No minäki ku muutkin

torstaina, kesäkuuta 28, 2012

Niin se sitten tapahtui. Yves Rocherille lähti tilaus. Tosi monessa blogissa ollaan hehkutettu Rocherin tuotteita ja mä olen yrittänyt parhaani mukaan väistellä niiden aivoon syöpymistä. No mitä vielä, töissä tuli hiljainen hetki, sähköpostiin kilahti ensitilaajan tarjous ja ajatuksena oli vaan käydä kurkkimassa tarjontaa. Etusivulla pompsahteli toinen toistaan mielenkiintoisempia tarjouksia ja niin ostohullun sormet lähtivät valloilleen. Ostelun huumassa ihmettelin, miksi ostoskorin viereen välillä pompsahteli lisää tilaajalahjoja, mitä mä tein että niitä sain? No ostin suuremmalla summalla tuotteita! Kolmesta eurosta oli viimeisellä kiinni, että sain vielä yhden tilaajalahjan. Pakkohan se oli vielä sillä kolmellakin eurolla ostaa... no oli oli! Tyhmäähän se olis ollu jättää tekemättä, ku ilmaseks kerran sai jotain kivaa. (Hei, tässä on pakko olla joku psykologinen juttu..tässä käytettiin ihan selkeästi himoshoppaajan pöljyyttä hyväkseen?) ;D. Siis aivan mahtavaa! Nyt mä sitten vaan sormet ja varpaat ristissä odottelen tavaroiden saapumista ja sitä, että ne ovat hyviä.


kuva: kaapattu yves-rocher.fi

"Ensi asiakkaan tarjous", viiden euron alennus ja ripsiväri, jos loppusumma ylittää 17€ ei tule toimituskulujakaan. Ja jokaisen tietyn summan ylittäessä tulee lisää tilaajalahjoja. Hei tää on ihan huippua! Nytkin siis sain kaupan päälisiksi neljä eri tuotetta, hei c´moon, miks vaateliikkeetkin ei vois toimia samalla periaatteella? ;) Niin, ja nuo punaisella pallukalla näkyvät tarjoukset. Kuka voi ohittaa selvät säästöt? En nähtävästi ainakaan minä. Jos totta puhutaan, niin mun oli oikeesti läpsittävä hiirikättäni, ettei ostosumma olisi noussut ihan huimiin summiin ja pakko oli käyttää noita surkastuneita aivosolujakin järki ajatteluun. Missä välissä mä kerkeäisin käyttämään kaikki ostamani tuotteet? Tälläkin hetkellä mulla on yksi ripsiväri (sekin tilaajalahjana saatu, esittelin silloin joskus..) vielä avaamatta, meikkejä nyt muutenkin ihan kiitettävästi (eli liikaa..) tähän käyttömäärään nähden. Ja kaiken huippu tässä hommassa on se, ku mä en koskaan raaski käyttää mitään. Hei, täähän alkaa kuulostaa ihan siltä... no mikä se on... telkkaristakin tulee... HIMOHAMSTRAAJA! :D Voi ei ;) Pitänee käydäkin tässä lähiaikoina läpi mun meikkikokoelmat ja heittää mäkeen kaikki mitä ei vaan tule käytettyä. Ja aloittaa kaikkien tuotteiden järjestelmällinen loppuunkäyttö. Joo, se on tehtävä. Mut nyt mä odotan innolla tota pakettia kotiin saapuvaksi.

Oletteko te yhtä herkkiä näille tarjouksille kuin minä? Sanokaa edes lohduttaaksenne, että olette ;) Ja olettehan te ja jos muuta väitätte niin väistelette asiaa ;) ♥
Ihanaa torstaita, viikoloppu lähenee!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Mulla tuli Yves Rocherin kirje kotii, niin tilasin sitten siitä. Tosin netin kautta.

  Harvemmin tulee tilailtua mitään, jos näkee vaikka blogissa jonkun tarjouksen mutta viime vuonna tilasin Yves Rocherilta. Mitään nimikoruja ym.. sellaisia ei ole tullut tilailtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin harvemmin sorrun blogeissa esitettyihin tarjouksiin, eli nimikoruja jne. ei ole tännekään ostettu, mutta mä saan vaan blogeista kaikkia "pakkomielteitä" :D Eli olen herkkä mainonnalle :D
   Olitko tyytyväinen Rocherin tuotteisiin?

   Poista
  2. Toi uus paketti ei oo tullut vielä, mutta viime vuoden paketista en ees muista oonko hirveästi käyttänyt mitään. Tilasin ainakin jonkun puuterin ja kynsille pikakuivattajan. Niitä pitäis ainakin kokeilla. Oon joskus niin sählä kynsien kanssa ja pitäis heti lähteä johonkin ennen kuin kuivaa :D.

   Poista
 2. Hih, varmaan tarvi edes sanoa mikä on mun suhde noihin ilmaislahjoihin... :D Mut hei, sait 15 tuotetta 30eurolla, eli 2e per tuote! Melkein ilmaista ;) Ja saippuiota ja rasvoja nyt kuluu aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän sen sanoit, melkein ilmasta! ;D Kyllä, tää tilaus on siis ihan perusteltu ;) Ja tosiaan, niitähän kuluu. Sama se kiikutanko mä niitä kaupasta vai kiikuttaako joku muu niitä mulle vielä kera kivojen lahjojen :D Onneks en oo ainut, joka niihin on pahasti hullantunut ;)

   Poista
 3. Joo no mul tulee joka kuu postis tarjous Yves Rocherilta et tää puoleen hintaan tai osta yks tuote niin saat tän kaupanpäälle ymv. ni tulee sit käytyy liikkees ja yleensä kans jotain ostanki :) Esim. 50 ml pikku hajuvedet 5,90 plo on tosi kivoi ja huulirasvat kans on halpoi..

  VastaaPoista