Fantazya 5-vuotta - 5.arvonta

lauantaina, marraskuuta 07, 2015

Lauantaita ihanuudet! Tänään on ollut ihanan rauhallinen päivä. Aamulla nukuin hurjan pitkään. En edes muista milloin viimeksi olen vedellyt sikeitä melkein puoleen 11. Toisaalta harmittaa, että niin pitkään tuli nukuttua, mutta se tekin oikeasti hurjan hyvää. Tänään on mieli ollut pitkästä aikaa erittäin virkeä ja ajatuskin juossut ihan reippaasti. Stressi sai vähän karkoitusta kunnon yöunista. Eli pelkkää hyvää teki siis. Iltapäivällä meille tulikin kylään mun rakkaat veljenlapset äitinsä kanssa. Veikka oli harmillisesti töissä. Mutta ihanat munkkikaffet (teet :D) nautittiin ja oltiin pihalla. Niin rentouttavaa tekemistä. Nyt ollaankin Niksun kanssa tehty vähän sisustusmietteitä ja kotiin laitettu pikkasen uusia juttuja. Mutta näistä tulette näkemään vähän myöhemmin. Koska vielä siis arvontaa tulossa ja synttäreiden kunniaksi postaillaan niitä. Oletteko valmiina? Tänään siis arvottavana...


Ensimmisenä palkintona olisi La Roche-Posayn suihkluvoide ja vartalovoide. Uskokaa tai älkää, vaikka mun naama on kuin rasvapommin jäljiltä, on mun muu iho kuiva kuin korppu ja kaiken lisänä vielä psoriasis. Ei siis tasan mene mun kroppa, vaivana kaksi eri ihotautia. Kurjaa sanoisinko. Siinä missä naamalle käytän hurjan puhistavia ja finnejä poistavia tuotteita, tarvitsee mun muu kroppa erittäin hellävaraisia ja hoitavia tuotteita. Siihen homaan La Roche-Posayn hellävaraiset ja ihoa ärsyttämättömät voiteet ovat ihan ykkösiä! Itselläni on siis käytössä tämä samainen kaksikko ja iho kiittää! Mun korppukintut varsinkin. Nämä ovat yhdet luottovartalotuotteistani.


Sitten merkki, jota ilman en voi elää, kesäisin varsinkaan! Siinä missä mulla on ongelmaiho, on mulla myös ongelma jalat. Ihan sama, siis oikeasti, ihan sama millaiset kengät laitan jalkoihini, rakot on taattuja. Sama, vaikka kengillä olisi kävelty jo kymmeniä kilometrejä, saattaa rakot tulla niistäkin yks kaks. Inhottavin paikka on päkiä. Siihen kun rakko tulee, on kävely todella tuskaista. Compeed rakkolaastarit on mun pelastus! Kantapaalaastari sopii päkiänkin alle niin hyvin ja helpottaa rakkoa välittömästi. Kävelyä voi jatkaa normaalisti. Kantapäärakoista ja varvasrakoista nyt puhumattakaan. Enkä todellakaan huijaa teitä yhtään. Rakkoja tulee milloin mihinkin kohtaan jalkoja. Eli toisena palkintona on Compeed liikavarvaslaastari sekä jalkavoide kantapään halkeamille. Mun todelliset luottotuotteeni siis.

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonta on avoin kaikille!

1 ARPA
Kerro yksi luottotuotteesi, mitä ilman et voi olla. Ja tietysti kuulisin kumman näistä mieluummin voittaisit. Ensimmäisenä arvotaan La Roche-Posay ja toisena Compeed. Mikäli voittajat tahtovatkin tuotteet eri tuotteet, laitan tietysti haluaman tuotteen. Muuten siis saa järjestyksessä.

2 ARPAA
Yllä olevan mukainen kommentti ja olet Fantazyan lukija ( bloggerin, bloglovinin kautta kirjautuneena tai facebookissa tykätty). Tietysti uudet kirjautuvat lasketaan. Kerro vielä millä nimellä (varsinkin jos nimi on eri) ja mitä kautta olet seuraaja. (mikäli et halua omaa nimeäsi julki, voit laittaa sen minulle sähköpostiin)

3 ARPAA
Yllä olevat, eli kommentti ja lukija sekä jaat tämän arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.

KERRO KOMMENTISSA KUINKA MONELLA ARVALLA SIIS OSALLISTUT!

