Kynsitarrat

lauantaina, elokuuta 18, 2012

Meidän Seppälässä oli alennettuna koko kynnen tarroja enkä ole tällaisia aiemmin vielä kokeillut vaikka monessa paikassa olen näitä nähnyt sekä näistä lukenut. Osa kehuu nämä maasta taivaisiin, mutta osa taas ei tykkää. Pitihän mun tehdä omat mielipiteet näistä, varsinkin kun tykkään näit kynsiä laitella.


Kolmen euron menetys ei ole niin kamalaa, mikäli tämä kokeilu menisi syteen taikka saveen. Ohjeissa suositeltiin laittamaan aluslakka sekä tarran päälle vielä päällyslakka, joten näillä mentiin. Tässä pakkauksessa löytyi kymmenen paria tarroja ja kaikki erikokoisia.


Tarrojen kanssa oli ihanan helppo ja ihan miellyttäväkin räpellellä. Varsinkin se, kun nämä ovat periaatteessa sitten valmiit kun olet kynnelle saanut, eikä tarvitse odotella kuivumista, vaikka tässä tapauksessa päällyslakkaa piti vartoa. Ensimmäinen ongelma oli se, että tarrojen koko oli vaikea hahmottaa kaarevalle kynnelle oikein kokoiseksi. Alkuun mulla tuli siis liian pienet tarrat, mutta loppua kohden tajusin aina ottaa melkoisesti suuremman miltä kynsi näytti. Seuraava ongelma oli nimenomaan tuo kynteni kaarevuus. Mulla on hurjan kaarevat kynnet eikä tarra tämän vuoksi taipunut vaaditulle muodolle. Harmillisesti siis joka kynteen jäi joko taitto jälkiä tai muuten vain röpelöiseksi. Tarrat oli helppo viilata lopuksi oikean kokoiseksi kynnelle, mutta mua jäi todella vaivaamaan nämä röpöt ja taittokohdat. Koko ajan räpellän niitä ja vaikka päällyslakkaakin olevinaan laitoin paljon, niin tarra tuntuu imaisseen senkin kokonaan.

kuvat: Janet

Mikäli sulla on tasaiset kynnet, niin veikkaan tämän olevan oikein oiva tuote. Mä joudun harmikseni sanomaan, ettei nämä taida mulla toimia vaikka muuten näistä kyllä tykkäsin hurjasti. Kestävyydestä en voi vielä sanoa juuta taikka jaata, sillä nämä ovat olleet käytössä vasta parisen tuntia. Kyllä harmittaa, että nää ei ole mulle hyvät. Olisin odella tykännyt käyttää.

Onko teillä kokemuksia näistä kynsitarroista? Onko teillä toiminut hyvin?

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Mä kokeilin noita joskus myös, eri merkkisiä kyllä ja niihin ei päällyslakkaa tullut mutta anyway. Ihan kivat ja suht helpot oli mutta mulla on taas ehkä maailman pienimmät sormet ja ne tarrat oli ihan kamalan isoja. Musta oli vaikea leikellä niistä oikean kokoisia :( Nätithän ne oli ja saa helposti hieman erilaiset kynnet. Ehkä voisin toisenkin kerran laittaa jos olisi jotain speciaalia mutta kyllä se lakkaaminen on mun juttu sitten kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans sitä mieltä, et kyllä se lakkaaminen taitaa vaan olla mun juttu, vaikka mä oon niin malttamaton sen kuivumisajan kanssa. Pitänee varmaan ostaa sellanen pikakuivattaja.

   Mut jos tosiaan joutuu leikkelemään, niin se ei kyllä ole kivaa. Tuossa tarrapaketissa oli ihmeellisen pieniä tarroja vaikka mullakin on ainakin omasta mielestä melko pienet kynnet niin koot oli silti väärät. :O

   Poista