Juhannus kuvia + arvonta vinkki!

maanantaina, kesäkuuta 25, 2012

Mä alan pikkuhiljaa oppia kantamaan järkkäriä mukana, ainakin kaikissa kissanristiäisissä, vaikka tänäänkin aamulla olis ollu kiva, jos kamera olis ollu mukana. Olisin saanut matkalla töihin upeita sumuisia kuvia niin lehmistä, hepoista kuin sumuseinistäkin. Kotonahan kamera kiltisti nökötti. Juhannuksena muistin tietenkin ottaa kameran mukaan, mutta arvatkaa otinko paljon kuvia? Noup... Onneksi kameran varasti lainaan veljen avovaimo ja nappasi muutamia kuvia. Pientä kurkistusta siis meidänkin Juhannukseen.


Mikäs öttiäinen meidän viltille tuli käppäilemään. Mamman ja haukun tottakai piti tutkia asiaa.


Skeitin ihanat ruukut. Harmillisesti toisesta ei ole kuvaa, mutta mä kans haluun tollaset. Ja ihanat kesäkukkaset :)


Mamman ja Taren kesävarpaat. Velikin kommentoi kirkasta kynsilakkaa :D Taitaa olla melko räikeä...


Tuo ihana rakas kummityttöni <3 Voi noita pieniä käsiä <3


Ja mitäs isin kädestä löytyi? Sama se, maistellaa vähä :D

kuvat: Skeit

Lasten kanssa on kiva ruokailla. Kaikkea hyvää tippuu alas lautaselta, vaikka tällä kertaa sieltä ei tippunutkaan makkaraa vaan ihanaa mangojuustokakkua.

Kahden jälkeen saavuttiin perille kyläilemään ja aika pitkälti pihallahan se aika meni. Ihan kiva sääkin saatiin aatoksi ja pihalla tarkeni melko vähissä vaatteissa. Syötiin hyvää ruokaa ja mä jopa heittäydyin hurjaksi ja join kolme siideriä :O Olisi ehkä pitänyt sittenkin jättää ne juomatta.. Illalla sitten saunaan. Saunan jälkeen, kun lapset olivat siirtyneet jo pedin puolelle, pelattiin me pleikkarilla Buzz!-tietovisaa. Mä voitin toisen ja Skeit toisen pelin. Miehet oli ihan huonoja verrattuna meihin, alkoholilla ei varmasti ollut mitään asiaa siihen :D

Oli meillä kyllä niin ihanaa, mutta lauantai aamuna herätessä päätä jörni aikas kovasti. Veljenikin kuittaili, että olin aiheuttanut itselleni krapulan, hei kolmesta siideristä, mutta näin jälkikäteen mietittynä kyllä se migreeniä oli. Ei krapula voi kestää niin pitkään ja varsinkaan tolla mun määrällä ja aikataululla missä ne join. Alkoholi toki varmasti vaikutti siihen, että kipu tuli. Lauantaina lähdettiinkin kotiinpäin kahdentoista pintaan ja mä nukuin koko automatkan, tai nuokuin, kuten olin jo aamusta asti sohvallakin nuokkunut. Multa meni lauantai aika pitkälti ihan ohi. Vasta kahdeksan aikaan illalla kykenin pitämään silmiä auki ja sitten meiltä kyseltiinkin illan ohjelmaa. Niksun kaveri tyttöystävineen kyseli, josko saisivat tulla meille kyläilemään ja heistä saatiinkin yövieraita. Pojat pelasivat koko yön pleikkaria, kun me tytöt vedettiin hirsiä. Tai en mä kunnolla nukkunut, kun koko päivä oli unten mailla mennyt. Sunnuntaina poikien pelit jatkui ja grillailtiin vielä ennen heidän kotiin lähtöä ja syötiin lettuja. Nopeasti meni aika ja seuraavaksi odotellaankin kesälomaa.

Mites teidän Juhannus? Kai teilläkin oli kivaa ja säilyitte ihan kunnossa?



Ja vielä vinkkinä, käykääs kattomassa ihanan Annan-blogia, jossa mahtava tupla-arvonta meneillään! Tuollaisen mekon kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni, niinkuin jokainen teistä varmasti. Ja ihania nuo korviksetkin ovat :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kivoja juhannuskuvia :) On kyllä aika kirkasta väriä varpaissa :D mutta saahan sitä ollakin, etenkin näin kesällä, joten ei ollenkaan huonoa asia :)

    Mun juhannus meni rauhallisesti töissä ja kotosalla. Kesälomaa odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tai siis kiitän kuvaajan puolesta, mäkin näistä kuvista tykkään :)
      Pitäähän kesällä räikeet varpaat olla :D ;) Hämmästyn kyllä itsekin aina uudestaan ja uudestaan tuon lakan kirkkautta. Ei se pullossa näytä yhtään noin räikeälle.

      Kesälomaa odotellaan täälläkin. Millos sulla oikein on se? Oisko tehty treffit jolleki päivälle? :)

      Poista