ARVONTA AIKA 7.11.-15.11 klo 13:00 asti

Tasapuolisesti arpaonnea jälleen :)
*arvonnan sponsoroi Why Not PR

You Might Also Like

65 kommenttia

  1. Noita voiteita haluaisin testata rutikuiviin jalkoihini.

    Toki ongelmajalat myöskin omaavana rakkolaastarit ovat lähes jatkuvassa käytössä, etenkin kesällä. Reissussa sain juuri ekan rakkoni päkiään, ja se ärsyyntyy tosi helposti.

    Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  2. Yhdellä arvalla mukana. La Roche Posayn kuivan ihon vartalovoide on tuttu tuote ja haluan tuotteet jos voitan. . Ilman Joe Blascon meikkivoidetta en pärjää..naama on muuten kirjava .
    T. Jaana jaanoi@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Avitcid-voide on luototuotteeni kasvojen iholle! Talvella kuuriluontoisesti.

    Lipikar-tuotteet kiinnostavat... :)

    Kahdella arvalla mukana!

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
  4. Yhdellä arvalla mukana! Mun luottotuote on perusvoide. Pesen sillä mun atooppisen ihon (kasvot sekä vartalon), rasvaan kasvot, pistän päänahkaan kosteuttaa ennen hiustenpesua, käytön sheivausvoiteena, rasvaan käsiä jnejne... Mulla on aina perusvoide mukana missä ikinä liikun! Ja atooppisen ihon vuoksi voittaisi ehdottomasti tuon vartalovoiteen ja suihkuvoiteen! :) Sonnjan_@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Kahdella arvalla, seuraan bloggerin kautta. Haluaisin voittaa La Roche-Posayn voiteet, ne tulisivat varmasti käyttöön :). Oma luottotuotteeni on ACOn hoitava huulivoide.
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kyllä aina pitää olla perusrasvaa. Ongelmaiho ei muuten tuu toimeen. Decubal ja Apobase ovat nyt käytössä. Välillä kyllä runttaan mitä sattuu olemaan, mutta ilman rasvaa en pärjää. Yhdellä arvalla mukana.
    ~elle~

    VastaaPoista
  7. Luottotuote on Erisan hoitava puhdistusvoide. :) Valitsisin La Roche-Posayn, mutta Compeedeillekin tulisi (valitettavasti!) käyttöä. :)

    Kahella arvalla mukana. :)
    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
  8. Yhdellä arvalla mukana! Pintakuivan sekaihon omistajana luottotuotteeni on jojoba-öljy jota joka ilta kasvoille laitan:) myös varsinkin talvisin kroppa rupeaa kuivumaan niin olisi kiva saada kokeiluun tuo vartalovoide.

    jattakantelinen@gmail.com

    VastaaPoista
  9. FLOW luonnonkosmetiikat on tämän hetken lemppareita. Kiinnostaisi kuitenkin Lipikar-tuotteet. :)
    Kahdella arvalla mukana, lukijana bloggerin kautta nimellä HANKASAINA.
    hankasaina@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Mä en voisi olla enää ilman suolasaippuaa, se on ollut mun näppyläisen ongelmaihon pelastus! Ja näistä tuotteista valitsisin tuon Compeed-paketin, mun rutikuivat rakkojalat kiittäisivät.
    Kahdella arvalla mukana :) jippurajr(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Minäkin yhdellä arvalla mukana ja toivoisin La Roche-Posayn tuotteita! Luottotuotteeni on perusvoide! Ihoni on kuiva ja tykkään apteekkituotteista, joissa ei ole mitään ylimääräistä, joten Aqualania ja Apo Basen sinistä tulee käytettyä päivittäin.
    terveisin miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Yhdellä arvalla & compeedit :-) emminum at gmail.com

    Luottotuote voisi olla niinkin tylsä kuin bepanthen. Sillä hoituu monta ihoprobleemaa.

    VastaaPoista
  13. Luottotuotteeni, erityisesti talvella on: Kiehl's Avocado Creamy Eye Treatment -silmänympärysvoide.
    Jos saa valita, niin valitsen La Roche-Posay.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukana. Tuo La Roche-Posayn setti kiinnostaisi minua. Luottotuotteeni on suolasaippua, jolla voin pestä koko kropan, dödöksikin se sopii. Aiempaa kirjoittajaa komppaan tuon perusvoiteen suhteen. Silloin kun täytyy pärjätä vähillä matkatavaroilla, otan mukaan perusvoidetta. Sitä voi käyttää koko kropalle ja meikitkin sillä saa pyyhittyä hyvin pois.

