Kosmetiikka- ja meikkikokoelmani

lauantaina, elokuuta 03, 2013

LAISKOTTAA!

Tällä hetkellä mua ei huvita tehdä just niin mitään. Vetäisin tuossa kolmen tunnin päikkärit ja nyt jatkan sohvalla makoomista. Kun ei huvita niin ei huvita. Mun voimat tuntuu olevan ihan kateissa ja vähän sellainen fiiliskin kaiken kukkuraksi kuin kipeeks olis tulossa. Enteileekö kroppa jo duunien alkua vai mikä lie? Oli mikä oli, niin laiskotella aion koko loppu illan kuitenkin. Ja sit siihen itse aiheeseen.

Hurraa, hurraa! Vihdoin tää laiskimus sai kasattua kaikki purkit, putelit ja purnukat yhteen kansaan, jotta saisin kirjoitettua tän postauksen jota olen lupaillut...öööö...kauan. Voin kertoa, että tässä hommassa mulla meni yksi kokonainen päivä. Ei sillä, että niitä purnukoita olisi lopunkaiken ollutkaan niin kamalan paljon, vaan siksi, että samalla siivosin kaikki pölyhiukkaset noista aarteistani ja niiden säilytyspaikoista sekä vielä kuvasin kaiken melko yksityiskohtaisesti. Kauan siis kesti, mutta nyt vihdoin, tässä on KAIKKI kosmetiikkani! Oletteko valmiina?


Tiedättekö, mä olin vähän pettynyt. Eihän noita ollutkaan ihan niin paljoa, kuin olisin kuvitellut. Mä olin ihan varma, että hukkuisin tuohon määrään ihan kokonaan, mutta lopulta kun sain kaiken yhteen kasaan, niin eihän niitä edes ole paljon. Vai onko?


Onhan tuossa kyllä tavaraa vaikka muille jakaa, mutta osa on kohta jo tyhjiä ja siirtyy putelien hautausmaalle. Osa jatkaakin elämäänsä sitten muutamia vuosia lisää. Yksityiskohtaisempaa esittelyä tulossa kyllä jokaisesta putelistani, mutta taidan jättää ne seuraaviin postauksiin. Tässä taitaa kuitenkin olla sulateltavaa hetken aikaa. Vai mitä olette mieltä? Onko mun kokoelma jo liian suuri vai meneekö vielä melko normaaleissa suhteissa? Kertokaa, haluun tietää :)

Mut nyt mä jatkan tätä laiskottelua. Ihanaa lauantai iltaa <3

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Ihan mukavastihan tuossa kyllä on kamaa :D Ei siinä, kyllä varmaan monellakin naisella kokoelmalle tulisi kokoa jos ihan kaikki ladottaisiin yhteen kasaan. En osaa verrata esim. omaan kokoelmaani ollenkaan kun en sitä ole tuollain kasassa nähnyt, mutta näin kosmetiikkahamsterina sanon että kyllähän tuonne vielä mahtuu! :DD Ei ole sänky edes täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ajattelin itsekin, kun noita kattelin. Hyvin mahtuu lisää tavaraa joukkoon ;D Mut ei sitä tosiaan osaa ajatella, minkä verran tavaraa todellisuudessa on, ennen kuin sen näkee noin kokonaisuudessaan. Tossa oli myös hyvä tilaisuus käydä huonontuneet ja muuten vain huonot tuotteet läpi ja pistää pois. Kannattaa siis ihan vaan hyödyn vuoksi laittaa kaikki samaan kasaan ;)

   Poista
 2. Omaankin kokoelmaan aina kertyy kaikkea, mutta pyrin kuitenkin käyttämään aina entisiä loppuun ennen kuin ostaisin uutta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi hyvä tapa! Osan tuotteiden kanssa teen samaa, mutta sitten tämmöinen hamsteri kun on, niin tulee hamstrattua kaikennäköistä :D

   Poista
 3. Hih, sullekin voisi tehdä hyvää se kosmetiikkavarastojen tyhjennyshaaste, jota mä toteutan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :D Yritys hyvä kymppi, mutta eipä näytä onnistuvan :D Noita meikkejä kun ei saa tyhjennettyä ihan niin nopeesti. Mut oikeasti voisin yrittää :)

   Poista
 4. Ooooh mikä aarrekasa! :)
  Määrästä en osaa kyllä sanoa, ite kun olen kans tällänen hamsteri. Oma kosmetiikka on vielä jakautuneena asunnossa ainakin neljään eri lokaatioon, joten määrästä ei ole minkäänlaista käsitystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun joku muukin pitää noita aarteina :) ♥
   Määrä oli mullekin vaikea arvioida, joten teki ihan hyvää nähdä ne tollaisena kasana. Teeppä kuule sama ja postaile. Olis kiva nähdä paljon muilla on :)

   Poista
 5. Oih ja voih, tuota kasaa olis ihana päästä hypistelemään :D mielenkiinnolla odotan tarkempia esittelyjä :) Mutta tosiaan, vielä mahtuis sängylle lisääkin joten ihan hyvin voit tehdä uusiakin löytöjä ;)

  VastaaPoista