Nude Magique, uusi lemppari

sunnuntaina, elokuuta 12, 2012

Mähän ostin talvella sen Garnierin BB-voiteen, joka osoittautui muuten kelpo tuotteeksi, mutta se ei vain yksinkertaisesti sopinut mulle. Jo tunnin jälkeen voiteen oltua kasvoillani, oli monen monta finnin alkua tullut iholleni. Päivän päätteeksi nämä inhat olivat menneet vain pahempaan suuntaan, eli muodostuneet kunnon finneiksi. Toinen mistä en tuotteessa pitänyt, oli sen todella öljyinen/rasvainen lopputulos. Tähän toki vaikuttaa oman ihoni koostumut, joka sekaihona varmasti tekee voiteesta öljyisemmän. Harmillisesti siis en tuotetta voinut käyttää ja jäin odottamaan toisen valmistajan samanlaista tuotetta. Ilokseni näitä alkoikin tulla ja kokeiluun pääsi L'oréalin Nude Magique.


Äidin kanssa Helsingissä kierrellessämme katselin kyseistä tuotetta jo monesta paikasta, mutta viimeisellä nappasin sen mukaani Sokokselta, jossa sen hinta oli alle 12€. Halvimmalla löytyi siis sieltä, kun muualla hinta oli 16€ kieppeillä. Mullahan on melkoisen vaalea iho luonnostaan ja vaikka pientä päivetystä kasvoilleni olen nyt kesän aikana saanut, oli minulle silti vaaleampi sävy parempi. Näitä on siis myytävänä tässä vaaleassa sekä medium sävyssä.


Ei kannata huolestua, vaikka purkista tulee ulos valkeaa tavaraa, jossa nähtävissä pienen pieniä rakeita. Iholle levittäessä väri alkaa muuttua ja vähän kuin sulautuu omaan ihoon.


Lopputulos on huomaamaton, mutta silti huoliteltu. Iho tasoittuu ja tuntuu miellyttävältä. Tämän jälkeen ihoni ei tuntunut lainkaan öljyiseltä tai rasvaiselta vaan lopputulosta voisi melkeimpä sanoa mattaiseksi. Tämä sopi mulle paremmin kuin hyvin. Mikäli haluaa vielä tasaisemman, voi päälle sutia hieman puuteria.

kuvat: Janet

Mä en oikeastaan ole käyttänyt nyt lomalla mitään muuta kuin tätä BB-voidetta ja tää on kyllä löytänyt ehdottomasti paikkansa mun lemppari tuotteisiin. Jos vaikka vihdoin jaksaisin sutia jotain tuotetta työaamuisinkin iholleni, kun se on niin vaivatonta. Tämä on myös kestänyt kasvoillani ihan kiitettävästi. Mä en koskaan jaksa päivisin lisäillä tai korjailla meikkiä, ellei ole aivan pakko, jos näyttää todella kamalalta. Kulumista on ollut kuitenkin nenän päässä kuin pieluksillakin, mutta puuterin kanssa kiinnittämällä pysynyt hieman paremmin. Tämä jää kyllä ehdottomasti vakituiseksi meikkipussi asukiksi. Mikäli Garnierin kanssa on ollut yhteensopivuus ongelmia, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä.

Oletteko te muuten jo tutustuneet näihin BB-voiteisiin? Mitä olette olleet niistä mieltä?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Mulle ei myöskään sopinut se Garnierin BB-voide, kävi ihan samallalailla kuin sulle. Nyt on testissä Lumenen "sävyttävä kosteusemulsio" ja se on ainakin parempi kuin tuo Garnierin vastaava, mutta testailut jatkuu vielä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etten ole ainut, mutta ei todellakaan kiva, et sulle kävi samalla tavalla. Mikäköhän kumma siinä tuotteessa aiheuttaa moisen reaktion kasvoilla? Lumenea en olekaan kokeillut. Täällä kans testailut jatkuu. Kerro ihmeessä, jos löydät jonku absolutely parhaan :)

   Poista
  2. Minusta se garnier oli jotenkin niin rasvaista ja tunkkaista ja mulle tulee heti näppylöitä naamaan semmosista. Tavan meikkivoiteita en just sen takia edes käytä. Enkä kyllä lähes joka päivä käytä tuotakaan enkä muutenkaan kummemmin meikkaa, oon niin laiska :D

   Poista
  3. Joo niin on, jotenkin liian rasvaista. En itselläni muuten ole kyllä paskuista meikkivoiteista koskaan samanlaista reaktiota saanut, mutta tämä kyllä aiheutti näppyjä. Mäkään en todellakaan käytä meikkiä joka päivä, laiska täälläkin ;D, mutta nyt lomalla olen käyttänyt joka päivä. :)

   Poista
 2. Munkin täytyy kokeilla tätä. Garnierin tuotteet ei sovi yhtään mulle, eikä mitkään niistä. Kaikista saan jonkinlaisia iho-oireita esim deodoranteista ihan hurjat tavallaan palovammat kainaloihin jne....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen koklaamaan. Äitikin tykkäsi tästä, vaikka hän ei enää meikkiä käytä laisinkaan. Mä koetin miettiä, niin mäkään en ihan kamalasti käytä Garnierin tuotteita. Tällä hetkellä on kyllä deodorantti käytössä, mutta toistaiseksi se ei ainakaan ole tehnyt mitään kamalaa vaivaa. Hiustenpesu aineet ei kyllä ainakaan mulle ole sopineet. Onkohan se Garnierin hiusväriä mitä yleensä käytän, nyt en muista..

   Poista