Onnistuneet kutsut

sunnuntaina, elokuuta 26, 2012

Tässä vaiheessa voi varmaan toivotella jo hyviä öitä. Kello lyö kohta kakstoista ja mä käyn edelleen ihan ylikierroksilla. Koko päivä on ollut yhtä hulinaa ja viimeiset vieraat lähti vasta jokunen aika sitten. Aivan mahtava päivä on ollut, vaikka päänsärky sitä yritti sabotoida aika pahasti. Aamulla herätessä olin ihan valmis jäämään sängynpohjalle, sillä jo reilun viikon kestäneen takaraivo särky tuntui hajottavan mun pään. Onneksi touhuamisen aloitettua kipu hieman hellitti ja pystyin vetämään päivän kunnialla läpi. Edelleen särkee ja olenkin miettinyt, että pitäisköhän varata jo lääkärille aikaa. Tässä kuitenkin jo puoltoista viikkoa kärsinyt tästä. Ja sieltä takaraivosta se kumpuaa sitten muuallekin nuppiin, silmiäkin särkee.

Nii, arvaatteko miten kävi? Saa onnitella :) Myynti meni reeeiippaasti yli ja tätä postausta kirjoittaa uusi PartyLite-konsultti. :) Mä olen huisin iloinen tästä ja kiitänkin miljoonasti kaikkia kutsuille osallistuneita, sillä ilman heitä tämä ei todellakaan olisi onnistunut. Suur kiitos siis <3Nämä upeat pilarimaljakkosysteemikoristeet sain sponsoriltani konsultin aloittamis lahjaksi. Olen kuolannut näitä siitä asti, kun ensi kerran lehdessä näin ja nyt sain ne omaksi. Onneksi, sillä näiden myynti lopetettiin.


kuvat: Janet

Ilta oli mieletön ja taidan vieläkin olla ihan häkellyksissä tästä myynnin määrästä. Ja ekat kutsutkin multa jo varattiin :) Pitäkää siis peukkuja, että tää alkaa rullamaan ja muistakaa, että mut saa pyytää esittelemään! Tulen enemmän kuin mielelläni. :)

Ehkä nyt voisi olla aika mennä nukkumaan ja köllimään tuon rakkaan kainaloon <3 Onneksi ikävä nyt helpotti ja voi kun onkin ihanaa olla taas toisen kainalossa :)

Hyviä unia teille <3

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Paljon onnea uudelle konsultille! :) <3

  VastaaPoista
 2. Onnea ! :) Ja lääkäriin mars, pitäähä sun nyt saada jotain helpotusta tohon, todella inhottavaa ja kurjaa kun koko ajan särkee päätä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milma ♥
   Mulla on vain huonoja kokeimuksia lääkäristä näiden päänsärkyjen osalta. Vaikka kuinka kipeä on ollut pää ja saanut kipulääkettä piikillä suoraan peppuun, ei helpotusta kivuille saanut. Mulla on hurjan korkea toleranssi lääkkeille nykyisin, joten veikkaan senkin aiheuttavan ongelmia kivun pois saamiseksi. Mutta pakkohan siellä on käydä, jos tää ei helpota :(

   Poista