DIY taulut

torstaina, elokuuta 29, 2013

Öhm... kuinkakohan monta vuotta meillä oli olkkarin seinällä olevat taulut odottamassa valmistumistaan. Me keksittiin Niksun kanssa joskus kaupoilla käydessämme, että tehdäänpä olkkariin taulut itse, että saadaan juuri sopivat. Lopulta kun taulupohjat oli saatu ostettua, ei meille tullut minkäänlaisia ideoita niiden toteuttamiseen. Kuvia pähkäiltiin ja taulut jopa unohdettiin. Lopulta ne keikkuivat seinällä valkoisina aivan laittoman pitkään.Vihdoin kun saimme jatkettua remontoitia ja pistimme olkkarin seinään uuden tapetin, Niksulla välähti. Hän laittoi ylijäämä tapeteista uudet pinnat tauluille. Nyt ne sopisivat mukavasti sisustukseen. Ihan kivaltahan ne näyttivät, mutta silti jotenkin... tyhjät. Pitkäänhän ne sellaisinakin oli seinillä, kunnes oli mun vuoro välähtää. Tässä on nyt vihdoin valmiit taulut.
Tarrat olivat täydellinen valinta tauluihin. Ei tarvinnut miettiä maalausta eikä mitään. Näin oli itsetehdyt taulut syntyneet. Pakko sanoa, että olen noihin niin tyytyväinen, että nuo tulee siirtymään varmasti mukana kodista toiseen. Huisin kiva idea jopa lahjaksi. Helppo tehdä tai mistä minä tuon tapetin kiinnittämisen vaikeudesta tiedän :D ja teksti tai jopa kuva vaihtoehtoja on mielin määrin. Tapettirullatkaan eivät ole kalliita ja jos tapettia jää yli, niin tässä oiva tapa niiden käyttöön. Taulupohjiakin löytyy vaikka minkälaisia, joten jokainen varmasti voi tehdä mieleisen. Ei varmasti olla ensimmäiset, jotka näin keksi tehdä, mutta saanhan ihan vähän hehkuttaa? :)

Mikä on teidän tuomionne? Oliko onnistunut DIY?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Hyvinpä teillä sitten välähti! Aivan ihana tapetti, ja valmiit taulut tosi suloiset.

  VastaaPoista
 2. Kauniit taulut! Todellakin onnistunut DIY! :)
  Ja hyvä kun muistutit, on vähän omakin tauluprojekti ollut vaiheessa... ööö 6,5 vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinäkin ihana ♥
   Miten noi jotkut projektit pääseekin vaan venähtämään noin pitkiksi? :D Nyt vaan hommiin, niin päästään ihailemaan valmista projektia ♥

   Poista
 3. Hienoja :).

  Muutenkin tykkään tuosta sisustuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanuus ♥ Kiva kuulla :)

   Poista
 4. Nerokasta! Mulla ei kyllä olis tullu moinen mieleenikään, tosi onnistunut DIY :)

  VastaaPoista