Isot potut

tiistaina, elokuuta 07, 2012

Kyllä niitä pottuja saatiin ja kivasti saatiinkin. :) Vieläkin jätin osan penkkiin. En oikein iedä millainen säilyvyys noilla on...
kuvat: Niksu

Mielettömän kokoisia mötkylöitä maasta nousi ja pitihän ottaa pari porkkanaakin maistiaisiksi. Niin herkullisia :)

Mutta asiasta toiseen, auttakaa mua tän inhottavan hikan kanssa! Tää on ollut mulla tänään jo kaksi kertaa, nytkin parhaillaan, eikä lähde millään keinolla pois. Ensimmäinen kesti tunnin verran ja toinen alkoi puolisen tuntia sitten. Mua jo ihan sattuu keuhkoihin :/ Tää on tosi kurjaa! Henkeä on pidätetty ja rentoutusharjoituksia tehty, vettä juotu ja Niksu yrittänyt säikytellä. Olisko teillä vielä jotain hyviä keinoja?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Hikan karkoituskeino, joka oikeesti toimii(!): kun hikka tulee, niin heti ensimmäisen hikkasun jälkeen painat peukalolla toisen käden ranteesta kämmenen puolelta verisuonten päältä jonkun aikaa. Vähän niinkuin kokeilisit pulssia :) Mulla toimii ainakin, oikeesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole ikinä kuullut! Pitääkin kokeilla heti, kunhan hikka taas alkaa. Koko ajan tunne, että se tulee hetkenä minä hyvänsä. Lueskelin netistä, mikä sen voi laukaista ja siellä sanottiin, että liian nopeasti kuuman juominen. No, mähän join lämmintä teetä molemmilla kerroilla. Vielä en ole uskaltanut juoda lisää..

   Poista
 2. Myös korvalehden hierominen on todettu toimivaksi ;)

  Hyvänkokosia pottuja! Mutta mikäs on tuo kippo niiden alla? näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvanlehden hierominen :D :D :D Ei oo todellista :D Tätä on myös ihan pakko koettaa!

   No olin kyllä tosi hämmästynyt kun nostin ne maasta, oli meinaan iso ylläri :D Voihan kippo! Mulla on noita kolmessa eri koossa. Yksi tuollainen tosi iso, sitten yksi keskikoinen ja neljä pientä. Nuo on jo aika vanhoja, mistäköhän olen edes mahtanut ne ostaa, ei mitään muistikuvaa. Ehkä Jysk? Ne ovat kyllä ihan kivoja :)

   Poista
 3. Hikkaan auttaa rentoutuminen, menet makaamaan ihan rauhassa ja oot niin löysä kun vaat voit, lihakset rentoutuu ja nikottelu loppuu.

  Ihania perunoita ja erityisesti noi porkkanat. Mä rakastan porkkanaa ja vielä jos saisi omasta maasta niin aijai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolla rentoutumisella, joskaan en makaamalla vaan kyyryssä istumalla, sain tuon toisen hikan pois. Yrittäen tosiaan löysentää kaikki vatsalihakset jne. että loppuisi. Kuitenkin mulla edelleen tuntuu ilkeältä vatsassa ja keuhkoissa, ihan kuin alkaisi hetkenä minä hyvänsä uudelleen.

   Voin kertoa, että hurjan hyvälle nuo porkkanat kyllä maistui! Ihanaa on saada omasta maasta ja ensi kesänä ehdottomasti uudelleen :) Toisaalta olis kiva, kun olis kunnon kasvipellot, mut ei taitais olla ihan aikaa sellaisen hoitoon. Ehkä joskus omakotitalossa sitten :)

   Poista