Lisätöitä

sunnuntaina, kesäkuuta 10, 2012

Tää oli puoliks harkittu, puoliks yllytetty ja hitusen "painostettu" päätös. Hankin itselleni hetki sitten uuden työn. Mä aloitan PartyLite konsultoinnin. Vielä olisi ensin suoritettava yksi "alkutyö", että konsultoinnin voi aloittaa. Eli toivon mukaan syksyllä olen virallisesti konsultti. Vielä on siis turhan aikaista hehkuttaa, mutta toivon silti tämän onnistuvan.

kuva: Janet
Tämän hetkinen sisus symmetrioissa.

Se, mikä mut sai tähän hommaan ryhtymään, on velvoitettomuus. Eli mun ei ole tuon "alkutyön" jälkeen mikään pakko pitää näitä konsultointeja tai helpommin sanottuna kotikutsuja, mikäli en halua ja konsulttina silti pystyy jatkamaan. Ja tästä työstä en todellakaan aio ottaa minkäänlaista stressiä vaan tulen tekemään tätä ihan vaan fiilispohjalla kevyesti. Katsotaan nyt kuitenkin, että onnistunko siinä ekassa hommassa. Eli jatkossa toivottavasti te ihanat lukijat voisitte kutsua mua pitämään konsultointia ;) <3

Mä taidan siirtyä tuonne makuuhuoneen puolelle pähkäilemään tätä.
Mukavaa viikonaloitusta <3


p.s. Ostin tänään PartyLite kutsuilta ihan vaan noita tuikkuja ja huonetuoksun. Kuukausi aiemmin ostin yhden "rätisevän". Nämä esittelen sitten, kun paketit tulevat :)

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Arvasin ettet jätä houkutteluja väliin;)
  3,5 tuntia ja tämä tyttö lähtee lomille LOMPSSS....
  Sorvin ääreen palaan vasta elokuun ekaXD
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat tuntea mut hyvin :) ♥
   Ooh, ihanaa! Tosi kiva ku sulla alkaa loma! Mäkin odottelen omaani kuin kuuta nousevaa. Jokos lettukestit on suunnitteilla? :)

   Poista
  2. Joo joku viikonloppu vois ottaa ja viäntästä muurinpohja plätyt!! Mitäs menoja teillä on nyt suunnitteilla niin varataan viikonloppua? Lapsilla on jo kova ikävä teit<3
   -Skeit-

   Poista
  3. Meillä ei oo mittää menoja. Eli sopii milloin vaan. ♥ Ja muutenkin voitas soitella, haluisin tietää teitin juhannusmenoloista :)
   Arvaa vaa kuin kauhia ikävä meillä on lapsia ♥

   Poista
 2. Kyllähän noi lisätyöt olis hyväksi täälläkin, rahaa ei ole ikinä liikaa mutta mä vaan oon niin super laiska etteä ykskin riittää vaikkakin se toinen olis ihan sellainen milloin huvittaa jos huvittaa :D Paljon onnea tähän sun uuteen proggikseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Milma ♥♥
   Tosiaan toivon, että saisin tällä hommalla ansaittua hiukka lisätienestiä, sillä rahaa ei tosiaan koskaan oo liikaa...päinvastoin.

   Poista
 3. Oijoi, tosi hienoa :) Onnea uudelle uralle!
  Munkin pitäis yks huonetuoksu tuolta saada, oon kaverin (jonka tuttu noita myy) välityksellä sitä yrittäny tilailla mut ei oo kuulunu :S No, seuraavaksi sitten kun itse pääsen kutsuille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos maisuli <3<3
   No, jos ei huonetuoksua ala kuulumaan, niin toivon mukaan voit syssymmällä pyytää mut pitämään teille esittelyä ;)

   Poista