Liikunnat vko 23

maanantaina, kesäkuuta 11, 2012

Ihanaa maanantaita!

Mä olen kerrankin huisin hyvällä tuulella, mikä on kyllä tosi kummallista näin maanantaina, mut toi eilinen päästös taitaa tätä fiilista hiukka nostaa. Mä toivon kovasti, et tää tuleva PartyLite konsultointi ottaa tuulta allensa ja lähtee menemään ihan omalla painollaa ja saisin hommasta kivan lisätyön. Viime yönä näinkin unia hommasta ja tykkäsin siitä kovasti. Tää "ensityö" mua kyllä huolestuttaa, mutta kukas mun mieltä siinäkin rauhoitti? Mä olen kyllä sitä mieltä, et mulla on maailman paras mies!♥ (on teilläkin varmasti teille maailman parhaimmat miehet :) ). Niksu tukee mua tässäkin hommassa ihan miljoonalla ja kun eilen sain pienen pahan mielen aikaseksi erään ihmisen sanoista näistä PartyLiteistä, niin Niksu kyllä piristi ja tuki mua. Toivon todella, että teilläkin jokaisella on yhtä ihana kumppani ♥


No mutta näin maanantaisin on ollut aina tapana kertoilla noista viikon liikunnoista, niin pidetääs tapaa yllä. Eli viimeisellä ne heposet lähtivät torstaina lihomaan kesälaitumille. Nyt siis hevostelu saa jäädä munkin osalta näin kesän ajaksi. Tai no silloin 30.6. on se vaellus, mutta noin muuten. Ikävähän hevostelua tulee, mutta mä taidan keskittyä nyt sit muuhun liikuntaan vähän tiukemmin. Mä olen meinaan lösähtänyt salilla käymisestä ihan kokonaan. Tähän on tultava muutos. Mä olen tuntunut olevani niin väsynyt, et josko tuo liikunnan lisääminen vois sitte auttaa siihen. Tai ainakin syvästi toivon niin. Mutta nyt listalla liikunnat.

Ma: Tallityöt 15min, ratsastus 1h 10min
Ti: Ratsastus ilman satulaa 1h
Ke: Kävely 5km 50min
To: tallin siivoamista
Pe: kevyttä tallin siivoamista
La: Polkupyöräily 1h, urheilupeliä movella 1h
Su: Urheilupeliä movella 1h (hiki tuli :D), kävely/hölkkälenkki illalla 20min.


Sellaista siis viime viikolla. Nyt koetetaan vähän lihaskuntoa taas aloittaa tekemään.
Millaisella fiiliksellä siellä tällä hetkellä harrastetaan liikuntaa? Olenko ainut kenen motivaatio on totaalisen hukassa?

You Might Also Like

0 kommenttia