Unelmien vaatekaappi sisältö osa 3

keskiviikkona, elokuuta 22, 2012

Näitä ainakin mun vaatekaapista löytyy eniten, kaikenlaisia toppeja ja paitoja, rönttöjä ja juhlavia, värikkäitä ja kulmikkaita. Joskin yläosan valinta on mulle myöskin aina kaikista haastavin vaikka valinnan varaa enempi onkin. Silti tuntuu, ettei mikään koskaan ole hyvä ja tuntuu, että niitä tarvitsisi enemmän. Olen koettanut karsia topeistani samantien ne, jotka jäävät vähimmälle käytölle tai kokonaan käyttämättä. Turhaa tilaa viemässä, eikä sitä kuitenkaan tule sitten enää käytettyä. Ja näitä saa mielellään olla kaikissa maailman väreissä ja kuoseissa.


Tops to wardrobe


Mitä mieltä te olette, onko topit teidänkin suurin vaateryhmä vai olenko ainut?


Polyvorella taas pitkästä aikaa touhilin ja hups, kun sinne vierähtää aika helposti :DEdit: Joko olette huomanneet Elloksen alen alen? Kävin kurkkimassa tarjontaa...näinköhän uskallan jättää tilauksen vasta perjantaille...?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. mulla ainakin löytyy toppeja vaikka minkälaisia.. varsinkin gina tricotin topit on ihan loistavia, ei haalistu värit , eikä veny kovin herkästi.. kauan saa käyttää et värit haalistuu.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saman olen huomannut Ginan topeista. Ne on tosi hyviä ja värit ei tosiaan karkaa mihinkään. Ja tykkään siitä, et ne on tarpeeks pitkiä. Ei napa vilku heti :D

   Poista

 2. Mistä on tuo ihana valkea tähtipaita? Tähtifriikin silmät alko loistaa tuon nähtyään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, en tiedä onko niillä ollenkaan suomeen toimitusta, mutta Polyvore kertoo näin:

   http://www.polyvore.com/allover_stars/thing?id=60541149

   Nähtävästi siis alloy.com ja maksaa 18€. Tuosta kuvan alta olevasta linkistä pääsee tuohon kollaasiin ja polyvoren sivuille. Ja kaikista tuotteista saa tiedot kun klikkaa sitä :) Ihan vaan näin vinkkinä jos joku muukin kiinnostaa :)

   Poista
  2. Ja nähtävästi ihan kuvaa klikkaamallakin sinne pääsee :)

   Poista