Kiirus fiiliksiä

perjantaina, maaliskuuta 30, 2012

Vasta osa tehty, Baileys- ja voileipäkakku ihan hyvällä mallilla. Muffinsit ja pasteijat olis vuorossa Salkkareitten jälkeen. Pitää hetki saada levähtää, jalat kipeet ja samoin pää ilmottelee olemassa olostaan. Onneks tuo rakas äityliini tuli mua jelppaamaan. Ja mitäs vielä, ystäväni peruutti vielä tulonsa, joten varmuudella tulossa sen kolme vierasta, mut kuulemma sisko perheineen on tervehtynyt, että hekin tulevat :)



kuvat: Janet

Nii ja siivotakin pitäis.. Mä haluun lepäilee.

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. ja minä haluan teille syömään!! ;) Ihania herkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisit tullu, nyt kaikki meni jo muihin suihin ;) Tuu PartyLite-kutsuille nii sit on taas herkkuja tarjottavana ;)

      Poista
  2. Sulla tulee kyllä melkoiset herkut ja kyllä se lopputulos sitten palkitsee kovankin urakan. Onneksi sait äidin apuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti on kyllä ihana, kun tuli apuun. Sai kaikki tarjottavat rehtyä eikä edes tullut kiire. Ja lopputulos kyllä ehdottomasti palkitsi urakan :)

      Poista
  3. Voi että mitä herkkuja:) Harmittaa kun ei päästä, Luksulla vielä tänä aamunaki 38,7 kuumetta:( nyt sais riittää melkein on nyt viikon verran kestäny...
    Saisinkos vähän postissa noita herkkuja;)
    Terkut kaikille
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi kun ette päässeet :'( Kauhia ikävä teitä! Mut nyt kauheesti paranemisia sinne ja heitätte ne pöpöt kokonaan pois, ettekä ota enää vastaan! Voi ku kaikki herkut meni jo, mut tuut syömään sit PartyLiteille :) Kauheesti haleja sinne teille kaikille <3

      Poista