Liikunnat vko 24

maanantaina, kesäkuuta 18, 2012

Ihanaa, kun on nelipäiväinen viikko! Ihan erilaisella fiiliksellä aloitin tämänkin päivän, kun tietää, että saa olla vähän pidempään vapaalla. Ja lomakin lähenee :) Sitä varsinkin odotan innolla :) Mut nyt taas niihin liikuntoihin.


Ma: Taren kanssa pyöräily 30min n.5km , zumba 1h
Ti: Salitreeni 1h 10min, Taren kanssa pyöräily 30 min n. 5km
Ke: Hölkkä/reipas kävelylenkki 40min n. 5km
To: Kävely 50min n. 5km
Pe: Kävely 45min n. 4km
La: -
Su: Reipas kävelylenkki 10km 1h 20 min


Olisin mennyt salille muinakin päivinä, mutta se niskojen venäytys kyllä esti kovemman rehkimisen. Tällä viikolla sit korjataan tilannetta :)

Eilinen lenkki oli muuten tosi kiva, tyttöporukalla kun käytiin, mutta saatiin seuraksemme noin puolessa välissä aivan kamala sade. Oli koko seurue niin litimärkä, kuin järvestä olisi vaatteet päällä noussut. Koiratkaan eivät yhtään tykänneet. Tare raukka oli aivan litimärkä, eikä tykännyt lenkistä yhtään enää loppumatkasta. Korvat luimussa kipitteli ja häntäkin niin matalalla. Taisi sille vähän vilukin tulla. Eipä tarvinnut eilen enää juuri ollenkaan mennä ulos, ilta pissalle vain. Tare ei ihan suosiolla sateella lähde ulkoilemaan. Miten teidän muiden haukut?

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Sä oot ollut taas ihan ylireipas ! :) Ei täälläkään haukku tykkää sateesta, ei suostu ulos lähtemään, väkisin pitää raahata ja kun ei reppana suostu edes pissaamaan vaan istuu kurjan näkösenä paikoillaan ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai ylireipas :D Enkai...
   No teillä varmasti ei tykätä sateesta, ku toisella raukalla ei kamalasti ole sitä karvapeitettäkään. Voi toinen ♥

   Poista