Asuntomessut Hyvinkää 2013

maanantaina, elokuuta 12, 2013

Asuntomessuilla pääsin käymään viime lauantaina ensimmäistä kertaa eläessäni. Kokemus oli mielenkiintoinen, samalla positiivinen ja negatiivinen. Meillä ei meinannut aikataulut osua yhtään yksiin Niksun kanssa, mutta loppu viimein päästiin messuille niiden toisiksi viimeisenä päivänä. En voi sanoa muuta kuin hyvää messualueelle hoidetusta kuljetuksesta. Auton sai hyvään parkkiin, josta oli bussikuljetus suoraan messualueelle. Parkki ja kuljetus kustansivat 9€, mikä ei mielestäni ollut ihan järjettömän kamala hinta. Messuille hintaa yhdeltä aikuiselta kustansi 19€, mikä oli ihan kohtuu hinta sekin. Messualueella kaikki, niin syömiset kuin opasteet, oli hoidettu todella mallikkaasti. Me Niksun kanssa kävimmekin messuilla syömässä ja hyvää oli. Se mikä messuissa oli todella negatiivista, oli taloihin jonottaminen, ihmispaljous sekä siitä johtuva tungos ja ahdistus. Meillä jäi muutamia kohteita ihan vaan siitä syystä käymättä, kun ei jaksettu jonottaa ja osasta kohteista piti kiireen vilkkaan poistua mielettömästä tungoksesta. Parempi ajankohta olisi varmasti auttanut tuohon tungokseen, mutta nyt kävi näin. Paljon oli nähtävää ja kuvattavaa, mutta siitä tungoksesta johtuen en valitettavasti päässyt kuvailemaan kunnolla. Muutamia kuvia kuitenkin sain napsaistua ja vähän antia teillekin :)


Upeita takkoja, tuollaisen voisin haluta omaankin omakotitaloon :)Kauniita kattauksia löytyi monestakin kohteesta. Tuli hirmuinen himo pistää jotkut illan istujaiset pystyyn, että itsekin pääsee kattamaan :)


Pihat olivat meidän makuumme aivan liian pieniä, mutta kauniisti niitä oli laitettu.Ehdottomasti yksi kauneimmista huoneista koko messuilla. Tulevan pienokaisen huone. Todella paljon mieleeni :)

Sen verran kovasti näistä kuitenkin tykkäsin, että voihan olla ensi kesänä tie vie Jyväskylään näiden messujen merkeissä :)

Kuinkas moni teistä kävi? Mitä te tykkäsitte messuista?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Mulla kävi hyvä tuuri aikataulun suhteen, kun menin messuilemaan maanantaina aamusta (heti kun messut aukesi), ja tein kierroksen "väärinpäin" eli viimeisestä talosta alkaen. Parissa ensimmäisessä talossa sain olla ihan yksin eli pystyin rauhassa katselemaan ja ihastelemaan :-) Parasta mun mielestä onkin just se, että voi kiertää rauhassa - tungos vain ahdistaa ja paljon jää näkemättä. Sainkin räpsittyä kuvia hirmuisen määrän, ja niihin on sitten kiva palata syksyn ja talven mittaan ideoita etsiessä. :-)

  Emppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sä oot osunut sinne sit ihan kreivin aikaan! Saatan olla vähän kade ;) Se rauhassa kiertely on kyllä ehdottomasti parasta ja harmi, että me taidettiin osua yhteen pahimmista tungoksista. Mua harmittaa, kun moni ihana sisustusjuttu jäi kuvaamatta väenpaljouden vuoksi ja sehän on saletti, että ne ideat vaan unohtuu päästä jossain vaiheessa. Sulla siis kävi tuuri :)

   Poista
 2. Voi miten kauniita koteja. En oo ikinä messuilla käynyt, joskus olis kyllä kiva päästä nekin kokemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetää ens vuonna porukalla katsastamaan Jyväskylän messut :) Tai jos miehet ei suostu lähtee matkaan mukaan, nii mennää me :)

   Poista
  2. Vähänkö ois kivaa :) mutta voin jo nyt satavarmasti sanoa et villeä ei sinne saa kirveelläkään :D

   Poista
  3. Nonni, eli pidetään mielessä, et ens kesänä lähetää sit yhessä tutkailemaan messuja :) Jääkööt ukot sit kotiin ja otetaan akkamainen messukierros ;D Unski nyt toki mahtuu mukaan, jos äitee ei malta jättää ♥

   Poista
 3. Me käytiin eräänä perjantaina ja se oli aika hyvä ajoitus. Porukkaa oli, mutta suuremmilta jonotuksilta vältyttiin. Vähän piti jonossa kulkea taloissa, mutta muuten meni ihan sujuvasti. Mulla messut oli samalla tavoin positiivinen ja negatiivinen kokemus. Negatiivissävytteinen siten, että tietenkään sisustukseen keskittyvälle ja henkilölle, joka ei ole rakennuspuuhissa tai moista projektia suunnittelemassa messut eivät antaneet ihan yhtä paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin oli kyllä totta, että rakentaja sai varmasti messuista paljon enemmän irti. Melko vähän oli sisustusjuttuja tosiaan oli. Itse katselin myös vain sisustuksia ja olisin kovasti halunnut ispiraatiota, mutta laimeaksi vähän jäi. Onneks teillekin osui vähän parempi ajankohta :)

   Poista