Hämy kuvien paljastus

tiistaina, kesäkuuta 05, 2012

Kuten eilen sanoin, tiistai on pahin päivä viikosta ja nyt se tosiaan on. Mua väsyttää vielä julmetummin entä eilen ja osa syynä tähän väsymykseen on kyllä se eilinen yllärilahja. En mä olis malttanut mennä nukkumaan ja sängyssäkin vielä mietiskelin sitä. Miksi kummassa Niksu nyt meni noin kalliin lahjan ostamaan? Vaikka kuinka pähkäilin niin vastausta en keksinyt. Ja tais unikin tulla keskeyttämään pähkäilyni. Puhelin ei päässyt vielä käyttöön, sillä siihen menee microsim-kortti ja sellaistahan mulla nyt ei ole. Tänään taidetaan kuitenkin koettaa saksia vanhaa korttia oikean kokoiseksi, joskin mua pikkasen pelottaa se. Mitäs jos se menee ihan pieleen ja sit olen kokonaan ilman puhelinta? Sen näkee sit illalla. Ja jutellaan puhelimesta lisää sit myöhemmin, sillä nyt olis vihdoin ja viimein aika paljastaa hämy kuvat-postauksen ostokset.


Ostokset tulivat tuonne meidän tylsääkin tylsemmän makuuhuoneen piristykseksi. Suunnitelmissamme on ollut jo muutosta lähtien, että remontoisimme makkarin vasta viimeiseksi, mutta sunnuntain siivouksen ohella tulimme toisiin aatoksiin. Makkarin remontti tulee olemaan sen verran halpa ja helppo, että aloitamme sen kunnostamisen seuraavaksi. (Tai no.. pitäisi meidän terassi tehdä takapihalle varmaan ennen sitä). Emme siis ole sen kummemmin välittäneet, miltä tuo nukkumiskoppi näyttää, eihän me siellä juurikaan muuta tehdä. Ja nuo ihanat pörröiset käsiraudan ovat vain koristeet ;) Mut kattokaa nyt kuin tylsää. Meidän yöpöydät on vaan täynnä törkyä. Tai mun puolella kaiken mualiman rasvoja, kun taas Niksun puolelta löytyy herätyskello ja kaukosäätimet. Nii ja meidän söpö tuuletin :)


Ja tässä koreilee meidän upeaakin upeampi kattovalaisin. Eikö ookki hieno? Tota joo... hätävärä ratkaisu, joka on siinä ollut jo vuoden päivät. Kuitenkin nyt vihdoin saatiin tähän muutos. Viime viikon tiistaina, kun kävimme pitkästä aikaa Myyrmannissa, oli Niksu bongannut mitä mageimmat valaisimet. Minä olin pyörinyt vaatekaupoilla ystäväni kanssa ja vasta ystäväni kotiin päästyämme Niksu näyttää mulle videota, jonka oli napannut lampuista. Eihän siinä auttanut muu kuin ennen kotiin lähtöä käydä hakemassa lamput mukaan. Mä vaan ihmettelen välillä, miten Niksu tietää niin hyvin mun maun? Siis kyllä meillä joissain määrin maut kohtaavat ja pääsemmekin kompromisseihin melko helposti, mutta näillä löydöillä hän kyllä yllätti mut.


Alunperin suunnitelmissa oli remontin jälkeen ostaa sellainen kristallinen kattovalaisin, ei sellaista vanhanajan mallista vaan modernimpi, mutta tähän löytöön olen enemmän kuin tyytyväinen! Löytyyhän tuostakin lampusta "kristalleja" :) Ja nuo eivät ole muovia vaan ihan lasia.


Lamppu antaa kivaa tunnelmavaloa ja tuo väri ♥ Ensin pähkäilimme kaupassa, kun näitä kahdessa eri värissä (mustassa ja hopeassa) myytiin, että kumpi olisi parempi. Kyllä tää musta on vaan niin paljon tyylikkäämpi. Ja tämä tulee sopimaan tosi hyvin sitten remontin jälkeen.


Ja jottei kokonaisuus ole vajaavainen, löytyi siis kattovalaisimen kanssa samaa sarjaa olevat yöpäydänlamput. Siis oikeasti Niksu löysi nämä valaisimet ensin ja sitten päädyttiin vielä ottamaan tuo kattovalaisinkin. Ai että kun mä tykkään näistä :)
Lampuiksi Niksu valitsi ledit ja munkin mielestä (vaikken näistä juuri mitään ymmärrä) nää oli ihan parhaat noihin. Led-valo ei lämpene juuri lainkaan ja kuluttaa todella vähän sähköä. Meillä on lähes joka valaisimessa käytössä ledit. Vaikka ne ovatkin hinnakkaampia, entä energiasäästölamput yms. niin kyllä ledit saa silti meidän äänet. Ne ovat paljon pitkäkestoisempia ja todellakin kuluttavat sähköä paljon vähemmän.

kuvat: Janet

Nyt pystynkin sängyssä iltaisin lukemaan hyvin vielä kirjaa tai lehtiä ennen nukkumaan menoa. Nämä antaa ihanan hempeää valoa ja tunnelma makuuhuoneessa muuttui. Ja vielä enemmän se tulee kyllä muuttumaan vielä remontin myötä.

Mistäs nämä lamput sitten löytyikään? Clas Ohlsonilta. Kattovalaisin 34,90€ ja yöpöydänvalaisimet á 24,90€. Ei siis todellakaan pahan hintaiset.

Mitäs te tykkäätte? Oliko Niksulla onnistuneet löydöt? Mä olen kyllä ainakin enemmän kuin tyytyväinen ♥

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Täällä olis Tarelle jotain http://perhosiamasussa.blogspot.fi/2012/06/11-kysymysta.html ;)

  Ja kyllä vaan oli onnistuneet löydöt! Ihanat.

  VastaaPoista
 2. Hauvaherralta suuret kiitokset :) Tosi kiva haaste ja siihen koetetaan tarttua mahdollisimman pian :) ♥

  Hihii, mustakin ne on ihanat :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on samat valaisimet sekä hopeana että mustana ;) Musta roikkuu myöskin makuuhuoneen katossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :D No mut noihan onkin niin upeita :) Mä pähkäilin tosi pitkään värien kans, mut remonttia ajatellen, noi mustat ole paremmat :) Mut sun sisustustyyli onkin niin upea ;)

   Poista
 4. On kyllä hienot, ja halvat! Tuolta Clas Ohlsonilta kyllä tekee yllättävän hyviä löytöjä, pitäs rueta useemminkin käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ei oo joo hinnalla pilattu eikä näöllä :) Mä oon aina ajatellut, et Ohlson on semmonen miesten Tiimari, mut sieltähän löytyi vaikka mitä muuta kivaa. Pitäs siis ehdottomasti käydä useammin. Otetaan siis molemmat tavotteeksi ;)

   Poista
 5. Noh empä olis lampuiksi arvannut :D Kivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aattelin, et niistä kuvista heti arvaa :D Mut kiva et säkin tykkäät :)

   Poista