Laukkaa ratsu reima

keskiviikkona, elokuuta 21, 2013

Kävin eilen pitkästä aikaa ratsastamassa ja oli muuten ihanaa! Sain houkuteltua Niksunkin mukaan, vaikka veikkaan, että häntäkin himotti päästä ratsastamaan ;) Kerrankin sai siis napsittua ihan ratsastus kuviakin. Niitä kun harvemmin yksin ollessa saa, ei siis tyyliin koskaan. Ihanasti polle on kerryttänyt itselleen kesämasua, niin kuin ratsastajakin, mutta virtaa riitti. Niksukin veteli selässä kuin vanha tekijä. Oikein cowboyn elkein ratsasti. Nätisti nousivat niin ravi kuin laukkakin. Ja paljos tuolla olikaan ratsastuskertoja takana? Alle kymmenen ehdottomasti. Toinen on jo tekijä syntyessään. Mahtavia nauruja sain kyllä kuvia katsoessa. Ilmeet oli huippu luokkaa :D Kuvista näkee myös hyvin, mitä itsessään pitäisi korjata. Mulla on ainakin ryhti ihan hukassa ja jalat seilaavat välillä ihan omia teitään. Pitäisikin ratsastaa välillä tavoitteellisemmin, eikä vain tällaista puskaharrastusta. Ihanaa sekin in ja maastoilusta nautin kyllä ehdottomasti enemmän. Mutta niitä kuvia :)
Kohtahan polle muuttaakin takaisin omaan talliin ja itsekin pääsen taas käymään säännöllisesti. Sitä mä kyllä kovasti jo odottelenkin. Olen myös himuisen iloinen siitä, kun olen saanut Niksunkin mukaan omaan harrastukseeni. Lupasi taas lähteä pollevaellukselle. :) Kyllä ratsastus on ihanaa <3 Kokeilkaa tai vanhat heppatytöt, palatkaa selkään :)

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Näyttääpäs kyllä aika paksulta tuo polle :D hih.
  Oih, olisi ihanaa päästä joskus ratsastamaan, mutta olen vain kerran "ratsastanut" issikalla, joka oli myös tosi kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sille on tullut kunnon kesämasu :D Ei ole tarvinnut muuta oikein kesällä tehdä kuin heinää syödä :D
   Suosittelen kyllä ehdottomasti menemään ratsastamaan, se on niin ihanaa ♥ Issikkavaelluksilla men kans käydään ja on ne pikkuiset niin ihania :)

   Poista
 2. Voi hepalle on tullut kesämahaa! Kuten allekirjoittaneellakin..;) Mä oon myös ratsastanut 8v, mutta viimeiseen 9vuoteen käynyt kertaakaan selässä. Mä haluaisin kanssa löytää jonkun paikan, jossa saisi vaan köpötellä rauhassa. Miten oot löytänyt ton paikan missä käyt liikuttamassa pollea?:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten kummassa tää kesä toikin tätä masua ;D
   Voi miten olet malttanut olla noin pitkään poissa selästä? Nyt ehdottomasti takaisin heppailemaan, se on niin mieltä rauhoittavaakin.

   Mulla kyllä kävi niin hyvä tuuri pollen löytymisen kanssa, että en oikein vieläkään voi uskoa sitä. Hevostalli.netissä on ilmoituksia, että sieltä kannattaa käydä kurkkimassa ja itsekin siis sieltä oman hoitopolleni sitä kautta löysin. Ja jos ei muuta, niin rohkeasti vaan kyselemään yksityisiltä talleilta :)

   Poista
 3. Oi mahtavaa! Ja ihanaa, että mieskin lähti mukaan (: Meilläkin se jo yksikseen käy hoitelemassa Hanuria, jos olen vaikka kipeänä tai reissussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin mahtavaa ♥ On kyllä niin ihanaa, kun nää ukkelitkin lähtee meidän naisten juttuihin mukaan. Vaikka kyllähän paljon on miesratsastajiakin, mutta kuitenkin :)

   Poista