Inglot meikeillä

sunnuntaina, elokuuta 26, 2012

Nyt on tullut testattua Inglot-paletin luomivärejä sen verran, että osaan sanoa niistä jo pikkasen enemmän. Minä valitsin palettiini siis melkoisen "helppoja" värejä sekä sellaisia, että niitä voi yhdistää helposti. Otin lisäksi myös yhden mattasävyn (keskimmäinen), jota olen käyttänyt kulmakarvoihin.


Tässä nyt kaksi eri meikkiä. Nämä ovat siis kaksi ensimmäistä meikkiä tällä paletilla. Melko samanlaisia on tullut siis jo tehtyä näiden jälkeenkin.Tässä meikissä käytin vaaleinta sävyä sisänurkassa, lilaa ulkonurkassa ja lilan päältä kulmaa kohden harmaanruskeaa (toinen oikealta paletissa). Kulmissä mattasävyä.


kuvat: Janet

Tässä meikissä käytin vain vaaleinta sisänurkassa ja lämpimän ruskeaa ulkonurkassa (toinen vasemmalta paletissa). Nähtävästi olen onnistunut tässä meikissä sössimään ripsrit luomelle :D Kulmissa mattasävyä.

Mutta mitä sitten tykkäsin luomiväreistä? Onneksi kävin ostamassa! Pakko käydä ostamassa myös toinen ja kolmaskin jne. paletti. Nämä oli todella helppoja työstää, pigmenttiä irtoaa todella hyvin ja pysyivät todella hyvin paikallaan. Mulla ei kyllä luomet rasvoitu juuri lainkaan ja olen tällä hetkellä myös käyttänyt silmänpohjustusta, että silläkin voi toki olla omat vaikutuksensa. Mutta mä en voi tällä hetkellä muuta kuin kehua näitä! Niin, ja mulla ei nämä ole varisseet. Väriä saa luomelle pakkaamalla entistä intensiivisemmäksi ja nämä minun ostamani sävyt eivät ainakaan pölise yhtään. Vaikka olen melko reippaasti näitä jo käyttänyt, ei kulumisen jälkiäkään niissä oikein näy. Sanoisin siis, että nämä ovat todella riittoisiakin. Tällä hetkellä mulla ei siis ole näistä mitään pahaa sanottavaa, päinvastoin. Mä ainakin aioin ostaa jossain vaiheessa näitä ehdottomasti lisää. Ja kulmakarvoissa käytettynäkin tykkään. Tai siis miltä ne teistä näyttää? Mulla on melko vaaleat omasta takaa, että pakko aina vähän väritellä niitä.

Mutta mitä tykkäätte meikeistä? Ja mikäli teillä näitä Inglotteja löytyy, niin kertokaas oma mielipiteenne!

Nyt mä lähden saunaan ja valmistautumaan uuteen viikkoon. Eipä tunnu enää yhtään niin kamalalta lähteä töihin :) Onneksi, vaikka enpä mä vieläkään sinne iloisesti hypellen mene :D Nyt siis ihanaa sunnuntai illan jatkoa ja uutta alkavaa viikkoa :)

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Mä rrrrrakastan Inglotin luomivärejä <3 Muuta en enää käytäkään kun nuo olen löytänyt!

  VastaaPoista
 2. Kaunista, kaunista! Tykkään itsekin kovasti Inglotin luomiväreistä.
  Mitkä nuo sävyjen numerot ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Misty!! <3
   Tässä paletin sävynumerot vasemmalta oikealle paletista katsottuna.
   Nro:t pearl 439, shine 42, matte 360, pearl 402, shine 08.
   Ylemmässä meikissä käytetty 439 ja 08. Alemmassa meikissa 42 ja 08. Nää on vaa vähä huonot kuvatki et ei taida kunnolla saada selvää :(

   Poista