Hennesiltä

torstaina, maaliskuuta 29, 2012

Ja taas tuli osa Hennesiltä tilatuista vaatteista :) Mä olen aika ajoin käynyt täyttelemässä ostoskoria netissä lisää, sillä koko ajan ne tuotteet joita olen tilaillut on myyty loppuun. Olen saanut nyt joku kolme sähköpostia, jossa ilmoitetaan sen ja sen vaatteen loppuunmyyminen ja näin ollen mä en siis niitä ole saanut :( Harmissani menen sit aina kurkkimaan, josko löytyisi jotain muuta kivaa. Mutta tässä siis nyt maanantaina tulleet vaatteet.

kuva: Janet

Tuo roosa toppi on se tän hetken 4,95€ tarjouksessa ja toi on i-h-a-n-a! Haluisin muissakin väreissä, mutta en raaski kyllä maksaa sitä täyttä 14,95€ hintaa. Kiva kevyt kesäinen neule ja sille jäi hintää sen 13,45€ ja rusehtava toppi 4,45€. Tosi onnistuneet oli ainakin nämä ostokset :)

Hennesillähän loppui eilen se osa tuotteista -50% ja mä pistin sieltä tilaukseen sen beigen trenssin. Nyt oottelen sitä kuin kuuta nousevaa. Mä niin toivon, et vihdoin löytäisin sellasen sopivan, sillä vaalea kevät takki puuttuu mun kokoeilmasta. Ja pian mä olen aloittamassa erään vaatteisiin liittyvän projektin. Pitkä siitä varmaan tulee, mutta kohti parempaa silti olis tarkoitus mennä. Tästä tulossa oma postauksensa :)

Eilen sitten todellakin raahauduin salille. Mieli olis tehnyt mennä vaan sohvalle pötköttelee, kun tietää millainen urakka mulla on huomenna tulossa, mut otin itteeni niskasta kiinni ja tein tosi hyvän treenin. En muista millo olis salitreenin jälkeen ollu niin kauhee hiki ku eilen. Mut fiilis oli mahtava sen jälkeen :) Nyt sit taitanee mennä taas ens viikkoon ku sinne kerkee.

Mut mitäs tykkäätte vaatteista? Oletteko te shoppailleet?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Se trenssi oli aika kiva, mäkin katselin sitä mutta jätin sitten tilaamatta kun mulla on pari suht saman väristä. Mä en ole kai shoppailut ? Ainakaan viikkoon :D mutta mieli tekis kovasti jos vaan ehtisi, lomalla ehkä sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin lähtee sun kans sinne ulkomaille shoppailee. Kai siellä kuitenkin on vähän erilaisemmat noi tarjonnat ku täällä ;) Shoppailu on kivaa :D

      Poista
  2. No on shoppailtu, ihan liikaa :D Koko ajan on hennesiltä joku tilaus odottamassa lähetystä.. Tuo tilaamasi toppi on kyllä ihana, mä en ole osannut valita väriä joten vielä en sitä ole tilannut, mutta kyllä pitäisi pian sekin tehdä, ettei mee hyvä tarjous sivusuun ;)
    Tuon -50% tarjouksen unohdin kokonaan, mutta ehkä parempi niin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sit ostoksia näytille ;) Mitäs kaikkea kivaa sitä oikein ollaankaan hommattu? Mä pähkäilin kanssa sen värin kanssa, mut päädyin tuohon roosaan, ku oli niin kivan kesäinen. Musta ja valkoinen olis toki ollu ne luotettavimmat, mut jotai kivaa väriä kesäks :)
      Pitäis varmaa joku ostolakko itekki pistää päälle :D

      Poista