Kiva päivä tiedossa

perjantaina, maaliskuuta 09, 2012

Iiihaanaa, perjantai :) Jaksan aina uudestaan ja uudestaan iloita perjantain saapumisesta, sillä se vaan auttamattomasti tietää vapaata. Tänään on vielä erityisen kiva päivä, koska ystäväni on tulossa meille yökyläilemään. Tänään on siis tiedossa kirppareitten koluamista, höpöttelyä ja mahtavaa seuraa. Ja illalla mennään myös taas kiinalaiseen syömään. Olimme viimeksi ystäväni visiitillä menossa sinne, mutta juuri sopivasti silloin se oli remontissa. Eli tänään korjataan viime kerran menetys. Ja ne ruuat nyt vaan on yksinkertaisesti mahtavia. Se ihana pieni kiinalainen kassatarjoilijatyttö on niin mahtava, et mua hävettää lähes joka kerta tilata sama ruoka. Mut se ananaskana vaan on niin hyvää, et pakko aina saada sitä. Kuinka noloa? :D Ja hän muistaa kaikki kokeilemamme ruoat. Mies kerran pähkäili, että oliko kokeillut erästä makua ja tämä suloinen tyttö sitten luetteli kaiken mitä hän oli jo kokeillut. Spookya vai vaan hyvää palvelua? (ja mehän ei tosiaan käydä usein :D) Mut joo, tänään siis nautitaan.

Eilen pidin ihan suosiolla vapaa päivän, ihan vain tietty siitä syystä, että oli naistenpäivä. En missään nimessä sen takia, että päätä särki jo toista päivää putkeen. Mut teki kuulkaas hyvää. Ei ollut olo, et pakko liikkua, pakko mennä salille, vaan kun itselleen antoi luvan levähtää nii mielikin lepäsi. Kävin hakemassa äiskän naistenpäivän tee hetkelle kera itsetehtyjen keksien. Oli ihana rupatella äitiliinin kanssa. Jossain vaiheessa äiti tuli maininneeksi, että hänen tulisi käydä apteekissa niin sovittiin sitten samalla lenkille meno, et kävellään apteekkiin. Mullahan pyöri mielessä ihanien lukijoideni suosittelema ACO-kasvojenpuhdistus mömmöt, joten eikun metsästämään niitä. Ilmakin oli niin kiva kävellä. Pakkasta vain parisen astetta ja aurinko paistoi. Mut voi itku ja kyynel. Meijän apteekissa ei ollut ACO:n sitä spotless-sarjan tuotteita olleskaan. Kuulemma voivat toki niitä tilata, mut enhän mä siel paikanpäällä muistanut sarjan nimeä, kunnes luin Milman kommentin uudelleen. Eli joko käyn pistämässä niitä tilaukseen tai käyn kurkkailemassa jostain muusta apoteekista niitä.

Mut nyt esittelyyn tän hetken uutukaiset. Hennesin tilauksesta ensimmäinen osa tuotteita saapui jo ja toisesta paketistakin tuli jo lähetysilmoitus. Tilaamani siveltimet tuli kahdessa päivässä perille! Ihan mahtavaa palvelua pretty.fi:stä. Suosittelen ehdottomasti tilaamaan sieltä. Ja äiti ostin meille molemmille eilen apteekista ACO:n huulirasvat ihanissa sävyissä.


Siveltimien pussukka on nahkainen, todella hyvän tuntuinen. Varmasti siveltimet säilyy hyvin tuolla.


Siveltimien päällä on vielä suoja.



Mä oon rakastunut noihin! Kuvat nappasin jo silloin, kun siveltimet hain ja eilen raaskin sitten ottaa pois nuo suojamuovit :D Mites mä nyt sit raaskin käyttää näitä :D Vaalin ku mitäki aarteita konsanaan. Mut siveltimet tuntuu todella laadukkailta. Osa aitoa karvaa ja osa synteettistä. Ja ihanan pehmeitä!!! Mä voisin ihan vaan huvin vuoks sivellä noilla kasvoja :D Mut näillä siis aletaan kokeilemaan millasta jälkeä saadaan aikaseksi.


Mä olen aina kammonnut vähän raitaa. Jotenki kuvitellu, ettei se ole mulle. Mut kukas meni ja tykästyi tohon toppiin ku orava käpyynsä? Ja olin yllättynyt ton laadusta. Olen tilannu Hennesiltä aiemminki toppeja, mut tuo yksilö tuntui paljon paksummalta kuin aiemmat. Ei todellakaan menny raha hukkaan. Ja toi laukku! Ihana, just hyvän kokoinen hihna, eli menee pääyli ja on samalla napakka. Tykkään tykkään :)


Luettavana oli tällä hetkellä uusin Kotivinkki ja ilmaiseksi saamani Vauva-lehti (ja ei, en ole raskaana). Näihin piti syventyä jo eilen, mutta kuinka ollakkaan, pääkipu ja muut touhuilut sitten meni edelle. Syvennytään siis heti kun keretään.

kuvat: Janet

Ja äiti tosiaa osti meille nuo ihanat huulirasvat. Äiti otti tummeman punaisen ja mä tuon vaalean. Tuntuu aivan ihanata huulilla.

