Siivous sunnuntai

sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2012

Huh heijaa! Aamusta asti ollaan siivottu todella ahkerasti ja hieman suunniteltu tätä meidän huushollin remontoimista. Pikkasen on tullut suunnitelmiin muutoksia, joka hieman nopeuttaa ehkä tätä meidän kodin valmiiksi saamista, mutta se myös tarkoittaa sitä, että emme saa sitä kaikkea mitä olimme aluksi halunneet. Eipä nämäkään vaihtoehdot ollenkaan huonoja ole :) Eihän me niitä muuten edes tehtäis. Tänään siivouksen ja siisteyden lisäksi koti on saanut pikkasen uutta ilmettä. Ollaan siirrelty hieman tavaroita paikasta toiseen ja niitä hämy kuvat-postauksen ostoksien paikalle laittoa. Kyllä on päivä mennyt hujauksessa ja viikonloppu muutenkin.

Eilen meillä oli tosi kiva päivä pienestä pään jomotuksesta huolimatta. Pystyin toimimaan ihan normaalisti ja tällä kertaa leffateatterissa ei tarvinnut juosta kiireellä vessaan :D Lähdettiin eilen aamusta pikkasen ostoksille, syömään ja leffaan. Niksu keksi aamulla meille päivän ohjelman ja mä olin enemmän ku tyytyväinen siihen. Niksu valitsi meille leffan, mut muuten mentiin ihan extempore paikasta toiseen. Kaupasta ei tullut mukaan mitään muuta kuin tarpeelliset, mutta eipä haittaa ollenkaan, kivaa meillä silti oli. Leffassa käytiin katsomassa Prometheus, joka oli kyllä ihan hyvä, mutta jätti ihan kamalasti kysymyksiä päähän. Mitä, miksi ja miten...? Jäi siis hirveitä aukkoja juonesta, joka toisinaan on hyvä, antaa mielikuvituksen keksiä, mutta nyt todella oleellisia tietoja jäi puuttumaan ja se antaa leffalle miinuspisteitä. Ihan katottava se silti oli. Pitkästä aikaa mä jopa valvoin normaalia pitempään, tai oikeastaan sen takia ku kykenin siihen. Eipä se jomotus vieläkään mihinkään ole kadonnut, edelleen se tossa oikealla ohimolla sykkii, mutta mä olen jo niin tottunut siihen. Mut oli tosi outoa pitkästä aikaa olla hereillä kahentoista pintaan. Sitten se nukkumatti kyllä kaatoi mut sänkyyn pakosta. Kivaa oli kyllä pitkästä aikaa Niksun kanssa pelailla pleikkarilla :)


Pikku hiljaa alkaa siivoamiset olla valmiina ja sitten se viikonloppu olikin siinä. Töihin olis taas jaksettava mennä. Kiinnostus on miinuksen puolella ja pahasti. Eipä siinä auta muu kun vaan mennä. Tänään normaalin siivoamisen lisäksi tosiaan siirrettiin makkarista lamppu käyttämättömyyden takia olkkariin. Nyt tässä tietokoneella ei tartte olla ihan pimennossa, kun on lamppu vieressä.

kuva: Janet

Alun perinkin lampun oli tarkoitus mennä tuohon, mutta makkarin mahtavan kattolampun (näette siitä vielä kuvia) tai sen puutteen takia tuo lamppu oli sitten siellä. Mutta mitäs mieltä olette siitä tuossa?

Nyt on kyllä pakko mennä siivoamaan loppuun, että pääsen joskus vielä yö unille.
Jaksamista viikon aloitukselle :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää lamppu tuossa :) Antaa tuollaisen kivan hämyisän valon. Minäkin oon monasti noita vastaavanlaisia valaisimia ihastellu, mutta en oo kotona vielä paikkaa sellaiselle keksinyt joten ostamatta on jäänyt. Tosiaan makkarissa tuommonen oisi aika kiva ;) Paitsi että meillä siellä ei kyllä oo tilaa..

  Ja sitten vaan remonttisuunnitelmat julki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Se antaa tosiaan pehmeää ja lämmintä valoa, mikä houkuttelee tuohon sohvan nurkkaan kökkimään :) Meilläkin tilanpuutteen vuoksi ja käyttämättömyyden takia lamppu siirtyi vihdoin olkkariin :)

   Juu, niitä paljastellaan kyllä ;)

   Poista