Liikunnat vko 32

maanantaina, elokuuta 12, 2013

Tätähän se nyt sit taas tulee olemaan, viikonloppuja silmien räpäyksissä. Sellainen on siis täällä taas takana päin. Viikonloppu tuli ja meni tosta noin vaan, olinko mä edes mukana? Taisin olla, mutta aivan liian nopeasti se kuitenkin sujahti. Sen vuoksi mua ei täälläkään näkynyt. Ensinnäkin suurin osa ajasta meni toisen kainalossa nyhjäten, olihan ollut hirmuinen ikävä taas ja yhdessä touhuilu vei kaiken ajan. Ihanaa oli, mutta aina se vaan loppuu liian lyhyeen. 


Kun perjantain nyhjäilyiltä oltiin herätty lauantai aamuun, aloitin päivän reippaalla aamulenkillä. Tiedossa oli asuntomessut. Sinne menoa oli suunniteltu heti niiden alkamisesta asti, mutta viime tinkaanhan se nyt jäi. Melkein ei päästy ollenkaan. Parempaa asuntomessupostausta on tulossa, kunhan pääsen kuvien kimppuun. Jälkifiiliksiä siis tulossa, mutta pikaisesti voin sanoa, että sekä positiivisia että negatiivisia fiiliksiä jäi. Illalla sitten syötiin kotona kallista pihviä kera punaviinikastikkeen ja pidettiin leffailtaa. Eilinen sitten menikin sillä fiiliksellä, jota en todellakaan ole kaivannut. Perus sunnuntaifiilis. Jotain olisi halunnut tehdä, mutta kuitenkaan ei huvittanut. Kelloa kyttäili vaan koko ajan, että milloin yöunille olisi mentävä. Katsottiin me lauantaina vuokratuista leffoista toinen ja käytiin syömässä, mutta siinä se päivä sit olikin. Pelkkää möllöttämistä. Sunnuntaille pitäisi oikeasti olla aina jotain mukavaa tekemistä, ettei alkava viikko tuntuisi niin masentavalta. Täällä mä nyt kuitenkin taas olen, töissä. 


Liikunnat eivät valitettavasti lähteneet viime viikolla niin hyvin käyntiin kuin olisin toivonut. Töiden alkaminen verotti voimia niin paljon, että hyvä kun jaksoi lenkillekään lähteä. Harvase päivä mun oli nukuttava päikkärit eikä nekään oikeastaan piristäneet. Loppu viikolla energia alkoi olla paremmalla mallilla, mutta sitten se töihinpaluu masennus vasta naamalle löikin. Nyt tää oikeasti on jo niin tuttua kauraa, ettei enää edes jaksa miettiä. Mutta eipä se ole pelkkä väsymys estänyt mun salilla käyntiä. Mun salikortti on meinaan tällä hetkellä jossain niin hyvässä jemmassa, että toivottavasti se kohta pölähtäisi jostain esille. Muistan vain itä-Suomeen lähtiessäni, että siirsin salikamppeet laukusta muualle ja kortti oli siinä kasassa, mutta enpä ole sitä sit kuitenkaan löytänyt. Eihän se tietysti kotoa ole mihinkään voinut karata, mutta voi kun tietäisinkin mihin kaapin väliin se on nyt hukkunut.


Ma: Kävelylenkki 45min
Ti: Kävelylenkki 40min
Ke: Kävelylenkki 40min
To: Kävelylenkki 45min
Pe: Kävelylenkki 45min
La: Aamulenkki 30min (asuntomessuilla kävelyä 4h)
Su: Aamulenkki 30min


Jep, edelleenkään ei siis kehuja liikunnoista. Eilen illalla puhuttiin Niksun kanssa, että josko mentäisi nyt hänen lomaillessa yhdessä saleilemaan, kun pääsen töistä. Me harvemmin päästään yhdessä treenaamaan, kun työajat menee sen verran ristiin ja mulle kun kaikista sopivin aika on töiden jälkeen ja Niksulla aamulla ennen töitä. Mieluummin itsekin harrastaisin aamusaleja, mutta en mä sinne jaksa herätä aamuyöllä neljältä! Aamutreenit olisivat muutenkin eniten mieleeni. Sillä saa päivään pirteän startin ja energiaa huimasti. Mun työajat kun nyt sattuu olemaan vaan mitä ovat, niin mä en suostu nousemaan yöllä. Muutenkin saan herätä jo ennen kukonlaulua. 


Josko nyt tämä viikko menisi sitten vihdoin ja viimein liikuntojen osalta paremmin. Ainakin fiilikset siihen löytyy, mutta katsotaa miten toinen viikko painaa energiaan. Keskiviikkona edessä taas hammaslääkärikäynti ja sitä odottelenkin jo melko hysteerisenä. Edellinen käynti kun sai pelot nousemaan entistä korkeammalle. Ei onnistunut lääkäri pelon poistossa, vaikka niin väitti. Sydän alkoi nytkin heti tykyttää kovempaa, kun edes mietin asiaa. Katsotaan siis, kuinka pahasti menetän yö uneni tulevilta öiltä. Pitäisiköhän pyytää Niksu mukaan pitämään kädestä. Auta armiasta kun olen nolo :D

Mutta ihanaa alkanutta viikkoa. Miten teillä lähti viikko käyntiin? :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ehkä se taas kun vauhtiin pääsee niin tuntuu arkikin ihan mukavalta, jopa ne maanantait ;D
  Täällä viikko on alkanut ihan kivasti, vaikka onkin samaa päivästä toiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tää nyt jo tuntuu ihan normaalilta, mutta väsymystaso on kyllä melkoinen. Pitäisi vaan saada unihommelitkin kuntoon, että liikunta maistuu paremmin :)

   Poista