    VastaaPoista
  15. Olen tuosta La Roche Posaysta kokeillu pienen näytteen ja se oli aivan ihanaa! Eli siihen osallistun ensisijaisesti. :) Seurailen bloglovinin kautta, eli kaksi arpaa. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Ilman kosteusvoidetta en tulisi toimeen. Paha sanoa tiettyä merkkiä, tykkään vaihdella ja kokeilla.

    2 arpaa ja olen kiinnostunut La Roche-Posayn tuotteista. :)

    VastaaPoista
  17. Aqualan L perusvoide on jatkuvassa käytössä. Pesee meikit ja kosteuttaa ihon. Talvisin joudun kropan kosteutukseen käyttämään tujumpaa tavaraa, silloin kun tuo iho kuivuu ihan koppuraksi, mutta kasvoihin käytän melkein päivittäin ympäri vuoden.

    Vartalotuotteet kiehtovat enemmän, mutta rakkolaastareillekin on aina käyttöä :)
    --maisa

    VastaaPoista
  18. Tämän hetkinen luottotuotteeni on mineraalimeikkipuuteri, tekee ihmeitä kirjvanpunaisille kasvoilleni. :) Jos voittaisin, valitsisin La Roche-Posayn tuotteet. <3 Kahdella arvalla tavoittelemassa!

    VastaaPoista
  19. Ilman peruspäivävoidetta en tulisi toimeen, ihoni on sen verran kuiva. Mukaan kahdella arvalla ja ensisijainen valintani olisi arpaonnen suosiessa La Roche-Posayn tuotteet.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Tällä hetkellä olen aivan ihastunut Madaran yövoiteeseen, aivan ihana! Nuo La Roche-Posayn tuotteet kiinnostavat kovin. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla,
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Tykkään kokeilla uusia tuotteita, mutta tällä hetkellä luottotuotteeni on Carmexin huulirasva. La Roche-Posayt kiinnostavat kovasti!
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Lieracin kasvojenpuhdistusgeeli on tällä hetkellä luottotuotteeni, todella ihana, ei liian vetistä :)
    Kolmella arvalla mukana, seuraan Bloggerissa Netteriina -nimellä, ja Facebookissa tykkään ja jaoin nimelläni Elise Ha...
    La Roche-Posayn tuotteet kiinnostavat enemmän :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Kuiviin käsiin ja jalkoihin on aina oltava voidetta.
    Eka paketti olisi mieluisampi.
    Kahdella mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Luottotuote on apteekin voide aco, todella hyvä tuote ja rauhoittaa myös iholla couperosaa.

    kahdella arvalla mukaan.

    hemantinde@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Yhdellä arvalla mukaan ja mieluiten La Roche-Posay. Oma luottotuotteeni on huulirasva, ilman sitä en lähde minnekään ja niitä löytyykin melkein joka laukusta ja taskusta :D
    millal@luukku.com

    VastaaPoista
  26. La Roche-Posayn valitsisin, mutta Compeed kelpaa myös 😊
    Nivean perinteinen voide peltipurkissa on luottotuotteeni :)
    nelliina at yahoo.com

    VastaaPoista
  27. Luottotuotteeni on HURRAW Moon huulirasva, ihan parasta! Mä tahtoisin voittaa noi La Roche-Posayn tuotteet koska kuiva iho rakastaa niitä. Ja kaksi arpaa :) P.S. Oot ihana <3

    VastaaPoista
  28. 1 arpa! Luottotuotteitani ovat hyvä dödö, kasvovoide ja meikkivoide, niillä pääsee jo pitkälle : ) Kisassa mukana La Roche-Posayn paketilla

    anniiina.t@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Luottotuotteeni on La Roche-Posay, kun sitä kerran on käyttänyt ei ilman voi olla. Tätä myös haluan mikäli voitan arvonnassa. Mukavaa sunnuntaita ja isänpäivää!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Ihoni on tosi kuiva samoin jalat kaipaavat rasvausta päivittäin.Kumpi tuote tahansa käy. Yhdellä mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Luottotuotteeni on Dermosilin kasvonpuhdistusvaahto. Parempaa en ole löytänyt. La Roche-Posay kiinnostaisi enemmän. Mukana kolmella arvalla. Seuraan ja jaoin fb:ssä, nimellä Suvi K.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  32. En voi olla ilman live color xxl lilaa hiusväriä! Sävy on niiiin omani ja mikään muu ei tule kysymykseenkään! Tuota mielummin ottaisin no compeed tuotteet, mutta la rochet käy myös :) bloglovin kautta seurailen!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Oma luottotuotteeni on varmastikkin Elisabeth Ardenin 8-hour Lip Cream, joka kosteuttaa huulia oikeasti niin tehokkaasti, että kun käytän aamuin illoin hampaiden pesun jälkeen, niin ei muita huulirasvoja sitten tarvitsen päivän aikana käyttääkkään. Mulla on siitä vieläpä kaksi eri versiota joista toisessa on suojakerroin 15 ja sitä on helppo levittää. Toinen levitetään sormin ja se tuoksuu niin hyvälle. Aivan ihania siis molemmat :)