Mut nyt syvennytääs taas vaihteeks töihin. Kauhea kiire ollut jo koko aamun. Ja kaiken kukkuraksi mä kaadoin kuumat teet syliini. Voitte kuvitella sen pään sisäisen ärräpäiden pääsemisen. Turhaa mä tässä omassa tomistossani möykkäisin :D Oikea reisi sai siis kuuman teekylvyn. Tosi kiva. Ja nyt mä sit koitan kuivailla vaatteita :D Jes, hyvin alko, mut paremmin jatkuu. Joten ihanaakin ihanampaa perjantaita teille!

Perjantain vinkki: Kuuma tee ei tunnu hyvältä vaatteiden läpi. Ja märissä vaatteissa istuminen onkin sit jo toinen juttu. :D

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Mä oon myös ollut ennen sitä mieltä ettei raita ole mun juttu vaan oon alkanut tykkäilemään siitä tässä viime aikoina. Kivan näköinen toppi ja näyttääkin hyvältä matskulta. Ja laukku myös on kiva ja kätevän oloinen.

    :D Nyt sulla on ainakin siveltimiä, vitsi kun itse raaskisi panostaa moiseen.

    VastaaPoista
  2. Milma: Mikähän siinä raidassa on että sitä on vähän "pelännyt"? Nyt mä katselen jo monestakin eri vaatteesta niitä raita vaihtoehtoja :D Ja laukku on tosiaan huippu :)

    Mä ajattelin, et hitsi kerrankos sitä ostaa kunnon siveltimet (eikä se 40€ niiiiin paha ollut) ja hoitaa niitä sit asianmukaisesti, eikä monta sivellintä sen vuoksi et ei jaksa huoltaa niitä. Varsinkin nyt kun on kunnon vehkeet nii niitä haluaa myös hoitaa. Jos nää sit kestäis pitkään hyvänä :)

    VastaaPoista
  3. Tuo raita toppi on kyllä kivannäköinen, vaikka en itsekkään kyllä osaa raitaan pukeutua :)

    Paljonkas nuo siveltimet muuten maksoivat? Make Up Biblen lukiessani sisälläni innostui myös "meikki-Karoliina", joka haluaisi panostaa siveltimiin :)

    Ihanaa viikonloppua teille! Minäkin onneksi osaan jo nykyään nauttia näistä viikonlopuista aivan eri tavalla, kun ne ovat nyt minullakin aina vapaita :) <3

    VastaaPoista
  4. Karoliina: Kyllä se raita vaan vie mukanaan ku kerran siihe ihastuu :D

    Näillä siveltimillä oli hintaa 39,90€ ja lisäksi tuli vielä postarit 3,50€. Mitää pahaa sanottavaa ei ole, päin vastoin. Tuote on hyvä ja pretty.fi:n toimitus loistava!:) Mä haluun kans sen Make Up Biblen, vielä en oo saanu aikaseks.

    Kiitos :) Kyllä varmasti ihan erilailla menee, kun on aina ne vapaat. Mä oon tehny tätä jo niin monta vuotta, etten voi kuvitella enää työtä jossa ei olis viikonloput vapaita :D

    VastaaPoista
  5. Hih, mulla on kans aina ongelmana et miten raaskin ottaa jotain uutta juttua käyttöön, ja esim joissain meikkisiveltimissä on edelleen suojamuovit paikoillaan, otan ne vain käytön ajaksi pois ja laitan sitten takaisin :D
    Jajoo, minäkin AINA otan saman annoksen ravintolassa, mitä sitä hyvää vaihtamaan. Ne kerrat ku oon aatellu et nytpä repäsen ja kokeilen jotain muuta ni syödessä on kyllä kaduttanut etten ottanutkaan sitä vakkaria :D Mut toi kyllä kuulostaa aika spookylta et tarjoilia muistaa kaiken mitä on jo kokeillu :D :D

    VastaaPoista
  6. maisamiisa: Hähää, onneks en oo ainut :D Hitsi et mua naurattaa :D Onneks en oo ainut hassu!
    Ja tosiaan, mitä sitä hyvää vaihtamaan, mäki monesti pettynyt vaihdettuani annoksen. Ja tohon spookeyteen. Eilen saatiin kokea taas sitä. Ensin tyttö hymyili mulle ihanasti kun taas tilasin samaa ja mä nauroin päälle. Mies siinä sitten pähkäili kumpaa friteerattua kanaa olikaan maistanut aiemmin (kahdella eri kastikkeella), sanoi tyttö kuin apteekin hyllyltä sen, kumpaa mieheni oli kokeillut jo, öööö olisko tokalla kerralla käydessämme, eli kauan sitten :D Siinä oli mieskin sitä mieltä että spookyä :D:D:D

    VastaaPoista
  7. Mä taas oon hirveä raita-fanaatikko, lähinnä paidoissa niitä esiintyy :D Ja monessa paidassa ;p Kiva jos tykkäsit laukusta, mulla se ainakin on päässyt käyttöön, vaikka harvoin laukkua mukanani raahaan.

    VastaaPoista
  8. Heidi: Hih, kyllä se raita on tosiaan kivaa ja se vie kyllä mukanansa :D Laukku on tosi tosi kiva, onneks kerroit et hihna on tarpeeks pitkä, tuli jotenki helpottunut olo jo ennen laukun saapumista. Se oli niin ihana :) Mä taas kannan laukkua joka paikassa :D

    VastaaPoista