Voi vesivaraaja!

lauantaina, elokuuta 04, 2012

Me käytiin Niksun kanssa pikkuisella motskari ajelulla, syömässä ja äiteellä kahvittelemassa. Tultiin kotiin ja korviini kantautui eteisestä mielenkiintoinen pisaroiden tiputtelu. Heti ensimmäisenä mieleen juolahti, että vanhaakin vanhempi vesivaraajamme on posahtanut rikki ja oikeassahan olin. Sitten näin vedet lattialla ja pienen suuret kirosanat kaikuivat pienessä eteisessä. Äkkiä kylppäristä pyyhettä lattialle ja Niksu tutkimaan tilannetta. Kyllä ottaa pannuun ja aika kovasti. Onneksi tämä kuitenkin ilmeisesti menee taloyhtiön piikkiin, mutta maanantaihinhan tässä on odotettava, että päästään isännöitsijän puheille. Kaiken kukkuraksi hän on ilmeisesti lomalla. Katotaan nyt kuinka tässä käy. Vettä onneksi saadaan, vaikka hurjan kylmää sellaista.


kuvat: Janet

Pikkaisen on suuttunut olotila, mutta minkäs näille mahtaa. Ja jos ei muuta, niin eiköhän kotivakuutus kuitenkin tule avuksi, jos huonosti on käynyt. Varmaan on vettä päässyt valumaan myös tuonne allekin, vaikka nopeasti asiaan reagoimmekin. Onneksi oltiin kotosalla eikä missään lomamatkalla. Olisi voinut olla melkoinen kotiinpaluu yllätys. Onni onnettomuudessa. Siltikin suututtaa...

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Voi ei :( Tuo on niiiiin ärsyttävää kun joku kone hajoaa, se sekottaa koko elämisen. Saati just lämminvesivaraaja kun ei tiedä mitä tuhoja on ehtinyt aiheuttaa.
  Löysin blogiisi just ja jäin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Pakkohan tuo on ensitilassa vaihtaa uuteen ja pelottaa tosiaan, kun ei tiedä onko tehnyt jotain suurempaakin tuhoa. Toivon kovasti, että näin nopealla huomaamisella on säästytty suurimmilta vahingoilta.
   Hurjasti tervetuloa vaan ja ihana kun jäit lukijaksi <3

   Poista
 2. Voi ei :/ Tosi kurjaa, mutta toivottavasti ei nyt ainakana teidän piikkiin mene!

  VastaaPoista