    Molemmat tuotteet kuulostavat tosi hyviltä!

    Kahdella arvalla mukana ;)

    VastaaPoista
  34. Kahdella arvalla mukana! Mieluiten voittaisin La Roche-Posay-paketin :)
    Demosilin Ekstra voiteesta tykkään todella paljon!

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Tämän hetken luottotuotteeni on Lumenen Matt control meikkivoide.
    Osallistun La Roche Posay tuotteiden arvontaan kahdella arvalla. Olen lukijana bloglovinin kautta.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kahdella arvalla mukaan ja La Roche-Posay. Lumenen meikkipuuteri on luottotuote, pelastaa päivän kuin päivän ja saa ihon ihan ok kuntoon, jos mitään muuta ei ehdi laittaa :)
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  37. 2 mukana La Roche-Posayssa :)
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Nivean dödö on luottotuotteeni! Näistä kahdesta La Roche-Posayn suihkuvoide ja vartalovoide tulisivat tarpeeseen. :)
    2 arpaa Bloggerin lukijalle.
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Oma luottotuotteeni on Garnierin misellivesi. Molemmat palkinnot olisi mieluisia ja käyttöön tulisi, mutta sanotaan nyt nuo voiteet! :)

    Kahdella arvalla mukana, Bloggerin kautta lukijana. :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Luottotuotteeni on Klippoteketin kuivashampoo! Molemmat palkinnot olisivat mieluisia! :)

    Mukana kahdella arvalla ja lukijana bloggerin kautta.

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  41. Kahdella arvalla mukaan, lukijana tällä samalla nimellä. En osaa päättää kumpi paketti kiinnostaa enemmän, mutta sanotaan nyt vaikka laastarit. :) Luottotuotteeni on kuivashampoo, merkillä ei väliä.

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  42. Mun luottotuote on Erisanin voiteet, jotka ovat hellävaraisia ja hyvin kosteuttava. Haluaisin päästä testailemaan tuota La Roche-Possun suihkuvoidetta ja vartalovoidetta. :-)

    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Kaksi arpaa.
    Luottotuotteeni ovat Lumenen puuterit.
    Voiteet olisivat voittotoive nro 1 :)
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  44. Nähtävästi 3 arvalla mukana, kun jaoin Facebookissa. Luottotuote, hmm.. Se on varmaankin BB-/CC-voide, koska ilman sitä en kovin kauas liiku! Valitsisin La Roche Posay tuotteita, hyviksi havaittu. - Heidi (Mäki)

    VastaaPoista
  45. Luottotuote on Hurraw -huulirasva. Ehkäpä kallistun tuohon La Rocheen :) Bloggerlukijana kahdella arvalla mukana!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Luottotuote, se on kai se Nivean anti-age (ei apua;)) yövoide jota ilman ei voi olla..
    Tavoitellaan La-juttuja :))
    -Skeit-

    VastaaPoista
  47. Apua, osallistuinkohan tähän jo vai meinadinko vaan?! En ainakaan huomannut kommenttiani mutta mikäli tulee uudestaan niin sooorii ;) Varsinaista luottotuotetta ei ole mutta esim ilman hyvää käsivoidetta ei montaa päivää pärjää :)
    Ekaa settiä tavoittelemassa yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  48. Luottotuotteeni on hiustenselvityssuihke. Tukkaan tulee aina harjauksen yhteydessä suihkuteltua jotain ainetta, on hankala olla ilman. Merkki kuitenkin vaihtelee.

    La Roche-Posay -setti on mieluisampi.

