Kosmetiikkakokoelman purkua osa 1

perjantaina, elokuuta 16, 2013

No tietysti, miten muutenkaan. Kyllähän se vaan on niin kivaa aloittaa viikonloppu päänsäryn kera. Tottahan toki. Miten se onkin aina vaan niin, kun stressitaso laskee niin otan tuon viheliään päänsäryn kaverikseni. Takana on taas parin tunnin päikkärit, mutta eihän nekään mitään asiaan auttaneet. No, samapa tuo. Taidan kavuta yöpuulle jo kohta. Suunnitelmat vaan menee aina ihan uusiks tän takia. Paree olis huomiseksi mennä pois.

Kuten teille alkukuusta jo paljastelin kosmetiikka- ja meikkikokoelmani kokonaisuuden, ajattelin vielä eritellä teille tuotteet hieman tarkemmin.


Nyt siis kuvien muodossa hieman tarkemmin, mitä sitä tästä kasasta sitten oikeasti löytykään.


Löytyykös sieltä mitään samoja juttuja?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Nyt täytyy sanoa että ihmettelin kuin noita hiustuotteita on noin vähän :O Mutta tajusinkin että sun kosmetiikkahamstraus taitaakin enempi painottua sinne meikkien puolelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mä ehdottomasti hamstraan ehdottomasti niitä meikkejä enemmän. Mä kun olen hiusten kanssa niin tumpelo, suorastaan ihan huono, niin ei tule tukkatököttejä sen takia osteltuakaan. Pistän niitä meikkejä tulemaan tässä lähipäivinä, niin pääset arvioimaan, onko niitä kamalasti :D

      Poista