Ikea visiitin toinen ostos

keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2012

PIIP, PIIP, piip ja piip. Voitte itse valita sopivat voimasanat :D Nyt on H-U-O-N-O päivä, tai siis huono työpäivä. Tää Juhannus aiheuttaa ihan tajuttoman kiireen ja tosi vihaisia ihmisiä. Arvatkaa vaan kuka saa kuunnella sitä huutoa...? Jep, mii. Ei siinä muuta, mutta eikö ihmiset ymmärrä, että se huutaminen ei auta asiaan millään tavalla? Päinvastoin. Mun tekis mieli heittää hanskat tiskiin ja palata vasta parin viikon päästä takaisin, kun tilanne on rauhoittunut. Tai en mä välttämättä palais sillonkaan. Mä haluisin vaan lomailla. Vielä pitäis kuitenkin jaksaa tasan viis viikkoo. Yhyy :( Onneksi nyt kuitenkin on pidennetty viikonloppu ja en malta odottaa sen alkua :) Maailman ihaninta seuraa luvassa ja täti pääsee rakastamaan pienet lapset ihan lyttyyn ♥ Menis vaan nopeesti nää työpäivät kiitos. Vaikuttaako Juhannus mitenkään teidän töihinne?

Nyt oli kuitenkin tarkoistus esitellä teille toinen Ikea ostokseni, eikä vaan ruikuttaa kökköä fiilistä. Kuten kuvista huomaa, niin edelleen vaan ne listat puuttuu... Miks kukaa ei oo tullu laittamaan niitä? :D Ja älkäätte säikähtäkö muutenkin keskeneräisen kamalaa yleisilmettä. Meillähän oli tuo eteisen seinä pitkään ihan karseessa kunnossa. Tapetit oli osittain revitty, mutta ne kun ei suostuneet lähtemään siitä ihan suosiolla, niin asian annettiin olla luvattoman pitkään sellaisenaan. Onneksi saatiin tuokin seinä vihdoin maalattua ja pikkuhiljaa suunnittelemamme jututkin saatu siihen ripustetua. Eli toinen Ikea ostos oli....peili.

juu, väliovesta puuttuu lasi... se oli kauhean värinen :D

Ikea peili 39,90€
kuvat: Janet

Uu, mii love it :) Vihdoin ja viimein näkee itsensä kokonaisuudessaan. Helpompi katsoa asukokonaisuuksiakin. Tähän asti ollaan eletty vessan ja kylppärin peilien avulla, mut eihän niistä kunnolla näe mitään. Tuo peili on aiheuttanut mulle kylläkin jo muutaman sydärin. Mä en vielä ole oikein sisäistänyt, että se on tuossa seinällä ja aamuisin unenpöpperössä nähnyt noita meidän takkeja sitä kautta ja mielikuvitus kertonut siellä nurkassa myhäilevän vaikka mitä örkkejä :D Mä voisin kertoa teille vaikka mitä juttuja miten mun mielikuvitus mua pelottelee, mut taidampa jättää kertomatta. Johan te nauraisitte mulle mahat kippurassa :D Mutta tuo peili tosiaan tuli tarpeeseen.

Nyt kuitenkin palattava takaisin kiireen pariin. Toivottavasti pian helpottaisi.
Joko teillä on Juhannussuunnitelmat valmiina? :)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kivan näköinen peili :)
  Minä olen kerrankin juhannuksen vapaalla, kaksi edellistä juhannusta on mennyt tiiviisti töissä, ja tottakai sitten ei tietenkään ole mitään suunnitelmia kun olisi mahdollisuus tehdä vaikka mitä :) Mutta eiköhän sitä jotain tässä vielä keksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)
   No mut nyt ei muuta ku kehittelemään kivaa touhuamista Jussiksi :) Mut ihanaa, et sullakin on vapaata :)

   Poista
 2. Siis miten ihmeessä oot pystyny elämään ilman kokovartalopeiliä tähän asti?!! :D Tuottais suurta tuskaa mulle :D Mutta kiva peili, meiltä taitaa löytyä sama ;)

  Mulla alkaa nyt yövuorot ja vasta lauantaina makuupäivä, joten mitään juhannussuunnitelmia en oo viittiny tehdä. Jos vaikka grillais yhen makkaran ;)

  Rauhallista lopputyöpäivää :) Sano niille kiukuttelijoille et relatkaa vähä, nyt on kesä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta :D Varmaa olenkin näyttänyt ihan järkyttävältä ulostautuessa kotoota, mut nos nyt näyttäs vaik säädyllisemmältä ku peili kertoo :D Mä oon aina sanonu, et sul on hyvä maku ;) Tottakai teillä on sama peili ;)

   No mut grillaahan nyt sentäs kaks ;) Ja uusia pottuloita :) Ja extempore teette Villen kans jotai kivaa :)

   Kiitos :) Hei hyvä vinkki :) Pitääkin kokeilla seuraavalle kiukuttelijalle :D

   Poista
 3. Voi että :( täällä on kans saanut kuunnella kakkaa asiakkailta, joten et ole ainoa...

  Juhannukseksi me suunnataan kaveriporukalla mökille <3

  Oikein ihanaa juhannusta teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurja, sielläkin samaa. No onneksi nyt alkaa vapaat :)

   Teidänkin juhannus kuulostaa tosi kivalta :)Tosi ihanaa jussia myös teille :) ♥

   Poista