareita. Eipä tarjonta ollut mitenkään kovin kummoista tällä kerralla, mutta jotain kivaa tarttui mukaan, eikä todellakaan köydyttänyt mua pahasti.

kuva: Janet

Kivan pitkä paituli, menee melkein mekosta ja vyöllä saa kivasti kurottua pikkasen. Veikkaan, et tästä tulee yks lemppari kesäasuista. Ja mitäs tää siis maksoikaan, no 2€. Vaikuttaa melko uudelta ja oli tosi hyväkuntoinen. Tuo on valko-harmaa raidallinen, jos tuosta kuvasta ei nyt saa tarpeeks selvää.
Ainakin mä tykkään, mitäs mieltä te ootte? :)


p.s. oikean puolen niska edelleen kovin jäykkä ja pään kääntäminen sattuu... Kipu valunut jo lapaluihin asti.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Kiva paita :) ja just hyvä kesä asu, rento :) Mulla olis vielä huomennakin duunia, kolmen päivän työviikko tästä tosin vaan tulee mutta siten onkin vaan yksi päivä vapaata ja taas töihin. Ja mikä eniten ottaa päähän, yksi vapaa, yksi työpäivä ja taas yksi vapaa ! Kuka ihme tollasia työvuorolistoja tekee ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo sulla on työvuorot! On kyllä aika pöntöt :D Mut toisaalta, tietää et heti seuraavaks on taas vapaata, hih :D joten koitahan jaksaa :)
   Ja kiva kuulla, et sustaki paita on kiva :)

   Poista