Imua

keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2012

Tästähän on jo pitkä tovi, kun kerroin kuinka sain tapettua meidän imurin. Annoin sille vähän sähköä sormistani ja toinen otti kovasti siitä nokkiinsa ja lopetti toimintansa. Tähän asti ollaan siis pärjätty äiskältä lainaan saadulla antiikkisella harmaalla möhkäleellä. Kunnes sitten eilen, tuo ihana ukkosein yllätti mut toden teolla. Hän oli käynyt ostamassa meille uuden impan :)



Kotiin saapui Electrolux Ultra One Green. Olin aiemmin lukenut Karoliinan blogista, kun he ostivat Electroluxin Ultra Silencerin, että hyvältä vehkeeltä vaikutti ja tämän kerroin heti N:lle. Kuitenkaan hän ei ostanut sitä, sillä tämä yksilö oli enemmän hänen mieleen (eli siis tehot tai jotkut paremmat tai jotain). Tämäkin on silti ihan älyttömän hiljainen! Eipä ole vielä ikänä tullut vastaan näin hiljaista ja silti imutehoista imuria. Oli oikein ilo eilen imuroida. Ennempää olen vitkutellut ja vitkutellut imuroinnin kanssa, mut nyt kun on kiva kaveri, joka vielä liikkuu todella pehmeästi ja vaivattomasti perässä niin varmasti tulee tartuttua varteen useammin kiinni :) Ja kaiken lisäksi imppa on vielä ihanan värinen. Johtokin limenvihreä :D

kuvat: Janet

Kylkiäisinä N oli vielä saanut sitruunan tuoksuisia tuoksu helmiä impan syötäviksi. Mukavan tuoksuisia ja mikäs sen kivempaa, kun siivotessa leijailee mukava tuoksu.

Eli eilisen imuroinnin perusteella en pysty muuta kun kehumaan Ultra Onea. Kädensija on erittäin mukava ja miellyttävä käyttöinen. Imppa tosiaan kulkee perässä paremmin kuin hyvin ja pyörät ovat kumiset, eivät siis naarmuttele lattiaa. Lisänä tuli vielä 3 in 1 suutin, jossa siis verhoille ja ahtaisiin paikkoihin mahtuvat kappaleet. Odottelen siis mukavia imurointi hetkiä uuren impan kanssa :)


p.s. nyt tää mamma lähtee ekaa kertaa ajelulle moottoripyörällä tänä vuonna. Osaankohan enää edes istua kyydissä :D

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Voih, oisit kysyny multa. Hyvä on ekat puol vuotta kunnes alkaa osat hajoilee, suuttimet, kahvat....
    Meille tulee Dysoni;) jos tuo vanha herkee imuttelemasta.... Voi sinnuuuuu ja voi N:ääääääää
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O-ou.. Ei kai sentäs? Kyllä tuo vaikutta paljon laadukkaammalta entä se mein rikkoontunut Hooveri. Käyttötavaraahan nuo on, et joskus varppina hajoo, mut sais nyt enemmän ku puol vuotta kestää. Meillä tais hajota Hooverista kans se letkun ja varren liitoskohta aika pitkälti puolessa vuodessa. No katotaa kui tän kanssa käy, jos mä pidän sitä hellästi ja hoivaan ;D Dysonia N meinaskin, mut mä sanoin ettei niin kallista osteta... Voi meitä :D

      Mites siellä muuten jaksellaan? Miten Patu? ♥

      Poista
    2. Siis joo käyttötavaraa nimen omaan, mä olen aikasta pettyny ko merkkiin. Eka osa meni takuuseen ja seuraavasta maksoin ja kolmannesta S laitto mehevän s.postin maahantuojalle joka lähetti osan ilmaseks....
      Kaikki ollaan vielä räkätaudissa ja Pietis on aika huonona, ei liiku ollenkaan:( täytyy katella mitä el.lääk. sanoo huomenna, mutta ei se ole koiran elämää vaan maata ja kuihtua:(

      Poista
    3. No mut jos teille sattuikin joku maanantai kappale? Toivotaan et meillä kestäis sit pikkasen pidempää, muuten mäkin laitan kunnon romaanin maahantuojalle :D Kaks vuotta tosiaan tuolla on takuuta, et katotaa kui käy. Mein Hooveri tais olla sen 2vuotta kunnes kuoli.
      Kyllä teillä nyt noita pöpöjä on ollu, taitaa tarhasta tulla aika kiitettävästi niitä? Voi että :( Ei tosiaan ole koiran elämää tuollanen, toivottavasti el.lääk. kertois huomenna sit jotain positiivista ♥ Hirmusesti rapsuja rakkaalle Pietulle ja teille kans voimahaleja ♥

      Poista
    4. Joo imurin moottoori takuu on sen 2 vuotta, mutta osilla on vuoden takuu;) että semmosta....

      Poista
  2. Just jossain kaupassa kattelin noita hajupalleroita ja mietin mahtaisko olla kivoja. Täytyypä etsiä ne uudelleen käsiini :)
    Toivottavasti imuri kestää! Mä en kyllä oo saanu yhestäkään imurista mitään osia rikki, vaik ois kuin halpis-imuri ollu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosi kivat pallerot, mutta olen saanut enemmän tuoksua irti ihan vaan Robbarista ostamasta hajupussista. Kannattee kokeilla sellastakin, mikäli et oo jo kokeillut.
      Sä osaat käyttää imureita siis nätisti :D Mä taidan vedellä niitä vähän rajusti mukana, mut kyllä mä tästä uudesta pidän huolta ;) Toivotaan, että kestää :)

      Poista
    2. Tai sitten vaan käytän sitä ihan liian harvoin ;D
      En oo tommosista pussukoista kuullutkaan, täytyypä tehdä kierros robbarissa :) Sieltä löytyy aina kaikkee muutakin kivaa :D

      Poista
    3. Hihii, no voihan sekin toki olla mahdollista ;D Mut en kyllä taida uskoa sua. Kuvistas näkee, kuinka siistiä teillä aina on :)
      Kannattaa käydä kurkkimassa, ainaki mein Robbarista ne löytyy sieltä vessahuuhtelujuttujen luota. Semmonen pahvinen aika vihertävä paketti. Olisko ollu joku lilja se tuoksu. Aivan ihana. Sieltä löytyy kyllä aina kaikkee kivaa :)

      Poista