10 kuvaa kesään haaste - huhtikuu

tiistaina, huhtikuuta 22, 2014

Hitsit, meinas unohtua koko kuvahaaste tässä kuussa. Mun puhelimessa on ollut muistutus ihan vain tätä varten, mutta jotenkin kummallisesti mun puhelin tai vaihtoehtoisesti minä, onnistui hävittämään suurimman osan muistutuksista. Sitten se tärähti mieleen tuossa kun nautiskelin pihalla auringonlämmöstä. Kauheasti on kuukaudessa tapahtunut! Enpä olis osannut kuvitella, jollei olis ollut kuvia mistä tarkistaa. On ollut niin upeat kelit, että pihallahan sitä on palloiltu koko ajan ja ehkä vähän liian vähissä vaatteissa. Palkaksi siitä sain sitten kipeän kurkun ja hitusen tukkoisen nenän. Arvatkaa vaan ketuttaako. Ehkä vähän vähemmän kuin talvella, sillä tuosta kelistä ei voi kun nauttia :)


Kuvasta löytyy jotain uuttakin, nimittäin nuo meidän karvaiset lapset. Nehän viihtyy pihalla näillä keleillä niin hyvin, että oikein käskemällä saa käskeä sisälle. Catakin yrittää vaania lintuja, mutta eihän se onneksi ole saanut niitä kiinni. Vois mulla meinaan sydäri tulla, jos linnun tappais. Cata on siis meidän pihalla pitkässä narussa kiinni, ettei vaan karkaa mihinkään. Vahtia sitä kyllä saa, kun se osaa niin hienosti kiertää aina kaikki puskat ja puut. Mutta niin, katsotaas niitä muutoksia.


Näiden kahden viimeisen kuvan muutos on kyllä huikea! Ensin lunta maa täynnä ja sitten jo ihan kesä fiilis. Ihanaa! :) Mun oli pakko käydä kuvailemassa teille kaikkea muutakin meidän pihalta. On meinaan tosi kiva seurailla mitä kaikkea tuolta meidän kukkapenkeistä oikein nousee, kun on toisten istuttamia. Äiti on varsinkin ollut todella innoissaan aina kun puskee joku uusi ja ihmeellinen kukka ulos penkistä.


Vaikka mitähän tuolta jo puskee. Tulppaanien lehdet tunnistan minäkin, niitä kun istutettiin meidän rivarinkin pihaan. Krookuksiakin tuolla vissiin on, mutta hitsin paljon isompia mitä edellisessä pihassamme oli. Naureskeltiin siskoni kanssa sunnuntaina, että meillä täällä maalla taitaa kaikki olla vähän suurempaa. Itikatkin on meinaan tulleet ko piiloistaan ja ne on täällä ihan jättikokoisia! Tulee kyllä sen kokoiset paukamat, jos et ehdi niitä nitistämään. Samoin meidän kukkasissa pyöri joku jättiläiskokoinen kimalainen. Enpä ollut ennepää nähnyt niin isoa! Illalla vielä bongattiin törkeän kokoinen rupikonna. Eihän siinä auta muu kuin todeta, että maalla on kaikki isompaa :D

Ihanasti puissakin alkaa silmut puskemaan. Näitä siis jäädään tutkimaan. Jokos teillä puskee kaikkia ihania kasveja? :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihanan näköinen piha teillä, saa laittaa enemmänkin kuvia ;) Onko piha ihan aitaamaton? Mietin vaa et pysyykö nää meidän pimut aisoissa vai saisko juosta pelloilla perässä ;) Täälläkin oli eilen tosi lämmin, mutta tänään kun sitten lähdettiin aamupäivästä kävelylle jäi lenkki tosi lyhyeksi, oli niiiiin kylmä :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku hiljaa sitä itsekin vasta tajuaa, miten ihana piha meillä oikeasti onkaan. Ei sitä ole tajunnut tuossa talven aikana. Ei ole koko pihaa aidattu. Onkin onni, että Tare pysyy koko ajan ihan lähellä eikä karkaile mihinkään. Ja uskoo kyllä, jos lähtee kauemmas. Mutta, on meillä osa pihasta aidattu, edellisten asukkaiden koirat ei pysyneet pihalla ilman. Eli ei tarttis juosta pellolla perässä xD
   Meilläkin oli tänä aamua -4 astetta. Meni kyllä taas niin luihin ja ytimiin :p

   Poista
 2. Teijän piha näyttää olevan yllätyksiä täynnä. On sinivuokkoo ja valkovuokkoo ja monia muita kaunokaisia. Aitaus on näppärä koiria ajatellen, vapaus, mutta rajat.
  ~elle~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tuolta pihamaalta tuntuu löytyvän vaikka mitä ihmeellistä :) Aitaus on hyvä, vaikka Tare pysyykin pihassa ilman sitäkin :)

   Poista