    Olen Blogger-lukija nimimerkillä Marikki. Osallistun kahdella arvalla.

    pokkaritaivas (a) gmail.com

    VastaaPoista
  49. Ihan ensimmäisenä tulee mieleen, etten voisi enää elää ilman kuivashampoota. Ja Niniane nimellä seurailen bloggerissa ja bloglovinissa. Eli pari arpaa.
    charmedtaisan at hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Kasvojen kosteusvoide ja jalkarasva apteekin Calmuril creme, joka sisältää ureaa ja ainut hyvä voide kovettumiin.
    Voisin kokeilla La Roche -Posayn tuotteita. Kahdella arvalla mukaan. nina40fi@gmail.com

    VastaaPoista
  51. En voisi elää ilman kasvojen kuorinta tuotteita, tällä hetkellä käytössä Neutrogena- kuorinta aine.. Kahdella arvalla mukana :)
    Facebook tykkäilijä Minna

    VastaaPoista
  52. Ilman Ardenin Eight hour creamia olisi elämä hippusen vaikeampaa.
    Compeed olisi valintani.
    kahdella arvalla mukana

    VastaaPoista
  53. Ilman Carmexin huulirasvaa en selviäisi, löytyy useasta paikasta oma kappaleensa että on aina käden ulottuvilla :D
    La Roche Posay kiinnostaa enemmän.

    Kahdella arvalla mukana, seurailen Bloglovinin kautta.
    -Sara

    VastaaPoista
  54. 1 ARPA
    Kerro yksi luottotuotteesi, mitä ilman et voi olla. Ja tietysti kuulisin kumman näistä mieluummin voittaisit. Ensimmäisenä arvotaan La Roche-Posay ja toisena Compeed. Mikäli voittajat tahtovatkin tuotteet eri tuotteet, laitan tietysti haluaman tuotteen. Muuten siis saa järjestyksessä.
    Tuotekategoriana huulirasvat on sellainen, johon olen addiktoitunut. :D
    Laitetaan ensisijaiseksi La Roche-Posay. :)

    2 ARPAA
    Yllä olevan mukainen kommentti ja olet Fantazyan lukija ( bloggerin, bloglovinin kautta kirjautuneena tai facebookissa tykätty). Tietysti uudet kirjautuvat lasketaan. Kerro vielä millä nimellä (varsinkin jos nimi on eri) ja mitä kautta olet seuraaja. (mikäli et halua omaa nimeäsi julki, voit laittaa sen minulle sähköpostiin)
    Blogger (nimimerkki näkyy) + Facebook (sama etunimi kuin Bloggerin nimimerkissä).

    3 ARPAA
    Yllä olevat, eli kommentti ja lukija sekä jaat tämän arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.
    Jako blogi ja/tai Facebook. :)

    Kolme arpaa. :)

    VastaaPoista
  55. 3 arpaa.hannele.karhu@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. Bloggerlukijana kahdella mukaan :) Batisten kuivashampoo on aivan ehdoton luottopakki. Kumpikin palkinto käy :)

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  57. Yksi arpa ja La Roche-Posay. Nivean perusvoide.
    lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Erisanin kasvovoide on luottotuote, jota olen käyttäny teinistä asti :) Molemmat palkinnot ovat kivoja :D
    saya
    sayav(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  59. 2 arpaa. Ja ehdottomasti La Roche-Posay arvontaan osallistun, ovat todella hyviä tuotteita! :) Ehkä vakiotuotteeni on Hurrawin huulirasva :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  60. Ilman jalkavoidetta en varmaan pärjäisi. Haluaisin mieluusti voittaa La Roche-Posay-setin.

    Olen Blogger-lukija nimimerkillä Santtu. Osallistun kahdella arvalla.

    huuhkajarocks (a) gmail.com

    VastaaPoista
  61. Lempparituoksuani, Lancomen Hypnosea, ilman en voisi elää! Kumpi vaan seteistä on mieleeni :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Luottotuotteeni on Oriflamen erikoishoitovoide eli se pieni pinkki palleropurkki. Se on monet vuodet pelastanut kuivat huuleni ja käy moneen muuhunkin kohteeseen.
    La-Roche Posay olisi ihqu.
    Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloglovinin ja Facebookin kautta.

    VastaaPoista
  63. Haluaisin kokeilla La Roche-Posayn voiteita. Luottotuotteeni on Nivea creme.
    sinilintu_(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Compeed-paketti tulisi tarpeeseen :) Minä tykkään ACO:n ihonhoitotuotteista :)
    2. arpaa.
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  65. 3 arpaa!La Roche-Posay paketti,kuivuus iholla täälläkin vaivana.Mitä ilman en voi olla;suihke deodorantti Dove tai Garnier.Fb-seuraaja Sanna Koskinen.Jaattu on. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista