Eläinrakas jo pikkutytöstä

keskiviikkona, elokuuta 07, 2013

Kesälomalla suoritetut kaappien siivoamiset toivat eteeni ihania muistoja. Vanhoja valokuvia löytyi pilvin pimein ja harmittelinkin sitä, että ne ovat kaapissa säilössä niin huonosti. Pitäisi varmasti ostaa joku parempi albumi, josta niitä voisi aina silloin tällöin kurkkia. Oli ihanaa palata kuvien myötä lapsuuden kesiin, eläinleireille, kouluun, vanhojentansseihin ja vaikka mihin. Kuvia katsellessa tuli myös todella haikea olo. Voi jos sitä voisi vielä olla lapsi. Ei huolia mistään vakavasta ja voisi käpertyä äidin ja isän kainaloon maailman ollessa pelottava. Aika kuitenkin vaan kuluu ja ikää tulee lisää, sillehän me ei voida yhtikäs mitään. Mutta oli kyllä ihana muistella lapsuutta. ♥

Mun oli pakko nappasta muutama kuva teillekin pikkuisesta minusta, eläinrakas kun jo ihan taaperosta asti. Olisin varmasti tehnyt eläintarhan kotiini, jos olisin voinut.


Siellä mä kökötän irvistellen naapurin Whippetin vieressä. Myöskin lapsuudenystäväni kuvassa. 


Punaposki palleroinen :D Voi mikä michelinlapsi :D 


Oi voi, missä kypärä? Ja mikä tyyli muutenkin. Vaatteet varmaan äidin ompelemat ja prinsessaballerinat jalassa. Mutta heppa ♥ Meidän mummolan naapurissa oli heppoja ja sisko siellä kävi ratsastelemassa. Minäkin pikkuisena päässyt osalliseksi. Ja edelleen ne pollet vaan ovat lähellä sydäntä.


Mummolassa kissaa halimassa. Eläinrakas pullaposki :D

Vaikka ikää tulee lisää, niin edelleen mä olen innoissani menossa silittelemään kaikenkarvaisia elukoita. Ja edelleen voisin tehdä eläintarhan kotiin. Olenkin yrittänyt Niksua pehmitellä, josko otettaisi lisääkin elukoita, mutta kuulemma kissa ja koira riittää :D Mä voisin ottaa vielä pupuja, lintuja, lampaita jne. mut tarttis vaan vähän enemmän tilaakin niille. Maatila mulle kiitos :) Tai joku iiiiso pihainen omakotitalo, mihin mahtuisi kavereita pihalle ;)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Minä olen kanssa lämmitellyt miestä, että eikös me muutettaisi maalle, johon minä voisin pelastaa possuja, kanoja, lehmiä ja kaikkia muita otuksia tehotuotannon rattaista. Vielä ei ole oikein idealle lämmetty, mutta ehkä joku päivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joku päivä, ainakin toivottavasti. Herra Hoo haluaisi meinaan varmasti asustella mamman pihassa, kera muiden öttiäisten ;) ♥

   Poista
 2. Suloinen pikkutyttö :) mäkin voisin ottaa muutaman kesäkanan tuohon pihalle ni sais tuoreita munia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommoinen pieni pullaposki, nykyisin iso sellainen :D

   Kanat olis kyl kätsiä, sais joka aamu tuoreet munakkaat :)

   Poista