Työn touhussa

perjantaina, elokuuta 10, 2012

Iiik, pian tekin saatte kuvaa mun uudesta ihanuudesta! Mä olen eeeerittääin tyytyväinen ja mun on vain pakko ihmettellä tuon mun ihanan mieheni kekseliäisyyttä ja taitavuutta. Meille on tullut monta mutkaa matkaan tässä, mutta kaikista silti selvitty, kiitos fiksun ja filmaattisen miehen <3 Mutta minä kun en oikein osaa remontoida olen hyödyntänyt aikaani siivoamalla kaappien sisältöjä ja kaiken maailman muuta järkevää ja hoksasin samalla, että taidan olla lehtien kerääjä...

kuva: Janet

Hups, näitä on vähän kertynyt. Eikä tässä kuvassa ole edes kaikki. Mulla on noista vielä suuri osa lukemattakin :O Ihanaa tässä on se, että aina kurjan sade kelin tullen mä voin käpertyä "uuden" lehden kanssa viltin alle jonkun lämpimän juoman kanssa :)

Onko teillä muuten jo kylmä? Mä touhuilen villasukat jalassa, kun paleltaa niin hurjasti. No meillä kyllä on ulko-ovi vähän väliä auki, kun niitä listoja pitää käydä sirkkelöimässä. Mutta pienillä jutuilla saatu jo hurjasti parempaa näköä. Tekin saatte niitä pian :)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Oi, täällä on kamalan kylmä aamusin... jotain 7:n astetta oli tänäänkin. Aurinko jos paistaa päivällä niin sitten taas paistut niihin vaatteisiin jotka oli pakko pukea aamulla työmatkalle. Ei oo helppoo ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yök! Ei tartteis vielä olla näin kylmä. Kiva jos siellä sentäs aurinko paistaa ja lämmittää, täällä ei :/

   Poista
 2. Vaasassa kans ollu parina aamuna vaan kuus lämpöastetta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöh! Kylmä tulee jo ihan liian aikaisin. Mun mielestä on kokonaan jäänyt puuttumaan ne lämpimät kesäyöt tänä vuonna. Vielä sais luvan lämmetä vähän.

   Poista
 3. Kylmä on, mutta en myönnä et tää ois syksyä vielä!

  Noista lehdistä tuli jotenki tuttu fiilis kun tässä just joku päivä taaksepäin kirjottelin omasta suursiivousprojektistani ja tosta kertyneitten lehtien määrästä: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/08/hur-mycket-ar-for-mycket.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkään en vielä suostu uskomaan syksyn tulleen. Pikkuhiljaa vaan pahasti vaikuttaa siltä. :/

   Kiitos kun linkkasit, ihana blogi sulla :)

   Poista