Sydänkoru

perjantaina, kesäkuuta 29, 2012

Nyt en voi kyllä ottaa kunniaa itselleni tästä upeasti itse tehdystä kaulakorusta vaan kaikki kehut kuuluu kaverilleni. Viimeisillä PartyLite-kutsuilla kaverin luona ihastuin palavasti hänen itse tekemiinsä koruihin ja samalla hän ilmoitti, että voi tehdä kyllä sellaisia muillekin. Hän oli tehnyt itselleen ihanan sydänkaulakorun ja mun oli saatava samanlainen, joskin hieman eri helmillä. Katsokaa nyt, kuinka söpö :)
kuvat: Janet

Valitsin koruun helmiksi tuollaiset vaaleat ja neutraalit, että koru sopii minkälaiseen vaatetukseen tahansa. Lukko on hurjan suloinen sydän. Tämä pääsikin heti käyttöön. Mitäs mieltä te olette tuosta?
Samalla pistin tilaukseen toisenkin kaulakorun, jonka keksin itse vähän muuntelemalla hänen valmiiksi tekemistään koruista. Nyt en malta odottaa ollenkaan, että senkin valmistuisi :) Ja mielestäni näitä ei todellakaan ole hinnallakaan pilattu. Eli kaulakoru maksaa 10€. Tuon hinnan olen kyllä ehdottomasti valmis maksamaan uniikista itse tehdystä korusta. Näillä on mielestäni paljon enemmän arvoa entä kaupasta ostetuilla. Katotaan kuinka monta korua lopunkaiken tulenkaan häneltä ostamaan. Pyytelin häntä jo muutenkin sitten tuleville PartyLiteillenikin esittelemään noita tuotoksiaan, että muutkin voisivat ostaa niitä :) Mikäli te tykästyitte näihin myös niin suunnittelin, että voisin tilata myös jonkunlaisen tekeleen arvottavaksikin :) Mä olen oikein odottanut, että pääsisin pitämään jotain kivoja arvontoja teille. Olisiko sellaisille kiinnostusta ollenkaan? Mä meinaan itse rakastan niitä ja osallistun aina kun vaan on kivasta palkinnosta kyse :)

Ja jotta tää teksti olisi mahdollisimman epäselvä monipuolinen, niin pakko hieman ihmetellä. Aika on mennyt  meinaan hurjan nopeasti! Huomenna olisi jo aika vaellusratsastuksen. Eli aamusta lähdetään neljäksi tunniksi pollen selkään. Oikeastaan odottelen sitä jo pienoisella kauhulla, sillä tiedän että pylly tulee huutamaan hoosiannaa ihanan reissun jälkeen. Toisaalta odotan tulevaa hirmuisella pikkutytön innolla, mutta toisaalta vanhentunut minä pikkasen kammoksuu pyllynsä kohtaloa. Ei muuta ku lippu korkeelle ja nauttimaan olosta, oli jälkitila sitten rupinen ja kolhiintunut beba tai vaikka ruusuinen ja iloinen :) Ja mikä parasta, tänään on perjantai!
Jokos teillä on viikonloppu täynnä menoa ja meinikiä?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oikein nätti koru - ystäväsi on taitava :)
  Mukavaa vaellusretkeä teille - toivottavasti myös sää suosii teitä retkellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on minustakin :) Olisi kiva itsekin osata tehdä tuollaisia :)
   Ja kiitos Karoliina ♥ :) Ainiin sää... toivottavasti ei sada :)

   Poista
 2. Todella nätti koru, arvostan tuollaisia käsitöitä :)

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo on kyllä ihana! Naisellinen ja siro :)

  http://colours-and-carousels.blogspot.fi/

  VastaaPoista