Kaulapanta

tiistaina, kesäkuuta 19, 2012

Mä sain hommattua jo hyvä tovi sitten blogeista pakkomielteen itselleni. Monien kaulassa on keikkunut tuollainen paksu metallinen kaulakoru, joten eikös munkin ollut saatava sellainen. :D Olen onnistunut todella hyvin kiertämään tuollaiset kaukaa, mutta kun kävin palauttamassa viime viikolla Hennesin paketista tulleet farkut niin jalat vaan kuljetti Seppälään.


Seppälä kaulakoru 9,95€
kuvat: Janet

Tykkään tuosta ihan suunnattomasti, mutta onkohan mulla väärän mallinen kaula, kun tuo ei tunnu istuvan siihen ihan täydellisesti? Sama se, käyttöön tuo kuitenkin tulee.

Tykkäättekö te näistä "kaulapannoista"? Löytyykö teidän korukokoelmista tällaista?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Mä jo luulin että olit tarelle löytäny jonkun päheen;) No niin tiietään missä olet koko jussin kaulapannasta hihnalla kiinni trampassa:)XD ei sentään... Ihanaa kun kohta nähdään
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD Joo, mamma kiinni trampassa ja Tirppi tulee pöytään syömään ;D Ihan ku se ei muutenki jo sillee söis... Ihan ältsin sika ihanaa ku tosiaan kohta nähää :) Vielä ku jaksais pari päivää töitä :/

   Poista
 2. Mä luulin myös että Tarelle tässä on kaulapanta hommattu :D Mä en osaa oikeen tollasia käyttää...oonkohan koskaan edes kokeillut :D Pitäis kai kokeilla ennen kuin tuomitsee. Kivalta se kuitenkin näyttää, laita kuvaa kun se on käytössä :) Onhan tossa tuollainen kiva kesäinen safari- tai afrikkahenki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hyvin harhaanjohtava otsikko.
   Mäkin oon koko ajan ajatellut, etten tollasta osais käyttää, mut jotenkin sit vaan menin ja ihastuin :D Juu, laitan kuvaa kun käytössä :)

   Poista
 3. Olen kyllä toisilla näitä "pantoja"/isoja kaulakoruja ihastellut, mutta itselleni en moista osaa ajatella. Taino, onhan nämä nähty ennenkin joten paras olla vannomatta mitään.. :D Hyvältä tämäkin yksilö näyttää :)

  Koirilla tuollainen muuten olisi aika upea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin ajattelin itsekin, kunnes päähänpinttymä sai aikaseksi oston :D Kuten sanoin, taitaa mulla olla oudon muotoinen kaula, kun ei kunnolla istu :D

   Mä olen kyllä ostanyt Tarelle jo kaulakorun.... :D Ei se ihan tuollainen ole, vaan kultainen ketju :D

   Poista
 4. Nopeesti se menee;) Tänään olis Pietulle tullu 11 vee täyteen:/
  Vieläkin surettaa
  -Skeit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan kauhea kiire täällä töissä on.. Toivottavasti menis nopeesti.
   Kyllä surettaa ja varmasti surettaa pitkään :'( Lähetellään pilven päälle pusuja♥

   Poista