Ikea visiitti

sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2012

Eilen vietettiin isäpuoleni 50-vuotis päiviä. Tuli herkuteltua, leikittyä lasten kanssa ja huolehdittua kipeästä miehestä. Niksulle iski joku ihme kesäflunssa, on kuumetta ja yskittää. Oli kiva päivä. Illasta sitten oltiin enää omalla naapuriporukalla ja höpöteltiin myöhään yöhön. Tai no naisväki lähti nukkumaan yhden pintaan, mutta miehet lopetteli vasta neljän pintaan. Kivaa oli ja nyt odotellaankin innolla juhannusta :) Vielä on suunnitelmat pikkasen auki, joskin mitä parhainta seuraa meillä luultavimmin tulee olemaan :)

Kävin heittämässä äitini ja isäpuoleni Helsinkiin jokin aika sitten, sillä he lähtivät Ruotsin laivalle. Samalla päätin käydä Ikeassa pyörähtämässä, ihan vaan huvin vuoksi jos sieltä löytyis jotain. 80 euroa kerkesin tuhlaamaan. Hups! :D Oli hyvä soitella Ikeasta Niksulle, et mittaatko sen ja sen, et olisko tää hyvä. Nämä ostokset olivat tosiaan olleet ostoslistalla jo pidempään ja nyt vihdoin sain ostettua. Viimeksi juttelin aiheesta "Ilme nuoremmaksi"-postauksessa ja mitäs oottee mieltä, onko nää yhtään modernimmat? Niksu ainakin tykkää ihan hirmuisesti, mutta mä oon vielä vähän pihalla. En oikein osaa sanoa juuta enkä jaata.

Ikea vetimet 3,95€/pkt (2kpl/pkt)


Kuvat: Janet

Kyllä mäkin noista tykkään. Ja mukavammat nuo on avata entä vanhat. :) Miltä teidän mielestä näyttää?

Ja toinenkin ostos tuli tehtyä, mutta siitä sit toisella kertaa. Nyt taidan mennä lepää viimeset vapaa levot ja asennoitumaan uuteen viikkoon. Onneksi on vain neljä päivää töitä :):):)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Minusta nuo kahvat on todella onnistunut valinta! <3 Ilme tuli heri modernimmaksi! :) Pitäisi itsekkin tehdä tässä kesän aikana visiittiä Ikeaan, ostettavaa olisi niin mahdottomasti, mutta kun matkaakin sinne kertyy melkein 250 km suuntaansa niin ei ihan joka päivä sinne ajella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina! ja kiva kuulla sustakin pitkästä aikaa :) ♥
   On kyllä harmi, kun Ikeaan on melko pitkä matka, mutta teet sellaisen oikein päivän reissun sinne ja soppaat oikein urakalla ;)

   Poista
 2. Näin pitäisi kyllä ehdottomasti tehdä ;)

  VastaaPoista
 3. Oikein onnistunut valinta! Näyttävät tosi hyvältä ja sopii teidän keittiöön mainiosti :)

  VastaaPoista
 4. Hyvät vetimet, sopii kivasti :) Hyvää juhannusta teille, pitäkää hauskaa :)

  VastaaPoista