Start pack

torstaina, elokuuta 23, 2012

Siinäpä se paketti nyt sit on. Tällä mä aloitan pyörittämään PartyLiten-konsultti hommia. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan tämän. Ensimmäiset konsultoinnit multa on jo varattu, vaikka ihan valmis ennen lauantaita hommaan en olekaan. Mutta kiva vaan, tietää että hommat ainakin alkaa :)

kuva: Janet

Niin, ja kaikkien tuotteiden lisäksi tuli vielä toki tuoksunäytteet, voimassa olevat kuvastot sun muuta lisäjuttua. Toki vielä pitää pitää ne lauantain kutsut, että homma on kunnossa. Joten, jos jollakulla teistä on lauantain suunnitelmat vielä ihan auki, tervetuloa shoppailemaan klo 18 eteenpäin. :) Tarkempia tietoja voi kysellä sitten vaikka sähköpostitse joka löytyykin tuolta reunasta :)

Iih, mua vähän jänskättää :) Ja tytskyt, mikäli haluatte järkätä PartyLite-kutsut luonanne, ottakaa ihmeessä yhteyttä. Mä tulisin mielelläni pitämään :)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Meillä oli kutsut sunnuntaina ja tuli sitä jotain tilaituakin ;) Ystävä aloitti myöskin juuri konsulttina ja sai tuon ihan saman aloituspaketin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs kaikkea ihanaa sa tilasit? :) Tsemppiä hurjasti myös ystävällesi, että homma alkaa luistamaan :)

   Poista
  2. Tilasin niitä tuikkivia (oliko ne niitä nimeltään?) sekä sen huone-/liinavaatetuoksun ja sitten sen Symmetria votiivi -trion :) Tsemppiä myös siulle aloitukseen!

   Poista
  3. Joo, tuikkivia ne on :) Ne pikku symmetriat on niin ihania :) Multahan löytyy kaks niitä vähän isompia, joten pakko ostaa myös ne pienet :) Ne liinavaatetuoksut on kans ihania. Multa löytyy sekin :D

   Poista
 2. Tsemppiä, kiva kun on jotain uutta mitä voi vähän jännittääkkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Milma ♥ Jännitys voi olla tosiaan ihan hyvästäkin :) Ja kivaakin :)

   Poista
 3. Ihania juttuja myynnissä!
  Pääsisinköhän minäkin syksyn aikana taas kutsuille, ei olekaan kellään tutulla pitkään aikaan kutsuja ollut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookkin :) Ja kuvastosta löytyy paljon lisää :)
   Pidä sä ne kutsut! Emännälle kuitenkin aina on etuja kutsujen pitämisestä. Mä tulisin mielelläni esittelemään :)

   Poista