Mahtavia löytöjä

tiistaina, maaliskuuta 13, 2012

Perjantainahan me suunnistettiin ystäväni R:n kanssa töitteni jälkeen kirpparille penkomaan oikein urakalla ja hyviä löytöjä teimme vaikkei montaa. On niin kivaa penkoa niitä vaatekasoja sellaisen ystävän kanssa, joka myös huomaa toiselle sopivat tavarat. Kuten nämä ihanat uudet rakkauskumpparit. Muistatte varmaan kun joskus kauan sitten (eli hyvin mahdollista ettette muista :D) juttelin kumppareista ja niiden puutteesta. Laitoin näytille parit kivat vaihtoehdot. No en sitten sitä postausta enempää miettinyt niiden ostoa ja vähän niinkuin unohdin koko asian, vaikka kirosin aina huonon kelin tullen niiden puutetta. No eikös R sitten löytänyt mulle niin söpöt kumpparit, että pakkohan ne oli ostaa :) En aluksi edes meinannut kokeilla, sillä koko noissa oli 37 ja yleensä tasapohjaiset kengät mulla on 38. R:n "käskystä" kuitenkin kokeilin ja nää oli niin nappikokoiset, et ihan uudet, hintalapullavarustetut suloiset punaiset kumpparit päätyi kärryihin :)



Nämä on siis alunperin Seppälästä hintaan 29,90€ , mutta joku ei ollut ilmeisesti tykännyt sillä uututtaan hohtavat kumpparit lähti kotiin vaivaisella 5€. Ei todellakaan paha hinta. Välillä me kummasteltiin R:n kanssa niitä ihmeellistäkin ihmeellisimpiä  tavaroita järkyttävillä hinnoilla. Miksi kukaan oikeasti maksaisi rikkinäisestä tuotteesta kymppiä? Ei vaan aina voi ymmärtää.

Kumppareiden kanssa samasta pöydästä löytyi mulle elämäni toinen raitapaita :) Tämäkin uusi ja todella kivaa materiaalia. Paita on vyötäröltä kireä ja tuolta ylhäältä sitten vähän löysempi. Paidalla oli hintaa sen 3€.

kuvat: Janet

Lauantaina sitten vielä pyörähdettiin meidän kylän kirppikset ja kyllähän sieltäkin pitkästä aikaa tein vielä ihan "muodikkaankin" löydön. Aivan ihanat vaaleanpunaiset uudet farkut. Hintaa näille jäi vain 2,50€ etten todellakaan pahasti köyhtynyt reissulla. Ja mikä mukavinta niin nämä kaikki siis uusia ja todella hyvässä kunnossa. On siis todettava, että mulla on nyt joku hyvä tuuri kausi menossa.  Olen kyllä todella iloinen ja ehkä hieman hämmentynytkin, ei ole mun tapaista voittaa yleensä mitään. Olen niin iloinen, että tätä intopiukeena olemista vois ehdottomasti harrastaa useamminkin :D

Ja mikä kivointa. Vihdoin ja viimein sain aikataulut kuntoon. Tiedossa siis kummityttöni synttäreille lähtö Itä-Suomeen 23. päivä perjantaina ja sitä seuraavana viikonloppuna 31. päivä lauantaina pidetään tuon ukkokullan synttärit. Tiedossa siis vilinää ja vilskettä :)

Vaikka tiistait (no on ne maanantaitkin :D) on yleensä mun maailmassa se pyllyin päivä, niin tänään olen kyllä tosi iloinen :) Aurinko paistaa ja linnut laulaa. Kevät tekee kovasti tuloaan ja mieli virkistyy. Mä haluan jakaa teillekin tätä mun iloista mieltä, eli ihanaa tiistaita teillekin ♥

You Might Also Like

16 kommenttia

  1. Jee, mulla oli eilen maailman paras päivä. Tänään on vähän nuutunut olo mut haittaaks se;)
    Onko menny jo pari viikkoo???? Kävitkös jo vilkuilemassa niitä jutskiiiiiii......
    -Skeit-

    VastaaPoista
  2. Skeit: Mitäs sulla eilen oli?? :) Mut ei haittaa vaik vähä on nuutunu olo :D
    Mäpä käyn tänää kurkkaa onko niit tullut ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana aamu, valosaa, ei pakkasta ja linnut laulo. Töissä yks juttu muuttu parempaan ja auto meni katsastuksesta läpi sekä sähköyhtiöstä soitettiin ja laskivat mein sähkönhintaa....
    Pikku juttui mutta niin ihaniii
    -Skeit

    VastaaPoista
  4. Niin ja huomenna on ah niin ihanan, twilightin julkkari....
    Nuudutus on ohi jo ja taas jaksaa hymyillä
    -Skeit

    VastaaPoista
  5. Skeit: Nimenomaan, noi pienet asiat saa hymyilemään ja ne on ihania :) Ihana kuulla et kaikki on hyvin :) Ja Twilight, mä oon huomenna heti jonottamassa sitä :D Jee jee :)

    VastaaPoista
  6. Ompas pirteät kumpparit :) Mä oon ollut nyt viimeaikoina niin kiitollinen että omistan kumisaappaat, on ollut kyllä tarvetta. Helpottaa elämää kummasti !

    VastaaPoista
  7. Milma: noi on kyllä tosi pirteät :) Mun pitää tuijotella varpaisiin ku kävelen ku noi saa niin hyvälle mielelle :D Mut kyllä on tosi kätevät, ei oo enää märkiä kenkiä. Kumpparit on tosi jees :)

    VastaaPoista
  8. Hyviä on löydöt sielläkin :) Huomenna taidan suunnistaa naapurikaupunkiin kirpparille penkomaan, kun pitää äiti heittää lentokentälle :)

    VastaaPoista
  9. Mihin päin Itä-Suomea olette menossa? Mekin asustellaan täälläpäin! :)

    VastaaPoista
  10. Heidi: Kirpparit kannattaa kyllä ehdottomasti penkoa naapurikaupunkeja myöte ;) Jos tekee just tollasii hyviä löytöjä :)

    Karoliina: Ollaan menossa melko lähelle Imatraa :) Asutteko jossain sielläpäin vai jopa ylempänä?

    VastaaPoista
  11. Ihanat saappaat, suloiset. Ja muutkin löydöt tosi hyviä :)
    Mun pitäs itte varata kirppis josko jollein kelpais mun vanhat rytkyt, jos vaikka heti loman jälkeen sais aikaseks..

    VastaaPoista
  12. maisamiisa: Mä voin tulla penkomaan sun myyntiin laitetut vaatteet ;) Sieltä varmaan löytys aarteita :) Mut kumpparit on kyllä ihan ykköset! :)

    VastaaPoista
  13. Lappeenrannassa käyn töissä ja asutaan tässä viereisessä pikku kunnassa :)

    VastaaPoista
  14. Karoliina: Lappeenranta on tuttu paikka :) Sielläkin asuu sukulaisia ja siitä aina ajellaan ohi kohti määränpäätä.

    VastaaPoista
  15. No sithän sun pitääkin joku kerta tulla poikkeamaan kylässä :D

    VastaaPoista
  16. Karoliina: Mielelläni tulen :) Ja saa meillekin tulla :)

    VastaaPoista