Tuubihuivi

torstaina, elokuuta 30, 2012

Hennesiltä viime perjantaina ostettu tuubihuivi ansaitsee ehdottomasti oman postauksen. Tämä pehmeä, juuri oikean kokoinen, muhkea, muuten vain täydellinen tuubihuivi ansaitsee kyllä jokaisen hehkutusen sanasen jota voisin vain keksiä. En itse ole ainakaan vielä tähän päivään mennessä löytänyt yhtä ihanaa huivia kuin tämä ja tätä ei kyllä oltu hinnallakaan pilattu.

H&M tuubikaulahuivi 7,95€
kuva: Janet

Näitä löytyi Hennesiltä neljässä eri värissä, tai ainakin siis Jumbon Hennesiltä. Tätä leokuviota oli tämä ruskeansävyinen ja pinkinsävyisenä. Sitten oli valkoinen ja harmaa jännillä kukkakuvioinneilla. Nyt jäinkin pähkäilemään, että pitäisikö mun varmuudeksi hakea myös jossain toisessa värissä, sillä tää on vaan ihan paras! Ja mä kun tykkään vuorautua lämpimästä ja huivi multa lähes aina löytyy kaulasta (siis viileillä ilmoilla), että tää on kyllä ehdottomasti mun uus rakkaushuivi.

Mikäli tykkäätte huiveista, niin suosittelen ehdottomasti käydä katsomassa tätä ja kiikuttaa kassan kautta kotiin. :)


p.s. Oletteko lukeneet tai kuulleet tästä Supermarjon "lapsi missikisoista"? Mulla olisi ollut asiasta melkoisesti sanottavaa, mutta taidan mieluummin jättää kirjoittamatta. Jokaisella kuitenkin on oikeus omaan mielipiteeseensä eikä mikään mielipide ole kuitenkaan väärä, mutta mä sanon lyhkäsesti vain, että EI. Oletteko te itse puolesta tai vastaan? Vai onko tämä tapaus vaan saanut jo liian paljon huomiota osakseen, että se on vain muuttunut härkäsestä kärpäseksi?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. KIrjoita ihmeessä pidempi juttu tosta aiheesta, mä rakastan mielipide postauksia :) Mä en tiedä vielä sitä omaa mielipidettäni, en oikeastan tiedä koko asiasta mitään, en ole kuullutkaan mutta täytyy käydä jostain lukemassa. Pahalta kyllä lapsien missikista kuulostaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pähkäilin sitä mielipide postauksen tekemistä, mutta päätin mieluummin jättä tekemättä, kun monet ihmiset saattaa niistä niin provosoitua. Ehkä jostain muusta sit joskus, mut tän mä taidan jättää tohon pieneen tekstiin. Iltalehden sivuilta ainakin löytyy juttua tästä tapahtumasta.

   Poista
 2. Todella kiva huivi ja edullinen hinta, hyvä ostos siis kaikin puolin :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen kans ihan tyytyväinen ettei kisat tulekaan suomeen, joskus kattonu jonku dokumentin lapsimissikisoista eikä se oikein vakuuttanut...
  Huivi taasen vakuuttaa ;) Mulla kans on jo pitkään suosikkihuivi ollut leotuubi, harmaana tosin. Kukkakuvioinen kuulostaa aika kivalta, täytyy ehkä käydä kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin katsoin joskus Jenkkien lapsimissikisa-dokumettia. Ei todellakaan vakuuttanut. Kävi sääliksi ne pienet tytöt hirmuiset meikit naamalla ja koettavat taistella ykkös sijasta. Moni lapsi kävi itkemään, kun voittoa et tullutkaan ja samalla lapsen vanhemmat olivat pettyneitä. Saanen vaan epäillä, mitä kaikkea tuo aiheuttaa pienelle lapselle... Olen siis tyytyväinen myös, ettei nyt ainakaan tätä Supermarjon suunnittelemaa kilpailua tule. Joskin tänään Iltalehden sivuilla luki, että sellaisia Suomesta kuitenkin löytyy jo :(

   Käy ihmeessä kurkkimassa. Mä kans suunnittelin käyväni kurkkimassa vähän lisää ja ehkä kotiuttavani toisenkin :D

   Poista