Ripaus vihreää

perjantaina, kesäkuuta 15, 2012

Mulla välähti eilen illalla mieleen, etten muistanutkaan esitellä viime lauantaista meikkiäni. Täähän vilahti kylläkin lukulasien esittelyssä jo, mutta tässä parempaa (tai sit ei..) kuvaa itse silmämeikistä.

kuva: Janet


Kuvanotto hetkellä meikki ollut jo pidemmän aikaa ja hienostihan tuo on valahtanut. Mutta tarkoitus oli tehdä ainaisen perus ruskean meikin piristykseksi jotain. Päätin laittaa vihreän alaluomen.. Onko ihan kauhea? Tuota kuvaa katsoessa, näyttää hyvin pitkälti siltä, että mulle olis tullut pisamia... Tätä mun täytyykin mennä tarkastelemaan lähemmin peilistä. En mä kyllä aiemmin ole huomannut. :o Ja noi mustat silmänaluset :/ Ei auta kunnon unikaan niihin enää...

Asiasta toiseen, mä venäytin niskani tosi inhottavasti keskiviikkona, kun kävimme Niksun kanssa ajelemassa moottoripyörällä. Nyt mulla on sellainen inhottavaakin inhottavampi juilinta tuossa oikealla puolella, enkä yhtään tiedä miten helpottaa sitä. Kipu alkaa melkein solisluun yläpuolelta, kaulan etupuolelta, ja jatkuu oikean olan kautta ylös niskaan asti. Venyttely saa aikaseksi melkein huutoa, kun tuntuu niin inhottavalta. Eilen se aiheutti mulle jopa päänsärkyä. Millä ihmeellä tämän kivun saa pois? Eikö tässä auta muu kuin odottaa paranemista? Löytyiskö teiltä jotain mahtavaakin mahtavempia poppaskepuleita?


Ja mitä ihaninta aurinkoista ja lämmintä perjantaita!

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Tiedän tollaset kamalat niskakivut, jotka on tullu jotenkin venähtämällä. Ajan kanssa se (toivottavasti) helpottaa, tai sitten jotain lihasrelaksanttilääkkeitä apuun. Ne vois toimia, että pääsis ne lihakset sieltä rentoutuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi nyt on vihdoin helpottanut :) Kyllä se ilkeältä tuntui. Annoin vaan niskan levätä, niin sillä se alkoi pikkuhiljaa helpottaa. Ja sit mobilat vois kans jeesata, mut sitä ei nyt kyllä ollut.

   Poista
 2. Ei ollenkaan huono meikki, tykkään just tosta alarajauksesta.

  Syö kolmen päivän tulehduskipulääkekuuri(Burana tms), 3 tbl päivässä, aamulla päivällä ja illalla. Pidä vaikka huivia niin että kipeä kohta pysyy lämpimänä. Paikallisesti voi sivellä vaikka Voltaren-voidetta.

  Toivottavasti pian paranee!

  VastaaPoista
 3. Outs. Auttaisko joku kylmägeeli tms?

  Meikki näyttää kivalta, hyvin toimii vihreä alaluomellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kipu helpotti jo, mut kylmägeeli vois olla kyl hyvä apu. Pitänee ostaakin sitä kaappiin.

   Kiitos :) ♥

   Poista
 4. Kaunis meikki, tykkään tosta vihreästä. Mä laitan itsekkin aina silloin tällöin hieman vihreää meikkiin mutta sulle toi kyllä sopii paremmin, ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Milma :) ♥
   Ihan varmasti sopii myös sulle :)

   Poista